Selasa, Jun 28, 2011

Anwar "serang" wartawan lagi

Tak lama dahulu









Terbaru

23 ulasan:

DLSL berkata...

OMEGA Supreme!

Tanpa Nama berkata...

Inilah manusia munafik yang lahir sebagai anugerah tuhan konon penipu ,dah hilang nur insan ni disisi Allah.

lupir berkata...

dia x dapat rasa sejak kes china doll. mau dia x marah..

Umi berkata...

Memang patutpun DSAI maki wartawan yang kurang ajar tu. Setiap hari wartawan2 inilah yang memburuk2kan dan menghina DSai DI akhbar2 mereka.
Jadi, beliau ada hak utk mempertahankan dirinya.

Api kalau di simbah minyak akan terus menyambar....itulah pepatah melayu.

Tapi melayu mudah lupa.....
Fitnah dan dengki memang dah sebati dgn diri MELAYU ka...kan..???

Tanpa Nama berkata...

attack isthe best form of defence..betul tak..tapi mmg mengelabah beruk nwar dok pusing..yg bestnya wartawan pulak macam tak heran kena sound..

Tanpa Nama berkata...

kelas la Umi.. i doakan adalah anak cucu u jadi wartawan. mesti best kan dapat first hand news tapi sebab berita tu membabitkan idola u maka semua jadi fitnah.

umi, u melayu ke ? Oh, melayu mudah lupa ek ?

Tanpa Nama berkata...

Dah dituduh pembohong, pengkhianat melayu, ejen yahudi, ejen CIA, freemason, penganut agama liberal, penganas, peliwat, penzina ..apa lagi mahu tuduh. Nanti unta pun dikatakan mangsa cabul.

jo berkata...

Tapi semua tu betul..ada bukti dan fakta...bukan orang cakap buta...bang!

Wake UP! berkata...

Salam. Muka peliwat pun dah takde seri sebab kuat sangat membontot.

kelas memandu berkata...

kelas la wartawan tu.. rilek je kena sound ngan nuar.. respek!

Tanpa Nama berkata...

Wartawan tu mmg tabah
Anwar mmg pengecut

Tanpa Nama berkata...

umi ni sapa....sahabat karib nuar ke? yang bersama nuar betahun-tahun kata nuar tak boleh percaya,tak ada moral.........orang cakap sebab ada bukti...bukti bukan fitnah !!!

zaidi berkata...

Tuan Husin Saudagar Unta

Nampak gaya tuan sudah tidak jual unta lagi. Ana cari itu unta sudah habis. Sekarang Tuan Husin jadi tukang urut utk Tuan Besar. Ini memang adil. Sokong Tuan Besar dapat untung besar tapi ana tak berapa suka. Dulu ana kawan itu saudagar unta boleh cerita pasal unta. Sekarang tidak syok sebab asyik urut-urut sahaja. Esh..esh..esh..

Tanpa Nama berkata...

There is only ONE Azizah!
Semua jejaka jelesc dgn Nuar!

Abdul Wahub berkata...

Assalamualaikum Ya Tuan Zaidi,

Ente chakap banyak butul lah..shekarang Tuan Husin Lampoyang suda tadak unta lagi mahu dijual..para unta milik Tuan Husin sumua suda kena lelong dengan Tuan Husin sekali sebab tak mampu bayar saman bernilai jutaan pound sterling yang difailkan di mahakamah oleh Al Sahibus Anu Arr dan sejak dibeli oleh Tuan Besar Sajid Sepak Rajak (anak sulong kepada adik tiri sebelah bapak Tuan Sadiq Sega Raga - saudagar barang purba)..maka itulah ente tengok Tuan Husin mengurut-ngurut beliau akan Tuan Besar Sajid Sepak Rajak kerana itu sajalah kebolehan yang ada pada beliau. Selain itu beliau juga ditugaskan untuk membaling tahi unta sambil sembunyi tangan ke atas musuh-musuh Tuan Besar Sajid Sepak Rajak yang bercita-cita besaar untuk menawan istana Pura Cahaya yang diwarisinya dari Tuan Pak Sahibullah ..manyak kasihanlah sama itu Tuan Husin..apa buleh buat..suda sampai hukum Allah Taala kepadanya.

Tanpa Nama berkata...

ingat janji Allah..semua manusia akan diadili..takde sape akan tolong. di dunia ini anda buatle apa yang di suka.

azman berkata...

Assalamualaikum sein

Kenape men tutup muke segale nih..Usien pn same mcm spesis anu arr gak ke?.

Bab serang serang nih mmg anu arr pakar, mase dlm kerajaan dlu itu la formula die,tu kate orng dolu dolu. hehehehe..da sebati yoooo

Tanpa Nama berkata...

nape korang serang usin pulak? ini tidak adil, kita serang umi ramai-ramai, gilir-gilir dah tu anak keluar nanti tulis bansa dia anak malaysia kan sin, pencacai betul lah orang yang serang usin ni kan

Tanpa Nama berkata...

ramai pemfitnah di dini..

kluangman berkata...

Wartawan menjalankan tugasnya, bertanya, itulah peluang anwar untuk menjawab dan beri penjelasan. Jawapannya akan disiar untuk dinilai.

Peribadi buruk macam nervtötenden schweine memang tidak layak jadi pemimpin untuk dipercayai dan dihormati.

Satu kandang tanpa manusia mungkin sesuai untuk dia tinggal, tanpa saolan dari sesiapa.

Tanpa Nama berkata...

kalau nak serang menyerang ni baik kita pergi Israel lah, disana peperangan tak pernah behenti, jom ke Israel, tak pun ke iraq

anti bohmau berkata...

umi,

nwar ada peluang utk beladiri di mahkamah tapi mengapa dia tak ambil peluang tu dgn baik? apa yg dia pernah buat dulu ialah cuba nak "londehkan" semua orang lain yg tak ada kena mengena dgn kes dia pun!

harap cik/pn umi belek2 semula laporan2 akhbar dalam & luar negara tentang idola cik/pn umi tu sejak kes pertama beliau & juga bacalah apa kata ahli2 pkr yg telah meninggalkan dia! mrk ni bukan calang2 orang tapi kawan2 yg sanggup masuk penjara krn nwar! buat perbandingan & agak2la berapa kali nwar bercakap benar??

yg paling cik/pn umi kena baca ialah pengakuan lokman adam yg dengar nwar nak buat sumpah di rumah dia dulu tapi hanya kata "saya tak buat apa yg dituduh"..sgt umum sumpahnya.

sesiapapun akan was-was jika dia tidak duduk mengadap AlQuran dlm masjid bersumpah!
semakin was-was jika dia tidak pernah ke Baitullah, Mekah!!

Tanpa Nama berkata...

Mau tembak saja dia ni!!!!!!