Selasa, Julai 21, 2009

Mintak tuntut Suruhanjara Diraja, Bro KJ

Kalau boleh tuntut Suruhanjaya Diraja untuk Cina DAP yang mati, tak akan KJ tak boleh tuntut untuk Siti Farhan?

Siti adalah pelajar UKM yang mati jatuh dari Tingkat 4 asrama Pendeta Zaaba pada Jun 22hb. Suruhanjaya Diraja boleh minta polis percepatkan siasatan kalau masih belum habis siasat

Tak akan tak boleh tolong. Tak global ke?

Kalau tak, model ni global gut? World lagi itu.

19 ulasan:

Parpu Kari berkata...

sin, aku dah linkkan artikel aku dengan artikel kau sekali! he he he

Oghang Ghombau berkata...

KJ ni bodoh serupa berok yang disuruh panjat kelapa.

Baco MyKMU tulis Perlukah Suruhanjaya Diraja?

Flat terbarai disekeh. Tak tau malu oghang kampung den.

keraputih berkata...

BODOH BETUL MACC..
kalau betul aku la nak bunuh si beng hock tu, aku wat lari mayat dia jejauh dr bgn massalam tuh..masa banyak beb..

jumpa mayat 1.30pm, polis kata mati dlm 4-5 jam sebelum, so dlm jam 830am dia mati..last sekali nmpak dia jam 6am..so ada 6jam lebih beb nak pi bunuh dia, nak sorok mayat dia, nak letak mayat depan ofis lim kit siang pun boleh beb..

naper la bodoh sangat org macc bunuh si beng hock, tolak keluar bangunan sendiri, pahtu tunggu org jumpa mayat..takde lojik betul la macc ni, tak cerdik!!

kalu aku la, aku sure buang mayat tu jejauh walaupun terooooops tertolak ker..masa byk beb memacam bleh buat....

Wangsa Maju berkata...

MACC pandai, dia tau ada cctv merata, tu yg dia tak boleh buang mayat tpt lain, kantoi la plak! Tak gitu kera putih?

Hidup SPRM berkata...

hoi kera

kau yang bodoh percaya propaganda dap dan cina tak sunat serta kj.

langster langster sdara kau ronnie liu, ean yong hian wah dan dap yang mungkin bunuh.

siap2 budak ni bunuh diri pasal ketakutan dah terbocor dalam soalsiasat.

kau tak tau cerita 5% pun.

The Unspinners berkata...

Kera dan Wangsa Maju

Sila turun ke The Unspinners untuk dapatkan penerangan yang lebih logikal.

Debate pun dialu-alukan.

Banyak jawapan kepada tuduhan-tuduhan yang tidak berasas.

Bawak kawan ramai2 pun tak apa.

kluangman berkata...

Sin...hal hal ini ada kaitan tak dengan perumpamaan ...sepandai pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga !!!

mat stim berkata...

apa nak bising....

KJ tu kan DAP.... biasa la tuu...

Tanpa Nama berkata...

Ape ke bende la lu keraputih,

Ini zaman kalau nak bunuh orang buat paling obvious la macam MACC ni jadi susah orang nak kata siapa bikin atau lu senang nak kata bukan gua punya kerja.

Lu tak ingat ka itu perempuan No 1 sikit baik punya bagi tu perempuan monggol hancus berderai pakai C4 kepala CSI satu Malaya Raja Penyangak Kakikapur boleh ngam cerita.

Apa la lu beb ..

- Apalalubeb

pakteh adam berkata...

Bro,

Kereputih tu bagi sindiran le!!

kuga berkata...

agaknya, kj takut didakwa sprm 304 kanun jenayah pemuda..

cari peluang lari kot??

pak mentua yg cari pasal, gali lubang masuk kuboq

Tok Det berkata...

Lepas ni sapa punya turn??

Paklah?? Di ISA pulak. pasaltu dia mau ISA dihapus..membankrupkan Malaysia

http://chedet.co.cc/chedetblog/2009/07/sound-bites-5.html

The total from 1981 to 2003 is RM168.8 billion in 22 years.

From then onwards it increased from RM19 billion in 2004 to RM67.8 billion in 2009. The total for six years is RM253.6 billion.

mahathir tuduh, jawab dolah, kj, wenger, omar tong..jgn tak jawab..

saman mahathir..

CHAIRMAN KAGA berkata...

Kami sayang KJ!

Singh Is Kinng berkata...

Ya Tuan Husin,

Rasanya dah lama tak whack si KJ, wait for the right time.

lebaikudin berkata...

bro,

kalau:
1.MACC tak bunuh beng hock
2.Gangster tak bunuh beng hock
3.Beng hock tak bunuh diri

macamana bro?

aku rasa Alien punya kerja,sebab ikut yang punya cerita,mayat dia tak keluar darah pun...hehehe

Local Fighter berkata...

Hehehe..keraputih tu wat reverse-psyco le.. hehe..tu pun tak dpt nak baca ker?

Aku pernah tgk citer CSI Sin. Org mati kena bunuh dgn mati bunuh diri sebab terjun dari tmpt tinggi boleh beza.

Org yang dibunuh dengan cara disuruh terjun / ditolak bila mati jatuh, darah banyak kuar terutama dari rongga telingga,mata,hidung. - sebab tekanan darah dia menjadi tinggi apabila tgh 'terbang'!

Kalo orang mati bunuh diri darah dia tak banyak kuar sebab hormon estrogen dan dikuar dgn banyak untuk hilangkan rasa takut so masa 'terbang' tekanan masih lagi ok.

Ni pendapat CSI le..hehe.tgk mayat mendiang, kita boleh rasa dia kena bunuh atau bunuh diri (tapi disuruh gak oleh ehem..ehem)

Tanpa Nama berkata...

'Pernahkah kalian memperhatikan orang yang menjadikan hawa nafsunya sebagai Tuhannya dan Allah membiarkannya sesat berdasarkan ilmuNya dan mengunci mati pendengaran dan hatinya serta meletakkan tutup pada penglihatannya ( sehingga dia buta terhadap kebenaran)...'
~AL-Jaatsiyah:23

Rascal

ha ha ha berkata...

He he he he...

Sin lepas ni ko buat topic mari kita menjadi CSI..he he he..sureheboh punyer...

Salammmmm

Tanpa Nama berkata...

Sin,

Bukankah melayu itu hanyalah bertaraf petani mudah dijinakan dan cina itu bertaraf mandarin, dan setiap mereka perlu ditatang sebagai emperor.

"Tau tak pa" kata Nabil.