Khamis, Jun 09, 2011

Bangsa anak Hannah II


Lagi kisah bangsa untuk anak Hannah Yeoh.

Dalam blog YB Zulkifli Nordin sini, dia menerangkan berikut:
Hannah bukan tak tahu tidak ada bangsa bernama bangsa Malaysia. Malaysia adalah nama sebuah negara yang dahulunya dikenali sebagai Tanah Melayu. Sebarang rujukan kepada rakyat sesebuah negara disebut "warganegara", bukannya bangsa. Adakah Hannah mahu anaknya dilabel sebagai bangsa keturunan "Anak Tanah Melayu?"

Dan Malaysia terdiri daripada gabungan etnik besar bangsa Melayu-Cina-India-Iban-Dayak-Kadazan dan banyak lagi. Jadi kalau Hannah nak main wayang kata anaknya "anak Malaysia" juga tidak boleh - kerana tidak cukup syarat.

Campuran benih India dan Cina sahaja tidak cukup untuk melayakkan anaknya dipanggil "anak Malaysia".

Kalau betul mahukan anaknya dilabel dengan label "anak Malaysia", maka Hannah perlu dapatkan benih semua bangsa yang ada dalam Malaysia, dan setelah disahkan campuran DNA semua bangsa itu, barulah boleh dipertimbangkan samada layak atau tidak anak Hannah dilabel "anak Malaysia".

Atau lebih canggih lagi, teman boleh cadangkan kepada Parlimen anak campuran benih semua kaum dan bangsa ini dilabel sebagai keturunan "Anak 1-Malaysia"!!!
Hmmm ... salah tu YB.

Kalau benih dari macam-macam orang dan bangsa, bukan Anak 1-Malaysia.

Itu macam anak China Doll dalam video yang mana salah satu benih itu mungkin benih Anwar Ibrahim.

Lebih tepat dipanggil Anak 1-Pelacur.

Oleh itu, sila guna otak sebelum bercakap wahai YB Hannah.

Wow! Paling untung jual YB

19 ulasan:

hilbert berkata...

Tapi hari tu kan masa Anwar "membesi" wanita China Selatan,dia pakai kondomlah..segala benih dia tak tumpah dalam kawah China Selatan tu..

selesai "membesi" nampak keletihan Anwar cabut kondom dari dia punya besi..lalu ada kedengaran bunyi "(((((fuck)))))" dari getah kondom tu hehe..

Sulaiman Akhlak berkata...

Sin,

Berapa kadar ko jual Hannah Yeoh?

Pakai jam atau malam?

Lepas pantang atau sebelum pantang?

Haiqal berkata...

Hehehe ... ini paling hina ko dah jual orang.

Memang layak orang suka cari pasal dijual demikian.

Dah peratuan macam gitu, ikutlah ...

marilyn berkata...

Mungkin ramai sgt yg membalun hannah yoeh sampai dia tak tahu sapa bapak baby tu.tu yg dia nak letak bangsa malaysia,pukul rata.

Tanpa Nama berkata...

Inferiority Complex dikatakan. Mungkin sebab takut dengan persepsi orangramai. Bila besar kalau orang tanya asal kaum. Tak tau nak jawab. Daftar tulis Cina tapi fizikal tunjuk warna kulit lain. Mana Ada Cina kulit hitam. Hahaahah

jalan mudah nak bodohkan satu Malaysia. Betul Sin kalau benih semua kaum tu. Dicampur baru boleh kata Anak Malaysia. Macam inilah teman cadangkan bab kaum tu tulis 'Cham' - bahasa Melayu singkatan campur. Bahasa Cina pun campur. Kan senang

Tanpa Nama berkata...

Wah sin kalau anak hannah anak malaysia bermakna semua bangsa didalam malaysia dapat membesikan hannah, takut nanti keluar anak nanti kulit bukan hitam atau kuning tapi macam bendera malaysia pulak. macam macam warna ada ......

Tanpa Nama berkata...

Memandai nak sebarangan taroh ajer, DNA dah ader jenis bangsa baru ker? Bangsa Malaysia?

These people they so want to wipe out their background history, sat ngaku mother tongue dari China dan India tapi cara hidup bukan main, nak pulak macam Caucasians.

Kalau hijrah America, apply citizenship, mesti bangsa dia tukaq race jadi RED INDIAN atau BLACK! Kalu nak letak white tak leh!

