Rabu, Oktober 29, 2008

Modal Insan Islam Hadhari di Kalabul Malami




Amacam boleh buat tajuk debat?

Wow! Ana hanya minum sarbat di Kalabul Malami.

55 ulasan:

ilovebudu berkata...

kekekeke...i order coke jer kot...i tak nampak.

Har aha ha ha ahah.. berkata...

Mukekekekeeke..

Den order budu perasa Oren..non alkohol..ha hahahah...

Tak baik Sin...superimpose tu...den tak buek cam tu...Den keturunan Islam had-ari...

Wassalammmm

iskandar berkata...

hahahah nanti ada la blog budak upahan,kaki ampu dan kaki jilat bontot mamat tu akan kata gambar tu di buat SUPER IMPOSE,PELANDUK DUA SERUPA..

cuma tunggu dan lihat sahaja..

ilovebudu tambah coke satu lagi!!!

Tan Sri Tak Dapek Kalimullah berkata...

KJ memang minum coke selalu pakai gelas wine, gelas brandy, gelas whisky, ke ke ke

Dah memang kerja aku spin

SmallTalk berkata...

Sin,
Yam Sing!

Tanpa Nama berkata...

Pi letak kat prokj bro..

hahahaha

Kantoi!!!

Azad

p ramlee berkata...

mmg dasar (KJ) kaki jahanam orang melayu. Budak nie cukup lengkap resipi menjahanamkan orang melayu. hari tu gambar dia jadi drag, lantak ko laa KJ.

Zainal A. Kasim berkata...

Tuan Husin Lempoyang,

Kat mana nak order kelambu macam tu?

http://c-bok.blogspot.com

jawa peranakan berkata...

usin..

pak mentua dia tau ke kejadian ni?

tunku berkata...

ish ish ish, i nak curi gambar ni ya husin nooooo.

Dr. RBAONG berkata...

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm seng.

Saya cadangkan kita buat debat terbuka.

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm seng.

Tajuk debat: Minum (minum ape tu?) bersama akar umbi untuk menguatkan parti.

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm seng.

Tanpa Nama berkata...

sin,

ada lagi tak gambar sensai mamat ni. aku nak tunjuk kat member aku kat rembau. patut ler mata mamat ni manjang kuyu jer..

man cotek

mampus umno berkata...

Not many are fond of this Kurang 'Jar fler... but at least he isn't descended from the most evil mamak of all time!

Khairy Jamaluddin berkata...

Ini usaha jahat untuk menafikan hak saya sebagai penuntut Oxford untuk menjadi Ketua Pemuda UMNo dan akhirnya sebagai Perdana menteri Malaysia seblum saya berumor 40 tahun.

Orang yang dalam gambar itu mungkin kembar saya dari berlainan ibu dan bapa. Kami memang sama lahir di Kuwait pada tahun 71, belajar di UWC, Singapore dan Oxford, dan juga kahwin dengan Nori.

Ini bukan saya. ... Saya tidak minum minuman itu kerana saya minum champagne DOm Perignon saja.

Tanpa Nama berkata...

http://i147.photobucket.com/albums/r299/malaysianunplug/jt-photography-0193.jpg

ok, here's the same suit!!

memang sah KJ, one more, takkan we don't have our own CSI team... facial recognition!!

Jamal Pak Tongkol berkata...

KJ kena bom habis hari ini. hehehe

Dia nak cabar2 orang debat dan sekarang kawan dia Omar Ong kena bom Tun dan dia kena dedah mengenai kaitan dia dengan spy CIA dan MI6.

Hebat kau Husin ... Wow!

burujerdi berkata...

Salam ukhuwwah Sin,

Patut le selepas 51 merdeka, negara Islam kita tak dapat nak hapuskan jenis maksiat tegar - arak, judi, pelacuran dll - rupa-rupanya pengamal tegarnya adalah orang kita - Melayu-Islam. Sampai bila para pemimpin Melayu nak sedar? Patutlah setelah 51 tahun merdeka kita masih bercakap mengenai kedaulatan, ketuanan Melayu, perjuangan yang belum selesai dan macam-macam lagi.

Rupa-rupanya, kita ditipu dan menipu diri sendiri.

ilovebudu berkata...

hahha
:.har aha ha

budu perisa oren..jelik kawe

ilovebudu berkata...

p/s jelik = tersedak kekeke

burujerdi berkata...

Salam Sin,

Barangkali, belanja satu malam di meja maksiat boleh menyara 10 buah keluarga Melayu miskin tegar.

Kasihan bangsaku.

Tanpa Nama berkata...

kj, ko memang celaka

Tanpa Nama berkata...

Sin

Siapa yang kiri sekali tu? hmmmmmmm

kaki jual botol

Tanpa Nama berkata...

tak ajak zaid sama?

