Isnin, Julai 25, 2011

Jangan lupa marah batu, DET


Husin semalam hadhiri Majlis Perkahwinan blogger Darul Ehsan Today di ... Tak sangka dalam sibuk-sibuk berblogging, keluar cari bahan dari petang sampai pagi dan tidor sampai tenggahhari, sempat cari teman hidup.

Semalam Husin tidak tahu DET masih teruna. Hal peribadi buat apa nak ambil tahu. Lainlah kalau dia ahli politik atau orang yang dikenali awam.

Husin hanya dapat mengingat kembali betapa manis detik-detik sebigi bagi DET. Kalau jalan berdua, asyik nak rapat-rapat. Pegang tangan saja.

Masa sekaranglah kalau isteri terlanggar batu, marah sama batu. Nikmatilah detik-detik ini DET selagi belum kendung anak dan jinjing susu dan lampin ke sana kemari. Ketika itu, jalan dah sebatu jauh dan bila isteri terlanggar batu, anda barangkali marahkan isteri dari marahkan batu.

Buat sehari dua ni DET, tak usahlah nak blogging atau nak baca Internet. Simpan tenaga tu. Banyak nak pakai. Sebelum subuh sekali. Lepa tak ada orang di rumah, sekali waktu siang. Malam tak usahlah ...Saja mengusik

Seperti mana dah janji dengan rakan-rakan lain, pukul 8 pagi, kita ucapkan sama-sama

SELAMAT PENGANTIN BARU DET.

22 ulasan:

kluangman berkata...

Yes selamat pengantin baru, semoga sejahtera dan bahagia ke anak cucu.

Perjuangan kena diteruskan dalam dua dua alam.

irs-Hursaini berkata...

Selamat Pengantin Baru DET.

Pukol lapan masuk bilik semula la Husin.

Zohor keluar kejap, makan makan & mandi 'berat' dan solat, masuk bilik balik.

Hati hati menembak bro DET..

wassalam..

Tanpa Nama berkata...

niat mandi junub " SAHAJA AKU MANDI JUNUB YANG WAJIB KEATAS BADANKU KERANA ALLAH TA'ALA " ..kna hafal ni DET..!!

Tanpa Nama berkata...

Dah tak tertahan kut lepas tengok video seks AI banyak kali dan melancap sampai tak rasa syiok lagi?

Karang ada teman siap pakai bila-bila selepas tengok video seks.

Kena tanya jugak sehebat pelakon video ke atau masih belajar?

Jangan-jangan tak sampai suku pun panjangnya dan isteri minta cerai lepas tu.

Tanpa Nama berkata...

tiba masanya det jangan kutuk anu-war, tapi belajar jadi jantan smbar depan belakang, laki-betina, melayu-china, dubur-vagina....

selam dalam-dalam mat det

Tanpa Nama berkata...

jgn lupa baca doa apa yg patut masa nak bersenggama, nanti dapat zuriat yg soleh sbb setan tak sempat berbisik ke sperm...

Tanpa Nama berkata...

Sex Sells..ini je modal huu..siiin. Bagi laj juga pencerahan buat jiwa dan hati, dapat saham di kampung abadi.

Tanpa Nama berkata...

Hussin dah pakai isteri Det tu dulu ke belum?

Tu yang orang cerita kat kenduri.

Tanpa Nama berkata...

Ku Li dipelawa terajui pakatan pembangkang
28/07/2011 6:04pm



Oleh SAIFULIZAM MOHAMAD

KUALA LUMPUR 28 Julai - Pakatan pembangkang telah mempelawa Ahli Parlimen Gua Musang, Tengku Razaleigh Hamzah menjadi Ketua Pembangkang yang baru sekiranya Datuk Seri Anwar Ibrahim disabitkan bersalah dalam kes liwatnya ketika ini.