MATLETIH

Mat Lampir berkata...

Hannah cute ... wa pun sanggup memalaysiakan dia

Tanpa Nama berkata...

Taruk saja kaum tu Anwar sebab dia kata anak Cina anak saya; anak India anak saya; Anak Melayu anak saya ; anak Sidar anak saya. Ooppps tersasul pulak ke anak Sidar.

Kalau bangsa letak anak Malaysia, tang Nama ayah letaklah semua lelaki anak Malaysia

Tanpa Nama berkata...

Takut nanti tulis keturunan Cina tapi bila pergi Cina ke hantar/reject balik ke Malaysia sebab pegawai imigresen tak percaya orang Cina. Hahahaha mana Ada orang Cina kulit hitam ( kalau hitam legam lagilah).

Kita kena bangga dengan keturunan kita. Orang asli sendiri juga berbangga dengan benih keturunan mereka. Ini tidak benih India tak mengaku Cina. Ini kena Tanya Patrick Badawi la yea.

Tanpa Nama berkata...

selalunya orang india makan roti tirai dgn teh tarik

ni nampak suami anak malaysia sarapan kat kopi tiam mata sepet

hai kalau hidung dah kena cucuk, loyar terror pun kalah

zaidi berkata...

Abang Husin
Banyak benih masuk cawan kacau2 tak dapat 1 Malaysia punya. Itu berudu (seperm kata orang Inggeris) kalau sudah lekat itu telur lain berudu tak boleh masuk. Anak Malaysia adalah nama kepada orang yang bapanya bernama Malaysia. Dulu-dulu tersilap eja Mat Lah Siah jadilah Malaysia. Boleh pakai ke alasan ni Sin?

kluangman berkata...

Kerajaan diminta tambah satu lagi pilihan bangsa untuk memudahkan mereka yang cerewet biawak: bangsa bangsat.

Tanpa Nama berkata...

Sin,

Nik Aziz akan buat mesyuarat tergempar berikutan Pas tidak lagi memperjuangkan Negara Islam. Kerajaan Pas Kelantan khabarnya akan bermesyuarat untuk menukar Kota Bharu Bandaraya Islam kepada Kota Bharu Bandaraya Berkebajikan. Sin, khabarnya mesyuarat kali ini special sikit. akan dipengerusikan oleh Karpal Singh! Biar betul! Haru-biru dah Sin! Tak caya baca sini:

http://dinturtle.blogspot.com/2011/06/kota-bharu-bandaraya-islam-bila-nak.html

-saudagar belacan-
"busuk tapi sedap"

YB (Yang Biol) Nurut Izzam berkata...

Woi Pakcik Usin,
Nampak benor ngkorang ni bahlul..spesis tak belajor sains..kalo laki dia India dah balun dulu dan sperma dia yang lekat dulu kat telor ovari..lelaki sundal Melayu satu Malaysia macam ngkorang termasuk papaku skalipun yang balun si Hannah selepas tu..takkan jadi anak bangsa Melayu pun. Masalah si Hannah tu..dia keliru dengan slogan bodoh 1Malaysia dan bangsa Malaysia ciptaan ngkorang tu..sampai bahasa Melayu yang dilindungi oleh Perlembagaan tu pun dah dipanggil bahasa Malaysia sejak zaman Madey tolol tuh..hah..skarang korang selesaikanlah sendiri..masalah bangsa Malaysia..kalo otak ngko tak boleh pakai..apa kate kita upah APCO..ha ha..

Tanpa Nama berkata...

Yb (Yang Biol) Nurul Izzam,

Macam Pas keliru antara Negara islam dan Negara kebajikan ke? Mcm tu ke? Keliru btol aku... confuse...confuse

Tanpa Nama berkata...

taruk saja bangsa dia - bangsat.

tak siapa yang kesah.

kluangman berkata...

Sin ada satu bola canggung untuk kau rembat...

KJ dah tersasul bagitau satu dunia Najib pi khazakhstan memantau bakal menantu.

hanifah aman kata kj ni bijak tapi tak cerdik, lebih kurang bahalol le kot.

Apa versi husin lempoyang?

Tanpa Nama berkata...

Sedihnya ,,,,,tengok umat Islam..... mempersenda dan menghina agama sendiri.....