Selasa, April 06, 2010

Memperkenalkan TV Kak Enon

Memperkenalkan blog baru TV Kak Enon.


Berikut adalah video terbaru:


Yang sebelum ini, sila ke sana.

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

cucu mamak kutty, sila jawab cepat statement dalam video tu.

kang nanti boss kau tak bayar lagi gaji, baru padam muka kau...ha hi hu

- bahasa cermin jiwa -

bRAVEhEART berkata...

Cucu Mamak Kutty? Hehehe, itu kerje lahabau tu rupenye? Hehehe! Kecik2 tak nak mampos, dah besar ni jadi bangang dan bodoh nak mampos, menyusahkan orang, tak ada blog yang dia tak kacau. Panjat pokok kelapa tak nak, cari rezeki halal sara anak bini, ni kang harap rezeki haram tu je

AntiKJ berkata...

Salam bro,

Statement dalam video itu tidak akan dijawab.

Sudah tentu akan mencari alasan menimbulkan isu baru asalkan rakyat tak tumpu pada isu SEBENAR.

Tanpa Nama berkata...

Menelanjang tingkah buruk orang terutamanya pimpinan yang diberi amanah untuk iktibar dan pilihan tidak apa, tapi kalau hanya mengutuk kekurangan fizikal orang alamatnya dah kira habis modal lah tu. Ini video macam B-movies je. Siapa yang terlibat dalam produksi ini akan kena sumpah keturunan jadi gagap. Tengok....

Rascal