Tanpa Nama berkata...

Husin,
Ok tu, bukan menantu PM nak minum coke saja, kenalah sikit yang boleh panas badan. Bukan dia duduk nak dakap Nori saja, kan banyak yang cun-cun sedia untuk dia cium dan hmmmmmmmmmmm.
Bila balik kawasan minum teh o di kedai kopi rembau, sembang tengtang agama, perjuangan hak orang Melayu, masa depan orang Melayu dan Islam.
Kesian Nori kena tipu hidup serta juga Pemuda Umno kena tipu.
kalau pak mentua dia senang-senang tipu ini kan bini dan penyokong mata duitan. Hidup Khairy, Cheers, yang Seng, Kampai, Hurah,

Kopi o kaw.

anakbuah berkata...

"Orang yang dalam gambar itu mungkin kembar saya dari berlainan ibu dan bapa. Kami memang sama lahir di Kuwait pada tahun 71, belajar di UWC, Singapore dan Oxford, dan juga kahwin dengan Nori."

WHATEVER...BERUK DUA SERUPA!

p.s.: Betul Sdr Zainal, cantik kelambu tu - tertanya juga, mana nak cari?

LensaPR berkata...

Kalau betui depa minum, itu kecik saja. Pekebas duit negara lagi besak fasai sapu duit kita sama.

Tanpa Nama berkata...

kan i dah cakap ngan u nyahhh.. i memang tahu kaki gentel, kaki sondol ini kaki minum u.. muka stim aje, mata kuyu aje..tak kuasa i .. nanti i tergoda tau..tak rela i kalau u tak caye nyah.. u pegi tanyelah dengan si zaid gedeber tu.. nyampah tak kuasa i tak rela digoda.
ps: kalu nak baca buat stail dialog nyah. menyampah(stylo)

Tanpa Nama berkata...

correct... correct.. correct...
Nampak seakan saya, suara macam saya.. Tapi bukan saya..

Dengan ini mahkahmah rimba memutuskan yang si tertuduh tidak bersalah...

lebih percaya ular berkata...

psst, psst, psst!

yang berselindung di sebalik tirai tu Nori Pak Lah.

Tapi yang kat belakang Heri Boy tu (belakang langsir) dan yang nampak bayang2 manusia tu adalah pengarah filem `dari jemapoh ke manchester' Hishamuddin Rais.

apa pulak dia buat kat situ?

Bung Karno berkata...

Yang tepi sekali tu ana yang punya.

pemandu teksi berkata...

ala sikit jer tuh... komisen jual hospital pantai dulu pun boleh buat 10 kilang todi lagi..
KJ.. moh la kito yamseng kek kg. gadong.. kalau cheers kek bawah jambatan ketapi tu lagi sodap.. bodongung sikit bilo ketapi lalu nanti..!!
kok nak sodapa lagi.. tunggang kek kubur dopan rumah kau tu..!!

Johar Faizal berkata...

Apa mau heran dengan mamat ni, Hari Raya ke 3 kat banglo bukit tunku baik punya goyang, jamal abdillah, ning baizura pun ada sama.

Memang ahli umno bodoh la kalau pilih mamat ni jadi ketua pemuda.

Zubli Zainordin berkata...

Kisah parti lah semua

ada-ada saja.

Kalau memilih pemimpin ala tuan-tuan

biar betol betol

kalau tersalah pilih alah puan-puan

kena Kaki...

cucupakkasim berkata...

apa-apa pun pemimpin-pemimpin united malays national organisation semuanya PENCURI,mencuri sejak hak-hak rakyat sejak 51 tahun...Hidup Sosialisma..!!

Dr. RBAONG berkata...

Salam husin,

Nape gambar dah tukar,

Engkau dah diKHAIRIkan ke?

Ada orang call n ugut engkau ke, bagi tau kitaorang???

Nanti kita Husinlempoyangkan dia.

Support Husin.


YAAAAAAAAAAAAAAAAAAM SENG,
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM SENG,
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAMM SENG.

mzaidi.com berkata...

kalau KJ pun memang tak heran peragai umno memang mcm ni dah

Husin Lempoyang berkata...

tidak2, ana tidak di khairykan.

terlalu ramai masuk ana punya blog sampai photobucket terlalu besar bandwith.

yg ana hairan ia berlaku selepas pukul 12 malam ...

kawna yg ana kongsi akaun sgt byk marah ... dia suruh ana bukak photobucket alkaun sendiri

Samad Pentalon berkata...

Takkan Pak Mentua Hadhari pejam mata kot.Atau hangpa dah tukaq kitab.Dulu Pak Mentua pegang Michele Yeoh..Menantu pun nak challenge gak..

