Jumaat, Oktober 17, 2008

Anjing siapa terlepas?

44 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Pak Sheikh Husin, anjing tu mabok ke?

Kassim Baba

cucupakkasim berkata...

amboiii husinnnn hanggg... boh la gambaq unta,biaq pun unta mana boleh menyalak..

cekka berkata...

Saudagar Husin, anjing tu 'datang bulan' ka?

Tanpa Nama berkata...

Sin
sepatutnya kau guna gambar anjing bull dog tua, baru sesuai dgn org tu..

blacknight berkata...

Hari tu anjing betina , yang ni mesti anjing jantan , tak ikat kuat kuat , tak masuk dalam kandang , mestilah terlepas , nak kejar anjing betina .....
anjing .... anjing ... koou pun popular sekarang ......

Tanpa Nama berkata...

umno pun tak mahu ... pas haram bela anjing ...

dap ada mahu? anjing betina nak cari anjing jantan.

pkr dah memang melayu yg suka di lembu

Tanpa Nama berkata...

Alahai anjing-anjing nie... kalau kat US sure kena bela baik-baik punye. Kalu tak caya tanya anjing seekor tu yg dah kurang menyalak selepas 16 Sept.

Tok Pauh berkata...

Tak baik dok gambarkan orang macam anjing ni, ini satu penghinaan.

p/s: Penghinaan kat sapa Tok tak tau la, kat Zaid atau kat anjing tu, masing-masing buat pertimbangan la.

Jemput mai kedah ya husin...>>>
http://dedahdikedah.blogspot.com

sudin berkata...

anjing nie anjing kurap laa sin.. ko tunjuk gambar anjing elok ni.. tunjuk laa gambar anjing kurap.. baru betul!

AnakKulim berkata...

Anjing tu den raso la dikutip kek nun kelate. pastu dibawo balik rembau supayo leh jago tuan dio kek kepalo bataih...

jawa peranakan berkata...

anjing tu nak makan kot..

bagi la dia makan MAKANAN ANJING..

eh..tapi jaga2..jangan sampai anjing tu saman kita sebab kita bagi dia makan MAKANAN ANJING..

PS-cuba bagi dia makan makanan ayam pulak iaitu dedak..

ketam berkata...

Tuan sila gerakkan usaha menyedarkan bangsa melayu kerana DAP sekrang secara terang-terangan ingin menghapuskan hak dan keistemwaan melayu,Yg Di pertuan Agong dan Raja-Raja MElayu.. baca blog LIM KIT SIANG... bukankah hak melantik(memperkenankan) KETUA HAKIM NEGARA adalah HAK YANG DI PERTUAN AGONG DAN MAJLIS RAJA_RAJA MELAYU??? KEnapa perlu dipertikaikan lagi?? Walaupun PM yg mencadang tidak semestinya KEbawah DUli akan merestuinya.. cadangan penubuhan SURUHANJAYA PELANTIKAN KEHAKIMAN oleh ZAID IBRAHIM (UMNO perlu pecat segera pengkhianat bangsa ni)yg sebenarnya menjurus dan dipermainkan DAP.. cadangan itu seolah-olah KESEMUA KEBAWAH DULI RAJA-RAJA MELAYU BODOH dan BANGGANG..

Pertahankanlah bangsa dan hak anda...

lintah bertulang berkata...

Hari Jumaat yang mulia ni, ada juga orang yang sanggup menghina atau menyamakan taraf manusia dengan anjing. Kalaupun tak suka, janganlah dihina sebegitu.. Tak baik...

Sir Taek Boon berkata...

satire.. some people doesn't get it..

who let the dog out!! - baha man.

burujerdi berkata...

Salam ukhuwwah Sin Po Yang,

Aku setuju sangat dengan luahan rasa Ketam, gerakan menyedarkan bangsa Melayu - termasuk para pemimpinnya - serta usaha ke arah penyatuan akan lebih bermakna. 'Melayu takkan hilang di dunia' dan 'air yang dicincang takkan putus'.

Dr. RBAONG berkata...

Unta ante boleh jual, banyak untung,

Ini anjing tadak orang mau belikah? ha..ha...

Itu YB Joshepine (versi chamil Wijaya) boleh kasi ambil free. teman dia tidur malam. Boleh salak kalau ada orang lempar molotov coctail.

Nanti u punya satire picture masuk parlimen jadi isu kat parlimen atau police report, tak takutke?

Kompeni guaman dia besar lo.
Dia boleh cilok ayat law, bahaya husin.

Ebgkau jual unta ajelah, tak payah nak lelong anjing tu.

Piggy Singh berkata...

Tak silap masa dulu anjing tu Pak Dol yang bela, pas tu asyik dok gigit tuan, Pak Dol nak lepaskan tapi menantu kata sayang.

