Jumaat, April 25, 2008

Kicik, Kicik Lembu Jaga. Sudah Besar, Mulut Mahu Jaga ...

Pagi-pagi Jumaat buat kita marah saja. Patut hari ini tulis cerita pasal sembahyang, tapi dah kelain pasal melepaskan geram.

Husin marah dengan ini Karpal Singh. Dia sudah kritik Tengku Fariz. Hari itu masa Pakatan Rakyat baru diumumkan, siang-siang dia hendak menghina Islam. Dia suroh PAS hentikan Negara Islam.

Ooi ...giji, Malaysia sudah Negara Islam lah, Tengku Fariz, Tengku Mahkota Kelantan sudah cakap. Dr Mahathir sudah terangkan. Najib sudah juga kata. PAS punya pasal lah dia mahu perjuang Negara Islam.

Hey dey, kalau dengan Raja-Raja Melayu, kau kasi hormat dan jangan masuk sibuklah! Kalau ada masaalah, biar orang Melayu berurusan dengan Raja-Raja Melayu. Kurang ajar punya bayi.

Kalau mana-mana Raja-Raja Melayu ada power, kasi sumpah ini bayi jadi katak.

Bloger apanama ada ubahsuai lagu M Salman tersiar di Rocky Bru. Baca sekali surat di Rocky Bru2.
Kicik, kicik lembu jaga,
Sudah besar bank jaga.
Kicik, kicik, emak-bapa jaga,
Sudah besar mulut mau jagaaaaaa.

Kicik, kicik dia jerit sama itu lembu dan kambiiiing,
Sudah besar dia teriak dalaaam Parliamen.

Kicik, kicik dia happy jadi hero,
Sudah besar (kapla) baru sekarang diaaaa kena taruk.

Kicik, kicik dia minum susu kambing,
Sekarang (aiyooo yoooo) otak dia sudah mulaaaaa mereng.

Dia ini sangat suka hantam orang,
Tidak kira orang baik atau yang pusiiiiiing belakang.
Sekarang ini dia pula kena hantam, bukan bohong tapi banyak macaam-maaaaacam.



Dey, dey, brother Singh ... jangan lari.... saya punya senapang ada peluru lagiiii.

Satu senapang, peluru dua ... lain ari kita jumpa!

Wow! Ala gijii ... jual susu tara untung ka, mahu jadi loyar? Senapang Husin ada susu jugah!

23 ulasan:

kerbaupendek berkata...

Kici-kici jaga B.A.B.I

Tanpa Nama berkata...

kicik-kicik lembu jaga..
sudah besar babi jaga..

Tanpa Nama berkata...

dia sudah bikin saya marah la,maynak marah la marah la marah la....adey bai ...lu jaga aa jangan main2 sama sentimen melayu...sikit jam itu wheelchair aku kasik langgar sama kereta lumbu baru tau...podahhh chitt

Tanpa Nama berkata...

Jangan Lupa Keturunan Benggali Karpal Singh inilah yang diupah oleh British untuk memburu, membunuh dan mematahkan pemberontakan orang melayu seperti maharajalela, Mat kilau, Tok Janggut dan lain lain lagi......

Bangun Melayu! Hidup Islam!

Tanpa Nama berkata...

Politik pembangkang seperti DAP dan PKR adalah politik keturunan/keluarga. Lim Kit Siang dengan Guan Eng dan Betty. Karpal dengan anaknya Gorbind. Anwar paling hebat Wan Azizah dan Nurul Izzah. Budaya berpolitik begini tidak sihat kerana lama-lama jadi Dinasti.
JANGAN salahkan Karpal Singh tetapi Anwar kerana sebagai orang Melayu sendiri dia perjuangkan Ketuanan Rakyat dan bukannya Ketuanan Melayu. Jadi kenapa nak marah bangsa asing jika bangsa kita sendiripun membantah.
Karpal Singh jaga lembu ke; jaga Babi ke tidak penting tetapi Tuannya Si Anwar tu yang mengkhianati Bangsa MELAYU la.
Dah terang lagi bersuluh. Itulah orang Melayu hanya tahu menuduh bangsa asing tetapi bangsa sendiri yang pengkhianat dipuja.
Malu aku mengaku Melayu.