Anakwatan Kedah berkata...

Aduss..Kalau Satu botoi RM500, 3 botoi RM1500. Nilainya sama dengan 652.17 liter minyak petrol RON97. Amacam 652 liter kita simbah kat Orang Melayu dalam gambaq nie! Orang Melayu kat luaq ni ramai yang mengemis, melayu sorang ni pulak bergumbira. Berani Berubah!

http://politikpbt.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

Bungaraya bertanya,
Kemana perginya Hukum Hudud yang PAS beriya-iya sangat nak laksanakan sautu ketika dulu di Kelantan dan Trengganu. Perjuangan mestilah consistent. Saya nampak Menteri Besr PAS di Perak, Hapak pun tak ada. Asyik ikut buntut DAP.
Macamni nak ganti UMNO. Cho...Hai...

tok pek kong siam berkata...

mamat nie betul betul LIABILITI lah sin.. ko jual je satu dirham

Tanpa Nama berkata...

sin...tu gambar lama la sekarang aku dah bertaubuat lah...
masa tu aku singgah kejap aje ..bincang pasal politik la..ko jangan nak malu aku..nanti aku saman sama lu..

kau x nampak belakang botol tu ada gelas coke.kalau kau tak nampak alamat kau nak mati tak lama lagi...

aku sanggup pergi gereja buat sumpah laknat kau tau tak...

--------saros------------------

sinaganaga berkata...

Dia jual minyak wangi kat atas meja tu kot, bang! Macam botol minyak wangi je... BA HAK HAK HAK!

Tanpa Nama berkata...

Sin,
Yang warna biru tu macam Sapphire je. Arak juga yeop.

Husin Lempoyang berkata...

Ana dituduh main Taktik Politik 'Mentengkolokkan' Dengan Botol?

Kalau ada maklumat cukup, tengkolok kah?

Sila baca posting terbaru mengenai isu ini.

Ana kerja jual orang ...

dell berkata...

"Heritage Mansion, Jalan Kemunting off Jalan Doraisamy, KL, bulan Jun, lebih kurang hari Khamis 17 haribulan, dan antara waktu pukul 10:00 pm ke pukul 2:00 am " - Tempat Kejadian..

Tanpa Nama berkata...

belah kiri tu ok gak.. ketek dah nampak.. huhuhu

kopiradik berkata...

mai secawann.....

Miss-peninG berkata...

iskandar: memang betul awak cakap.. dah ada dah sorang yang suh saya tgk leher dia bebetul...

wakakakaak...

ni kes nak cuba menegakkan benang yang basah nieh...

chow!~

Tanpa Nama berkata...

Sin,

Dada aku berdebar bila tengok awek sebelah kiri tu dressing. Dari jauh dah nampak Jalan 'Alor' nikan lagi minum & duduk depan mata.. Aku jamin 99% mamat lahabau tu naik juling melihat Twin Peak.
Aku berani berdebat dgn sesiapa saja bahawa siapa jantan yang duduk kat situ pasti mata dia susah berkelip.

zhuzzir berkata...

Askm, aku bkn nk sokong sapa2 tapi rasa bersalah plak kalau tak sampaikan apa yang aku tau.
Dari pengalaman aku, aku berpendapat gambar khairi tu dh kna edit. Sudut cahaya, shadow, size dan foreground langsir tu tak kna. Mungkin aku silap psl bkan pakar tapi taulah sikit2 psl graphics editing ni dan klu betul gambar edit sian betul dia.
Patutlah ada sorang ustaz tu berpendapat pengubahsuaian gambar sebegini juga dari segi teknikal adalah SIHIR.
Wallahualam...

Tanpa Nama berkata...

yg sebelah kaki jahanam tu macam tajoi jek,org kg teman tu...hehehehe

Husin Lempoyang berkata...

Yang kumpulan SUKJ nak defend buat apa? Bukan kau orang ada di situ. Ana suruh KJ Khairy Jamaluddin sendiri defend diri dia.

Janganlah takut. Debate pandai.
Kalau dia buat kenyataan itu, Husin garanti perkara ini akan jadi lebih hebat. Pasti ada gambar yang akan keluar.

Oi ... Mak Ai .. menjadi-jadi sini. Kena kasi stop komen. Nanti tak ada cerita lain. Ada cabar kata tangan panjang, belali panjang, gambar tak fokus. Mana boleh fokus, ambik gambar curi2.

Hari Isnin pukul 10:30 pagi ada gambar lain. Khairy minum juga .. tunggu. He he he ...

Husin Lempoyang berkata...

Sementara itu tengok gambar2 acara pembukaan itu di Heritage Mansion.

Husin Lempoyang berkata...

Untuk malam 17 julai 2008 gambar2 di sini