Ahli Parlimen Bayan Baru, Datuk Seri Zahrain Mohamed Hashim berkata, maklumat itu diperolehinya daripada rakan-rakannya yang masih berada di dalam PKR pagi ini. -

komen:

Kalau betullah berita ini saya ingin merayu kepada Tg.Razali supaya janganlah hancurkan UMNO kali kedua. Cukuplah tu. Tengku Razali adalah seorang yang disegani oleh rakyat and it is better to remain status quo for the sake of Malay unity.

Enough of Anwar Ibrahim causing a lot of problem to Malay unity. Tengku Razali mesti bersama-sama Najib memperkukuhkan UMNO dan bukanya membiarkan UMNO terombang ambeng berterusan. Life is short and it is best for Tg Razali to end his political career at a very high note without any uneccessary controversy. You have contributed a lot to the Malay well being so if ever you want to leave poltics I think it is most decent to leave with the highest degree of respect from UMNO members, the Malays and the rakyat.

Tanpanama

Tanpa Nama berkata...

pagerank tool youtube seo backlinks angela backlinks

Tanpa Nama berkata...

The the next occasion I study a website, I hope that it doesnt let down me as much as this one particular. I imply, I do know it has been my choice to understand, however I truly thought youd possess something interesting to express. All I hear is a bunch of whining about one thing which you may fix if you werent also busy seeking attention. Payday Loan

Tanpa Nama berkata...

the-antics-of-husin-lempoyang.blogspot.com Payday Lenders MN Burnsville Artikel Nya membawa wawasan dan data yang pemberi pinjaman tidak akan memberitahu Anda

Tanpa Nama berkata...

the-antics-of-husin-lempoyang.blogspot.com Payday Loan CO Castle-Rock Setelah aplikasi pinjaman sanksi , jumlah pinjaman Anda akan dikirim Anda melalui perwakilan pemberi pinjaman untuk pintu Anda

Tanpa Nama berkata...

the-antics-of-husin-lempoyang.blogspot.com Payday Lenders AL Dadeville Anda harus memeriksa perusahaan yang berbeda dan Anda pilih biasanya satu , yang cocok untuk Anda

Tanpa Nama berkata...

the-antics-of-husin-lempoyang.blogspot.com additional info Satu hal yang mulai untuk benar-benar menjengkelkan saya adalah klaimnya lebih sering tentang pagi hari setelah itu ia tidak ingat apa-apa di malam sebelumnya

Tanpa Nama berkata...

the-antics-of-husin-lempoyang.blogspot.com get more info Kali ini ia meletakkannya kembali terhadap wajahku , menekan dengan contentration cukup untuk membawa rasa sakit

Tanpa Nama berkata...

the-antics-of-husin-lempoyang.blogspot.com how you can help Dalam banyak kasus lien persediaan mengambang mungkin mungkin yang paling berisiko dalam tiga pilihan jatuh tempo pada kesulitan penentuan komposisi lengkap dan kuantitas penukaran persediaan pada setiap bagian tertentu dalam waktu

Tanpa Nama berkata...

Hi! I simply want to offer you a big thumbs up for the excellent information you have right here on this post. I'll be coming back to your website for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]pokies online[/url]

Tanpa Nama berkata...

Howdy! I simply want to give you a big thumbs up for the great info you've got here on this post. I'll be returning to your website for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]http://onlinepokiesking4u.com [/url]

Tanpa Nama berkata...

Hey there! I just would like to give you a huge thumbs up for the great information you have got here on this post. I will be returning to your web site for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]onlinepokiesking4u[/url]

Tanpa Nama berkata...

Hello there! I simply would like to give you a huge thumbs up for the great info you have got here on this post. I am coming back to your website for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]view here[/url]

Tanpa Nama berkata...

You are so cool! I do not think I have read through anything like this before. So nice to discover somebody with some unique thoughts on this issue. Seriously.. many thanks for starting this up. This website is one thing that is needed on the web, someone with some originality!

[url=http://truebluepokies4u.com]pokies real money[/url]