Tanpa Nama berkata...

lu olang jangan kasi itu bayi malah
dia punya otak tarak sakit itu pasal dia punya kepala talak bungkus
dia punya hati saja ada manyak ploblem
itu sebab la malaysia kena impot 800-900 olang gulu dan sami dari india
sebabnya manyak olang india dan sikh malaysia tak belapa cukup ajar dalam agama meleka untuk jadi gulu atau sami
sebabnya meleka lebeh suka jadi olang politik atau loyar
cari wang ma bukan mau cari tuhan
ini kapal sink satu satu contohnya lebih suka tolong olang tipu olang
olang
depan tolong belakang pun tolong

Jurujual Orang .. berkata...

jual orang lagi untung dari jual unta..

Apakah masyarakat manusia sudah jadi ini macam? Tidak menghargai kemanusian dan moral?

Fikirlah

Tanpa Nama berkata...

Hey Karpal Babi Singh,

Dulu satu kali kau dah kena penampar..kau nak kena penampar lagi ke?

Babi betul la ko ni..

Tanpa Nama berkata...

kecik-kecik dia suka main bola hoki sudah besar dia suka main bola ragbi.hahahaha...lagu ini popular tahun 86 tak salah hang moktar nyanyi ada lagi byk lagu2 lirik lucu nih.

Sulaiman Akhlakan berkata...

Jurujual orang

Husin lempoyang jual orang politik yang perasan jadi pemimpin tetapi martabat lebih hina dari unta.

Kau mengintip orang dan telanjangkan di khalayak ramai. Hina sungguh moral kamu ini!

Tanpa Nama berkata...

Bilalah si Karpal ni nak mampos and burn in hell!!!!

Tanpa Nama berkata...

Pukimak Karpal Singh... Asshole fucker..

Tanpa Nama berkata...

Come on la guys,

Kalu korang baca buku sejarah, korang akan dapati banyak kesilapan-kesilapan dibuat oleh kesultanan melayu di Malaya. Jajahan British, portugis dan belanda adalah hasil dari ketidakcekapan sultan2 dahulu.
Kisah hangtuah penurut perintah, tun teja dilarikan, adalah kisah kerakusan sultan dahulu kala.
Korang harus tahu, zaman dulu-dulu bagaimana seorang sultan dilantik. Ada yg hasil dari rampasan kuasa dan lantikan sendiri (perasan).
Kemudian dari situ, mereka mengiktiraf keturunan mereka berdarah emas dan kaya-raya dari lahir.

Bear in mind, respect should be given not asked!!

Kalau korang nak meyokong sultan2 pun, sokong mana betul la, takkan sultan suruh terjun lombong, korang nak terjun lombong. Bak kata pepatah "sokong bawa rebah".

Tanpa Nama berkata...

No matter what you say, the Constitution says it very clearly -- ALL Malaysians are EQUAL". Any affirmative action (such as NEP) is only to help Bumiputras (including Malays) catch up. It does not make than more equal in the eyes of the Law. Sure there are 'special privileges' for Malays in some State Constitution (e.g. malay Reserve land, and in Negri, Malays pay less for a Govt hearse) but that does not make Malays more equal. Indeed in the Johore Constition there is an absolute prohibition against discrimination on the basis of birth, race, colour, etc. The Federal Constition also bars any discrimination. Whoever wrote the speech for the Tengku mahkota was either ignorant of the law or intent on causing trouble...in my view it was sedition. And by the way, that mamak Mahathir took away any 'immunity' any royals may enjoy (except for the Sultans and the yang Dipertuan Agong in the discharge of their official duties). There is no immunity on a junior roayl shooting off their mouth nor for you or me. Your silly and racist "lagu" is very helpful in identifying you as ignorant or as one looking to cause racial discord in the country.

