Khamis, Mac 26, 2009

Inna Lillahi Wainna Hi Roji'un ... Al Fatihah


Mengumumkan berita kematian UMNO

Sumber berita: Kalimullah Hassan

Masa kematian: 11:00 PM 25/3/2009

Upacara Mandi: Selepas pengumuman ahli Majlis Tertinggi

Upacara Pengapanan: Lepas Mike Tyson diistiharkan menang

Upacara pengebumian: Mungkin di Bukit Selambau atau di Bukit Gantang (menunggu arahan Khairy, pemangkin kematian, untuk penentuan selanjutnya)

Belanja Pengkebumian: Patrick Lim Badawi, Kamaluddin Abdullah, Ethos Consulting, dan Scomi

Sebab Kematian: Alzheimer (penyakit tua)

Tahlil: Sepanjang kempen hingga selesai PRU13 nanti.

68 ulasan:

melayuangkat berkata...

Mati, ini ditangan Illahi, RabbalAlamin, Hanya dengan kehendakNYA segalanya berlaku dan terjadi dan Allah swt juga yang matikan apa apa yang hidup. SIAPAlah kita yang hendak ramalkan apa-apa.

Hanya Allah swt yang TAHU,

Silap silap orang-orang yang meramalkan 'kematian' UMNO di blog-blog yang tiba-tiba mati dan dikafankan dulu.

ayor lemuju berkata...

TIDAKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!

sikidung berkata...

Ku kira benar-benar ada yang di panggil Allah. Buat suspen aje.

Shahrizat Jalil berkata...

Kak Jat rasa sedih dan sanggup masak nan dan kari daging untuk tahlil nanti.

Sulaiman Akhlakan berkata...

Khairy, jemaah exco, serta 304 orang perwakilan Pemuda akan lelongkan dan sapu bersih aset UMNO!

Pelelong Bangsat berkata...

Mengumumkan berita KJ Didakwa

"Khairy, jemaah exco, serta 304 orang perwakilan Pemuda akan lelongkan dan sapu bersih aset UMNO!"


Sumber berita: Kalimullah Hassan

Masa Tangkapan: 11:00 PM 25/3/2009

Upacara Kacau: Selepas pengumuman ahli Majlis Tertinggi

Lelong2 Lelong2..UMNO & Melayu berhutang duit 1 bilion lesap ditangan penyangak..

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
QasehNuryz berkata...

Bergurau biar kena pada tempatnya bro!

Dr UMNO berkata...

Wahai Penziarah Arwah UMNO...

Ini bukannya gurauan..Ini adalah perkara serius. Kami orang bawahan tahu la kedudukan sebenar yang berlaku di sekeliling.Kami bersama UMNO semasa sihat, sakit urat,demam ,pening dan sebagainya. Kelmarin, UMNO dah mati akibat penangan silap makan ubat!... Masa Pak Lah pegang, sakitnya tenat sekali. Tiba tiba menantunya datang bawa 'ubat', UMNO mati terus! Terminum racun yang di sangka ubat! Buat masa ini, mayatnya sedang di post mortem oleh pakar perubatan yang masih belum berani henhak mengesahkan kematiannya kerana takut takut kalau mayat tu bangun! Jadi hantu la bang Husin ye...

Tanpa Nama berkata...

Sin,
Kalau BN tukar calon yang ada dua gantang ke Bukit Gantang masih ada harapan untuk BN menang.Dan lagi kah depa nak tukar?

Mat Menguap
Tiang TNB No AK1376
PPRT Air Kuning

Tanpa Nama berkata...

pak sin,

sebelum umno punah ranah dikerjakan dek kj kepala perasuah, lebih baik aku cabut dulu..lepas tu nak jadi apa lantak korang lah..itu yang korang pilih, malas aku nak campur, ada peluang aku migrate ke negeri lain..kawan2 aku pun ramai yg dah migrate..

wak din

pemandu teksi berkata...

KJ dah menang.. dia mesti nak masuk duduk kat dalam Khazanah Nasional. Nak belasah duit khazanah..!Nak jadi Kassim baba..

kluangman berkata...

Jangan salahkan KJ, dia berusaha dengan segala cara dan upaya adat sebagai seorang calon yang bertanding.

