Selasa, Julai 28, 2009

Anak Omak takut?


Kecian ... ceba calah ya. Kalau nak jadi pemimpin, tak boleh ceba calah.

Jangan lupa mintak baba ingatkan Tok Said Hamdan jangan kacau. Cucah nanti. Kita dah cetuju adakan Curuhanjaya Diraja.

12 ulasan:

Hasrul Halid berkata...

Pakcik Hucin, kecian kat anak emak tu.. jangan la buat dia, nanti mak dia marah.. mak dia garang tau...

:))

Oghang Ghombau berkata...

Oghang dah tolong defend SPRM dalam kes kematian mengejut Teoh Beng Hock.

Kono eh buktikan SPRM bebas dan tidak pilih2.

Kan ado banyak laporan tu. Siasat dan dakwo aja.

Goyang pokok tu, sekurang-kurang 304 monyet jatuh dan cerito.

Pemuda UMNO. Mano ado lagi tolo?

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Ekeng A/L Etong berkata...

Lepas ni boleh pi buat pembedahan tukar jantina, boleh?

Kumbang berkata...

salam bro,

aku tak tahu nak cakap ape..tapi aku nak gelak boleh?
hehehe wakaka..
:-)

P/s : Anak Omak tu sape wakaka

AnTi AljUbuRi berkata...

http://anwaraljuburi.blogspot.com/2009/07/tribute-to-anwar-al-juburi.html

Tanpa Nama berkata...

zaman hishamuddin, pemuda banyak auw auw

zaman kj, pemuda dah jadi pemudi ... teringat kj pakai gown. pee weet!

peewee

kita anak melayu berkata...

KJ mwemang macam tu

hanjing

selain dari dia ada banyak anjing yang perlu ditendang, nak tahu siapa mereka, bacalah blog ini


http://kitaanakmelayu.blogspot.com/

beruk primate monyet menipu manusia berkata...

KJFC??? kentuky j*b* fried chicken??

bodoh punya olang, dah lah propaganda blogger,.. lagi upah orang tulis cerita baik dirinya..


KJ brand banyak di pasaran blog. tapi semuanya propaganda memperlekeh intelek manusia.

setaraf bomoh2 palsu zaman dulu2 yg menagih pengeras.. sekali sekala terkena juga.

Parpu Kari berkata...

KJ NI MELAYU KE?

liyas berkata...

shopping di Petronas, Giant, Kamdar dapat point dalam bentuk tunai
http://www.svr2u.net/MY68755000