Rabu, April 23, 2008

Album Terbaru Kumpulan The Mosti Mantan


Tekan imej untuk membaca tulisan


Panas di pasaran! Panas! Panas!

Album Terbaru kumpulan The Mosti Mantan

Dengan lagu hit irama cabaret terbaru ....


Raba Lama-lama
(Pencipta: S. Gamin Sekak, Lirik: Esoh Hase)

Apabila engkau berjumpa
Dengan seorang dara
Yang banyak memberi pelayanan
Pinggul padat punya makwe
Biarkan ia pasangkan curut
Tak mahu engkau melulu

Tak mahu fikir lama-lama
Nanti lama-lama
Tak pegang rasa geram
(2x)

Tak mahu kau tak pedulinya
Bila boifren isi borang
Ditahu wartawan malu lari
Lagi pening bila ditahu bini

Tak boleh tunggu lama-lama
Nanti lama-lama
Tengok saja nak pegang
(2x)

Apabila engkau berjumpa
Dengan seorang dara
Yang penuh budi bahasa
Hormat sopan baik citarasa
Tak minat dan tak pandang
Walaupun hanya sebelah mata

Tak boleh tunggu lama-lama
Nanti lama-lama
Dah gugur menyeksakan
(2x)

Diubahsuai dari lagu Jangan Lama-lama kumpulan Sweet Charity
Hakcipta untuk cetak rompak dipelihara.
Husin Lempoyang Production

20 ulasan:

penjual unta gurun sahara berkata...

takde cerita Norrita ke?oppss

Tanpa Nama berkata...

Lagu ni ada main kat The Havana Club (KL Meridien) tak...

Antar la satu copy kat diorang...

Jebat berkata...

Pak Husin,
Nanti boleh nyanyi lagu ni di EGM UMENO Bahagian Pahang South-East,
Pasti banyak duit kena curah, kalau tak, PRU13 jadi tukang kire undi,
Tau tau Nenek Kebayan dah naik calon Parlimen. Sekarang pun dah jadi Timbalan Menteri.
Cerut dah tak mampu beli lagi, nampaknya isap rokok daun dengan orang asli,
Tu lah, Pak TPM kata akhlak sendiri kena la kaji,
Harap jambang je hitam buntut kuali,
Bab kata Nabil, LU PK LA SENDIRI

awangsulungmerahmenyala berkata...

huhuhu....suruh lah lagu saduran nih dinyanyikan oleh jay jay huhuhu...

Tanpa Nama berkata...

Punggung sape tu..Bagitau laa..bagitau laa.

Tanpa Nama berkata...

satu satu akan terbongkar.

akan dibongkar oleh imam hadhari, termasuk yang mengaku ulama, kerana doktor itu juga dakwanya dirinya ulamak.

DSAI = lawan tetap lawan

Tanpa Nama berkata...

si tukang cacat...

komen-komen 8.35pm, 8.39pm, 9.02pm, 9.05pm, 9.22pm dan 9.30pm adalah waktu-waktu jika dilihat waktu hampir yang sama.

Adakah dikira..., pendapat kau?

din berkata...

Haprak punya orang nih!

Kalau tau la dia punya perangai camni, patut tinggal kan aje dia kat ISS itu ari... jangan bagi dia balik.

din berkata...

Nasib baik masa dia jadik menteri dulu dia tak kacau adik aku...

su-kj berkata...

brader husin,

1. kenaper tak bubuh tangkai kat 'kelapa muda' tu.

2. jika tidak boleh la pegang tangkai dan tarik pelan-pelan.

3. tarik bawa pi kat Pak Lah dengan Datuk Najib. lepas tu suruh depa belah ambil seorang sebelah.

Tanpa Nama berkata...

Dr Jamaluddi Jarjis kah?

Senang-senang aje kau membuat fitnah orang, dan klue yang seolah-olah itu.

Aku bagi karang.... sebiji masuk gol.

mazlan-bdn berkata...

unsangka raba le... DrJJ...kot...

Tanpa Nama berkata...

Dafi?? Ismail sabri?? JJ?? Shaziman Mansor?? possibilities....heheh...

Tanpa Nama berkata...

Dr dalam politik memang ganas-ganas.satu kat johor dah kantoi, ni kat pahang lak. Terlebih ubat kot..

Suara Marhaien berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
moctiff berkata...

go to:Hangmokhtar.blogspot.com

Cik Minah Raba Raba

Tanpa Nama berkata...

Weyy..kawan kau tak join sekali ke hussin dlm majlis raba meraba tu.. biasanya diorang tiga ekor ni mesti ada punya..

dah tarik balik kan police report tu???

Husin Lempoyang berkata...

Malaysia ... Malaysia ...

Kontrak bertender boleh nego lagi.

Raba bontot ... opss ... rupanya payu dara pun blh nego.

Memanglah tarik balik laporan, tapi lawyer pompuan itu shafee abdullah dah tulis pada AG minta jawapan.

Beberapa bulan kagi kita akan dengar JJ sakit, menjalani pembedahan di luar negara dan terpaksa meletakkkan jawatan ....

Berapa dia bayar si *a*i*a? 30k or 50k?

Tak payah lah ada nak cuba nak defend defend

Husin dah jual cheap sale dah.

Wow!

din berkata...

yang heran bin ajaib nye... mana pompuan tu dapat punya banyak duit membayor si Shapiee Abdullah tuh?

atau untuk tugasan ini si piee bagi diskaun kot?

tak pun khidmat negara...

Tanpa Nama berkata...

Tuan Husin,
ingatkan boss dia aje yang kuat meraba tapi rupa-rupa nya si mamat ni pun kaki RABA!

Nape ye dua-dua mamat ni tak RABA si AMBIGA tu ye?

Tuan Husin,
Boleh ke kita me RABA orang kat negara ni? Tak salah ke? kalau dibenarkan maka saya nak RABA......