Tanpa Nama berkata...

Tuan Husin,

Pada pendapat saya biarlah Karpal dan Lim Kit Siang teruskan dengan semangat perkauman mereka.
Kerana apa? seperti mana mereka mempertahankan pak lah dari serangan mahathir begitu juga kita mahu mereka terus melakukan serangan keatas orang melayu dan islam. Kerana inilah sahaja cara kita menyelamatkan agama kita.

Saya ingin mencadangkan pada Tuan Husin agar dapat menulis rencana puji-pujian berkenaan mereka berdua ni!

Amacam idea ni ikut cara mereka lah sikit kasi tipu orang........

tokid berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
bendera merah berkata...

...saudagar unta..ini benggali murtad punyer dia punye semutar sudah kasi gantung.hahahaha...dey singh lu ingat anak - beranak menang manyak hebat..puchong punyer kapal lum pecah..bai..

to annoy yg mengatakan "sokong sultan membawa rebah"...kau maner sekolah datang...betui tak dinafikan sultan dulu semacam ...tapi ini la dulu nenek moyang kau berpaut...di samping penghulu-punghulu ,alim ulamak...wa rasa kau kena gi duk kampung gua la kat lambor tu...

Tanpa Nama berkata...

Sejarah telahpun mengajar kita jangan sesekali mempercayai darah punjabi.

Lihat apa yang berlaku kepada mendiang Indera Ghandi, beliau dibunuh oleh pengawal peribadinya sendiri yang berketurunan punjabi.

It is even worst if the punjabi is a lawyer. Belit dia mengalahkan ular sawa and selera nafsu dia mengalahkan "brader".

Ini punjabi banyak punya babi.

Piggy Singh

Husin Lempoyang berkata...

Saya pantang di spam.

Komen tokid kena delete

Awak cut and paste artikel tempat lain ke sini dan out of topic pulak!

Husin Lempoyang berkata...

Dahlah tu tokid, artikel Sulaiman Masri dari DBP dulu. Dia ni convulated logic. Kalau Husin ijazah pertama pun tak passkan dia.

Tanpa Nama berkata...

to annoy yg mengatakan "sokong sultan membawa rebah"...kau maner sekolah datang...betui tak dinafikan sultan dulu semacam ...tapi ini la dulu nenek moyang kau berpaut...di samping penghulu-punghulu ,alim ulamak...wa rasa kau kena gi duk kampung gua la kat lambor tu...

Kepada Bendera Merah..
Baca dan paham betul-betul apa si Annoy tulis baru la komen. Ini terus lompat katil. Buat malu diri sendiri ajer.

Abas berkata...

Bila Dato' Ahmad Razali ( arwah) ada atas pentas bersama kaum Hindu sambut Thaipusam orang Melayu songkit: Sebab: Nak dapat undi orang Melayu.

Bila Khalid Samad MP Shah Alam berada dan berucap dalam gereja di Shah Alam orang Melayu tutup mata sepit: Sebab: Nak dapat undi bukan Islam.

Bila Selangor robohkan kuil orang Melayu menjerit: Sebab: Nak dapat undi bukan Islam.

Bila Karpal Singh dan Ngeh Koo Ham cabar Sultan Perak, MB Perak dan pakatannya ( PAS+ orang Melayu PKR)tak jentik: Sebab:Jaga hati orang bukan Islam takut nanti kerajaan roboh.

Bila hunus keris orang Melayu sendiri jarum menyuntik: Sebab nak dapat undi bukan Islam.Kesimpulannya:- Kalau nak kuasa orang Melayu sanggup buat apa saja hatta menggadaikan agama, bangsa dan tanahair.Dan orang-orang inilah yang dipuja . Melayu oh Melayu....

Tanpa Nama berkata...

Abas,

Itulah orang kita..
bijak, pandai, bodoh, bangang semua sifat ni ada pada orang kita..

Susah nak cakap...

Wak Din