Rabu, Julai 06, 2011

Sentuhan Midas, Sentuhan Dol

Sentuhan Midas ...


... jadi emas.

Setiap sentuhan Dol ...

... pasti ...


... menghancurkan negara.

11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Lepas ini sikit-sikit nak jumpa YDA ...

Tanpa Nama berkata...

baik2 duk diam2, besara jaga cucu....apa initiative pun kena selari dgn big picture solution...jgn plak pandai2 buat sendiri....lain ceritanya nanti.....grrrrrrrr

Tanpa Nama berkata...

pak dol dulu buat apa....habis satu negara kena shit....duk diamlah org tgh cuci shit hang anak beranak...

Tanpa Nama berkata...

THAT IS PERFECTLY HAD HAPPEN. WHAT THE SHIT THAT HE IN THE MIDDLE ISSUE. SEKARANG SEMUA PIHAK TERPERANGKAP. PM, PDRM, PERKARA, PEMUDA UMNO.

HE DID IT AGAIN. KENAPALAH DIA MASIH ADA DENGAN TANGAN KEHANCURANNYA

Tanpa Nama berkata...

dah tak leh nak kata apa lagi dah dgn dol sengal ni ....cuma ni jer yg aku nak bagitau ...

"TUN DOL ...SHUT YOUR FUCKING MOUTH UP COZ YOU ARE SRCREWING THINGS UP"

Tanpa Nama berkata...

Dolah bahalol ini yang atur Ambigau jumpa Agong yang berakhir dengan perjanjian merepek dibuat dengan Ambigau.

Semua yang dijanjikan tak boleh dilaksanakan kerana Ambigau dan Bersih adalah digazetkan sebagai haram.

Tanpa Nama berkata...

dol samdol ni masih nak glamour kot, masih ingat dia kata "nak kalah kalah lah"

apa punya pm da?

Tanpa Nama berkata...

Tu la. Rasa dendem kat hati belum habis kat TDM kerana maruahnya dijatuhkan sebagitu rupa dulu.

Tu le ertinya Melayu lawan Melayu dan anehnya mereka-mereka semua pun Melayu Celup jugak.

Tanpa Nama berkata...

ex-PM sama ex-PM UMNO pun dok bertelagah, nak perpaduan umat melayu konon !

Tanpa Nama berkata...

selagi semua orang beragama islam dianggap orang melayu (masuk melayu) selagi itulah melayu asli ini sengsara, dalam bangsa lain luar melayu sebab depa ini dah diislamkam=dimelayukan, tiada siapa dapat melarang orang itu memeluk islam tapi melayu tetap melayu

unta-tetap unta jangan nak jadi manusia pulak yang dua-dua usin boleh jual

kluangman berkata...

manatau kot2 pembangkang menang..anwar tak layak..susah2 angkat je tun dol jadi PM semula...untungnya sentuhan.