Rabu, Julai 01, 2009

Boleh lepaih tapi tak done nak mengaku?

Merenung Pak Shiekh. Kes liwat dah mula. Nak lari Washington dah tak boleh. Kenalah hadapi.

Dalam fikiran dia bermacam-macam yang sedang dikatakan.

Kalau kena, balik penjara lagi aku.

Depa tuduh aku liwat. Depa liwat tu lagi teruk. Ada yang dok liwat sampai hancuq. Kalau aku liwat pun, aku liwat orang. Depa tu liwat negara.

Aku dah tua dan sakit belakang. Tak akan depa tak boleh terima alasan itu.

Tak makan alasan na. Celaka betui depa ni. Latu tak habis-habis dok main-mainkan aku.

Kalau nak lepaih, bukan tak bole. Aku ada alasan dan bukti yang boleh diguna. Mesti lepaih guna hujah ini.

Teruih jatuh semua tuduhan-tuduhan. Mustahil depa boleh tuduh aku ada apa-apa dengan pompuan atau jantan lagi. Orang ramai punya mesti percaya. Naik peluang nak jadi PM.

Tak done nak guna alasan itu? Lagi depa dok main-mainkan aku.

Depa betoi juga. Macam mana nak bangun jadi Perdana Menteri, kalau apanama dah tak boleh bangun.

Celaka betoi ...

23 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Siul la lu Husin.

Hehehe ...

Mat Jam

Tok Pawi berkata...

Tak bulih jugak. Sat lagi pendakwaraya letak jambu untuk tengok aku punya respon, kantoi aku. Barang elok ni

pakteh berkata...

hehehe...kalau dia kata apanama takleh bangun...try letak yg lebih jambu dari saiful...lagi dasyat kalau pendakwaraya bawak penyokong yang semua pungkoq tonggek belaka...hahahaha....silap2 pecah seluaq...takkan lagu tu nak kira apanama takleh pakai...
Wan Jijah sure merah muka

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
azamikhtiar berkata...

Tak usahlah sambung penhinaan terhadap manusia yang terlampau ni. Cukup cukuplah. Tak habis habis awak semua buat penghinaan.
Suatu hari saudara akan mengalaminya sendiri kalau keterlaluan. Kalau tak kena pada saudara nanti anak-anak saudara dan ahli keluarga anda akan merasakan pula penghinaan ini.
Baik-baiklah! Tahu kah saudara apa yang akan berlaku kapada anda serta keluarga anda dihari muka?
Jangan ingat apa yang berlaku buruk kepada orang lain tidak akan berlaku pada diri dan keluarga sendiri.

Parpu Kari berkata...

SIN, HANG NI MEMANG SIOT LA MUAHAHAHAHAHAHA, AKU SETUJU NGAN TOK PAWI, KALAU DIA NI KATA LAGU TU SIN, NANTI LETAK JAMBU KULIT LICIN DEPAN DIA, MESTI YANG DIA NGAKU DAH MATI HIDUP KEMBALI PUNYA SIN!

MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Oghang Ghombau berkata...

Ekau cakap:

Depa tuduh aku liwat. Depa liwat tu lagi teruk. Ada yang dok liwat sampai hancuq. Kalau aku liwat pun, aku liwat orang. Depa tu liwat negara.

Setuju tu:

Ini dia peliwat negara yang nak jual negara pada Singapura, dan Amerika

KJ, Kamaluddin, Kamal Khalid, Zaki Zahid, Ganen, Azman Mokhtar, Mohamad Nor Yakcop, Kalimullah, Brendan Pereira, Omar Ong, Syed Hamid, Muner Aziz, Rosman, Shahril, Abdul Rahman, Rohana Mahmood, dll.

Tok Pawi berkata...

Oghang Ghombau tak nak ikut dewa kau lari ko Ostolia ke?

anaklangkawi berkata...

Hihihi..
Jgn kita buat kesimpulan awal..
bg dia peluang bela diri..

p/s: takut ni taktik dia jugak..

Dah Meluat berkata...

Oghang Ghombau

Jangan dok belasah orang Pak Lah dan kroni anak serta menantu saja.

Apa cerita daim dan vacuum-vacuum cleaner besaq dia? Dah sebut daim, sebut sekali mahathir.

Kroni Anwar pun dulu pelahap2.

Mana duit Husam boleh pakai baju mahal bergaya macam orang korporat UMNO.

ADUN Melor tu macam mana boleh disaman 3 juta oleh isteri.

Sebenarnya rakyat dah diliwat oleh semua pemimpin-pemimpin. Buat apa kita doq defend orang ni dan orang tu?

Semua sama saja!!!!!!

Gedung Akal berkata...

Satu saje jalan boleh lepas...buktikan saipul tu x dak apa namanya...x dak lubang bontot..sure lepas punya..tapi saiful ada lubang la...doktor pusrawi dah teropong. x lepas le camtu..

Cucu Tok Selampit berkata...

Bukan lerpeh lah Tuan Husin, lepaih. Marah orang utara.

amabco berkata...

Sin,

segan la nak kata hal dalam kain orang, biar mungkarrrr nangkirrrr tanya depa sendiri la....

he he he

kluangman berkata...

Patutlah PAS dah tak mahu hudud, depa kesian kat anwar takut2 anunya dipotong seinci...

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Anti Taksub berkata...

Dia tak tutup aurat. Rogol lah dia!!!

Tak tak ... bukan anwar yang cakap. Lihat ini sini

Pok Su berkata...

azamikhtiar, cuba saudara fikirkan pula sekira seorang peliwat tegar menjadi Perdana Menteri Malaysia. Apa akan jadi kepada negara kita? Beliau senang kena blackmail oleh kuasa kuasa besar yang selama ini memang menunggu beliau menjadi Perdana Menteri Malaysia.Kemungkinan beliau akan dijadi kuda tunggangan mereka untuk membuka seluas luas peluang menguasai segala harta negara spt Petronas,Felda,Sime Darby dll dan melenyapkan segala dasar dasar kerajaan yang memihak kepada kaum Bumiputra atas alasan polisi kesaksamaan dan keterbukaan. Adake kuasa kuasa ini akan menjaga kepentingan umat Islam dan orang Melayu di negara atau kepentingan mereka?

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Anak Lenggong berkata...

ish cian pulok aku dengar..rintihan nuar tu..tu laa dulu hang dok tipu kata hang difitnah ..sampai dlm penjara pun orang dok suntik hang dengan racun tapi dah sepuluh tahun hang dok idup lagi ekss..awat laa hang buat gitu ..kata sakit blakang tapi sampai pakai kereta tolak nak bawak hang ..tapi sekarang nie kuat lagi laa hang nie..apa laa yang hang dok kalut sangat nuar ooii..kalau hang kata tak cukup bukti tu..ishh lagi elok laa sebab hang boleh dilepaskan daripada tuduhan tapi peliaq hang tu tak kenai lubang yang betul..watpe laa hang suka sangat kat lubang taik tu..laa nie hang jangan dok risau..sebab kalau hang masuk penjara balik pun..ramai member hang kat sana yang dok gian pulak buntot hang tu..kesian depa tu dah lama tak rasa lubang..

Tanpa Nama berkata...

Tuan Husin,
mintalah si saiful bagi gambar lubang bontot dia tu kat tuan, kita pakat tengok mother of all evidence tu kat blog ni. Senang cerita.

Rascal

Husin Lempoyang berkata...

Melayu Bersatu

Kasi link ini dah cukup ... http://kitaanakmelayu.blogspot.com.

Tak payah cut and paste kesemua artikel.