Ahad, September 20, 2009

Semua ada Mak


Marah Khalid dan Rodziah ... hehehe.

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bagus punye Videoclip.
Pereka dan pengarang dan pembuat VC ni pandang jauh betul.
Siape kah mereka ?
Sekalung bunga tahniah dan bolih dapat hadiah anugerah dalam kategori Komentar sosial.
warith arjuna.
Batu kikir jambatan bosi.

PADANGBOLA berkata...

eden try tengok botul2 apa yg husin kobarkan melalui VC ni? rupa rupanya isu kepala lombu kek selangor hehe

APA NAK JADI! APA NAK JADI!

matdeboq berkata...

Laa tak dengaq tengok pun, depa mengamuk..!!

Bukan setakat kena pijak..Bersepai kepala lembu di Nunsantara ini yang saya dok tau dalam sehari dua ni..!!

Ni kat Taiping Parlimen Bukit Gantang ....D.S.Nizar Ahli Parlimen kawasan ini.


Siap dgn gambar sekali ...dipulun-sakan kepala lembu tu..sampai kat nak putus...!!

Pi lawat tengok kat Blog.Prln.Bkt.Gantang kalau tak percaya...!!

Tambi..anay..Achee apa lagi mengamuk laa..!!Jgn dok hipokret sangat..!!

Kassim baba berkata...

"Ada sepasang suami isteri yang dah lama kawin..Si laki ni ada satu tabiat buruk iaitu setiap kali bangun tidur mesti dia kentut, kentut puaka gitu sebab bunyi dia menggegarkan bilik tidur dan baunya ya rabbi tak leh nak cerita nanti pembaca muntah pulak

Si bini ni memang sokmo komplen pasal kentut tue dan banyak kali termuntah sebab tak tahan…tapi si laki dengan muka penuh selamba menjelaskan, kentut tu perkara semulajadi yang baik untuk kesihatan…. Satu hari si bini yang dah lama tak tahan perangai si laki berkata, “ satu hari nanti awak kentut bukan sahaja angin yang keluar… semua isi perut awak pun akan keluar sama, masa tu baru padan muka awak…”, si laki cuma sengih jer.

Hari raya korban pun tiba…keluarga tersebut banyak dapat daging dan dalam banyak2 bungkusan tue ada perut lembu, hati, paru-paru… maka timbullah idea si bini nak pekena laki dia…Masa laki dia tengah seronok tido dia telah longgokan perut lembu yang berjela2 betul2 kat bontot laki dia, lepas tu dia pun ke dapur untuk menunggu aksi seterusnya….

Dipendekkan citer…maka laki dia dia pun bangun dan macam rutine biasa dia melepaskan das das kentutnya yang maha dahsyat bunyinya dan maha busuk baunya… si bini tunggu dengan penuh khusyuk. Dari dalam bilik tido terdengar suara laki dia terjerit sakan,…hysteria gitu… sibini tertonggeng tonggeng dan guling2 ketawa. 20 minit pastu silaki pun kedapur untuk sarapan.. sibini pun buat donno dan control macho....
“masin betullah mulut awak… habis tali perut saya terkeluar macam yang awak cakap hari tue”. Kata laki dia bersungguh-sungguh. “Habis tue abang buat macam mana?” tanya sibini sambil control suara dan perut yang nak pecah sebab nak ketawa.
“nasib baik abang tak panic… abang terus ke bilik air, dan sekarang dah settle...”
“abang buat macam mana?” Tanya sibini agak suspend.
“Dengan menggunakan jari sahaja abang berjaya memasukkan balik semua isi perut abang tadi…tak payah susah2 pegi hospital untuk operation”…Si bini terdiam kaku…

Tanpa Nama berkata...

Apamacam?

Rumah terbuka pemimpin PR mesti takde rendang atau sup LEMBU!

Siapa ada pergi itu Khalid punya open house, anda perasan tak? Rendang dia rendang apa? Unta? ostrich, Kambing? Arnab?

SELAMAT HARI RAYA

4raya berkata...

PR Raya= Paria

Tengok mcm mana nk dapek lombu? tibai la anak Singh tu (asai singh menjaja susu, skrg mau tibai kita),
sekoq aje pun kocut Melayu ni..

double meanig, jgn prasangka..versi panjang tak keluaq)

belakang kira- kata Nuar..ni kehidupan Melayu sblm ada petrol..

& beratus2 taun kepala lembu di buat sup otak bukannya di puja mulia.

sekoq aje sing jahat pun kocut Melayu ni..

Cucu Tok Selampit berkata...

Dikhabarkan Khalid dan Rodziah atas arahan Xavier akan menyaman Petronas dan Agensi Husin Lempoyang yang menyiarkan iklan yang berusia beberapa tahun ini kerana menghina lembu.

DNL berkata...

BAGUS JUGAK KG BENG LENGGONG DAPAT MASUK TV...... PAK MAN KAYUH SAMPAN PUN ADA .... KEME TAU KE? SUNGAI PERAK TUH.... NOSTALGIC

anyway lembu tu pun pandai tak macam lembu selangor hahahahaha tak terjun air pun .....

Tanpa Nama berkata...

lembu lembu lembu,....yg tuykang2 yg tu mcm lembu...blogger hussin lengkuas ni pun memang le lembu..otak mcm lembu akal takde...poooraaaa vakkmaa vaakmaa engara patora..... adie