Rabu, Julai 22, 2009

Lagu budak hitam

Bila keadaan sudah macam-macam tension, mari kita hiburkan diri. Dengar lagu ini.


... simbolik.

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kena AIDS bukan pasal jarum saja. Kadang-kadang pasal jarum daging kena bontot... hehehe

Tanya Anwar

Huhu

Parpu Kari berkata...

Memang dalak sin, sangat dalam, hang ni memang hebat sin!

Oghang Ghombau berkata...

Yang makan gelojoh sampai sekat tulang tu mesti KJ dengan budak tingkat 4.

Dr. RBAONG berkata...

Yang belajar ilmu salah, tu yg pasang lilin, dan tunduk depan colok tu. Yang jadi bisu ulamak dia, tak bagi komen apapun.

Yang panjat pokok, tapi terpaksa diturunkan pun "dia" (yg pasang lilin" dan "dia" (yg tunduk depan colok) jugak.

Yang main tutup mata, ni pengikut-pengikut dia orang dan ulamak diaorang.

Sebab tengok perempuan(dan laki) lah mata dia jadi satu pada tahun 1998.

Yang tinggal satu......husin lempoyang...tak tahu jadi apa tah?

kluangman berkata...

Sin, yang aku tau ada tinggal 2 budah itam je..dua dua di perak..satu tak mau tanggalkan punggongnya di kerusi..satu lagi dah menteri yang besar.

Yang satu lagi tu memang pernah bawa tikar bantal bawah pokok, nasib baik tak naik pokok, kalau tidak tentu tak pandai turun.

Satu lagi budak itam yang boleh diambilkira tinggal di tingkat 4, dia ni yang tak tau dan tak reti reti nak turun...

Antu berkata...

Ronni Liu, Ean Yong & DAP sure die - one ! ! !

- by chaptokam

Pak Edison Gayang berkata...

Haiya .. Cilaka la lu orang, politik manyak kuat, sana wang-sini wang, blogger ini Husin Lempoyang pon tarak pakai punya sama itu RPK kasi pecah perot saja.

Lu ah Husin, wa mau bagi tau, lu sudah lupa lu punya reban Unta itu tahii manyak penuh oh.. Wa budak kulit coklat-kuning pon tarak letak lagu mau nyanyi sama itu Datuk Siti ooooh ... wah manyak sedih tapi takpa wa sudah malaysia sudah duduk 62 tahun ...

Wa sudah 5 Tahun X itu UMNO BN - tapi celaka ini sudah terok oh,
jalan raya lubang sana sini sama itu macam HUSin LempOyang punya Lubang Hidung, Mulu banyak, Tido ada bunyi punya ...Sampah sana sini

Haiya Malaysia bukan sama lagi woh
Takpa nanti wa cakap kawan² Pasar sama itu tempat sembahyang Genting Sana wah takmo X itu cilaka punya B N ...

VOTE UMNO BEE END OUTTTTT!!!!!!!

Wow! Jual Kangkung pon manyak Susah

Pak Edison Gayang - Saudagar Kangkong dari Kongkingstan

baLdi MeraH berkata...

edison.. ko x klako

Pak Edison Gayang berkata...

BALDI MERAH Lu Jeles !?

Tsk,Tsk,Tsk .. Melayu ini macam jenis lor manyak dengki & Jaki.

Lu kurangkan baca itu "Awang Selamat" Utusan Malasial - banyak baca "Lets Learn English for K1 Students"

Lu mau kelakar lu pegi layan lu punya lawak-king astro 105.

Tadak olang minta lu punya "opinion"

Ka na neh.

Wow! Jual Kangkung pon manyak Susah

Pak Edison Gayang - Saudagar Kangkong dari Kongkingstan