Yang pelik ngan anjing ni Nik Aziz pun suka, walaupun si anjing likes Jonnie Walker.

Then anjing tu lagi buat hal, dia kasi lepas diri-sendiri.

Baru-baru ni dengar cerita dia mintak bertuankan si Nuar, kot-kot boleh dapat habuan lagi besar.

kluangman berkata...

Ini anjing Pak Isa kot..

Tanpa Nama berkata...

sin,


ni ke RATU ANJING yg disebut-sebut oleh Dr. AGI?????

Pemuda IKS berkata...

Salam Perkenalan,

Marilah kita bersama-sama berusaha menjernihkan kembali pemikiran rakyat terhadap UMNO. Semoga Allah s.w.t. memberi kita kekuatan menempuh segala dugaan mendatang.

"Memperkasa Generasi Baru"

Pergerakan Pemuda
UMNO Cawangan Taman IKS
Bahagian Batu WP

http://pemudaiks.blogspot.com

Zubli Zainordin berkata...

Siapa ala lampak gua punyia anjing telepas sini?

Fuyooo, manyak unta sini aargh?

Tanpa Nama berkata...

awak dah jatuhkan maruah anjing la sin, anjing pun lebih baik dari orang tu...


Molongkolong

RHisham berkata...

setuju ngan tok pauh. kenape disamakan taraf manusia gan anjing. Allah jadikan manusia dengan sebaik-baik kejadian.
Apa-apa pun, lawak katun Husin ni mmg kelakar tahap anjing la.

kluangman berkata...

Peningkatan perniagaan Husin dari Saudagar Unta kepada Saudagar Anjing.

1) Husin Unta Sdn Bhd
2) Husin, Teresa Anjing and Partners - Peguamcara dan Peguamblog.

DNL berkata...

pAK sIN, samekom

kata nya dia nie nak buat pengumuman ari jumaat dulu dapat Tuan baru. tak jadi pun.

tuan baru tu kata ari jumaat ari tu ura ura 34 orang nak lompat bagi jadi kerajaan baru lebih awai pulak........takdak pun.........

kena tunggu 8 dis laa..... adik aku kahwin 12 hb Dis jemput laa... tak pun email alamat nak hantaq kad jemputtan.

salam.

teja berkata...

hehehe anjing PKR ni .. bila mahu pindah kandang?

Tanpa Nama berkata...

Sin,
Anjing tu dah dekat nak menopouse kut?

Kpl(Rtd) Sudin

Jamal Pak Tongkol berkata...

Kenapa anjing kamu tak ada ekor tapi ada hot dog.

Apa pasal anjing kau pergi open house anwar berahe di kelab sultan sulaiman

kluangman berkata...

Anjing ni minta jadi Timbalan Pengerusi BN..boleh ke Sin walaupun dalam pilihanraya banyak yang 'bungkus'

Sulaiman Akhlakan berkata...

Tuan Jamal Pak Tongkol

Anjing sudah kena "hot dog" dari belakang masa open house Anwar.

Ini yang dia menyalak pelik2 ... hehehe

sayadahbosan ULTRA berkata...

anjing tu tengah menyalak cari bakal suami.

tengah gersang tu.

sayang anwar tak suka buntut anjing kalau tak senyap la anjing tu tak menyalak lagi.

Poning Palo berkata...

pak Husin,

Bila anjing menyalak, tandanya ada orang kena sampuk!!

setuju ka Pak Husin?

Hantu kairi dah merasuk Paklah..
& mula meracau-racau..Ali Rustam pulak kena..

Cakp la cerita org Muda..pewaris yg bakal pokai..sori ana pun kena rasuk..

Piggy Singh berkata...

Tuan Husin,

Pak mentua dah marah and made a public statement, soon he's gonna be a sale item. Boleh jual dia kat Isketambunga.

braveiron berkata...

Zaid macam HINDRAF juga, bukan anjing biasa tapi anjing gila.
Satu Melayu yang sudah punah agamanya. Entah napa Pak Lah amik dia.

oversee berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
reek berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
yoy berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...

alamak husin...aku kena samak lak..terpegangan gambar anjing yang koo letak...HARAM....nasib baik kau letak anjing....kalau BABI...hooooo blog ne dah tak leh buka... haram kena samak...

budaktmnmuhibbah@ymail.com berkata...

oihh husin hng mereyan ka?

braveiron berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
budaktmnmuhibbah@ymail.com berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...

Mr Reek, Yoy, oversee

where are mr...

ruyom, fargowin, coolooc, aston, konek?

Husin Lempoyang berkata...

rupanya sini ada byk tulang ... hehehe

braveiron berkata...

Zaid ni anjing Islam Liberal