Jangan salahkan KJ kerana dia dipilih secara demokrasi.

Kemenangan KJ membuktikan perwakilan menolak kepimpinan rasuah dan politik wang yang di anjurkan oleh MM dan KT.

KJ telah membersihkan dirinya.

sahm berkata...

Salam sin, aisehman... Kena bawa keluar berita backup. Muhyiddin menang la... Ada tak manuskrip backup tu? Hehehe

Tanpa Nama berkata...

bETUL KATA kARPAL SINGH.........
PEMUDA UMNO CILAKAH!!

hehehe

buyong berkata...

Nampak ramai menguap dan tidor masa Dollah bagi ucapan.....hehe!

Azhar Abdullah berkata...

Sin...

Kain kafan mungkin boleh simpan dulu...bukan serangan jantung atau alzhemeir tu...cuma dia batuk sikit then spasm kat dada je...

Harapannya doktor yang baru boleh sembuhkan...

InsyaAllah...

Pak Cu Nawi berkata...

BERITA TERKINI : NAJIB LANTIK KHAIRY MENTERI PENUH

Sumber berita: Jamal Pak Tongko

Masa Tangkapan: 11:55 PM 26/3/2009

Datuk Seri Najib memaklumkan bahawa beliau akan melantik Ketua Pemuda UMNO yang baru Saudara Khairy Jamaluddin sebagai menteri penuh didalam rombakan kabinet yang akan beliau umumkan tidak lama lagi bagi meneruskan tradisi UMNO melantik ketua pemudanya sebagai menteri penuh.

Saudara Khairy akan memegang jawatan Menteri DiJamban Perdana Menteri bagi menjaga kebersihan jamban-jamban di bangunan pentadbiran Perdana Menteri. Walau bagaimana pun pengecualian akan diberikan di jamban Tingkat 4. TAKBERNAMA

Tanpa Nama berkata...

ALHAMDULILLAH, agenda muhyiddin selesai
Agenda kedua KJ mesti dinafikan kemenangannya....mesti didakwa...

Betuibendui

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
KJ LIWAT UMNO berkata...

KJ memang penipu, dia menang pun sebab pak mentua dia suruh. Kalu tak dia tak akan serah kuasa. Pg semalam polis terpaksa kawal si beruk siamang dgn m16 wo. Heuheuheu. Berambus la kau kj paria oi!

dohwie berkata...

Masih tak paham2 lagi ke ahli2 ato perwakilan UMNO ni ke ? Die hard punye Fan club ? Saya pun dah lama keluar selepas TDM keluar dulu. Tanya Ketua Pemuda Sabah (Japlin) apasal dia kantoi hari tu. Tapi orang 'kaya' yang suruh tu pulak menang dlm pemilihan UMNO. Namapk sangat UMNO ni sudah nazak. Terlalu banyak amal ibadah rasuah.

CYBERCDO berkata...

KJ....memang ? Malas nak sembang pasal dia..yang saya pasti UMNO dah hilang undi saya dan isteri saya di PRU 13....Itupun kalau saya juga tak mati laaa....

siti aurora berkata...

yang aku heran tu, 4 org pemuda dari Bahagian Putrajaya juga menang jadi exco pemuda. terror sangat ke budak2 putrajaya nie...

atau mereka ni datang dari pasukan penggali kubur?

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
KJ Supporter berkata...

Kenapa marah KJ, dia tu pandai. Budak Oxford pulak. Memang betul, orang bodoh bodoh tak suka orang yang pandai sebab ramai yang bodoh. Mukriz tu tak pandai, hanya tau pakai nama bapak dia saja. Cakap pun tak tau, tergagap gagap. Nampak gay juga. Muka Khir Toyo pun lebih cantik dari Mukriz...

Malaysian Chronicle berkata...

Hehe..harap-harap tak jadi kenyataan..UMNO masih parti relevan, hanya perlukan perubahan saja..macam AKADEMI FANTASIA kata: "Satu transformasi akan bermula!"

Tanpa Nama berkata...

Aku pun kurang faham atau memang tak mau faham...kenapa ini berlaku disaat kita memerlukan seorang yang boleh memimpin.Baru hari ini aku mula nak faham rupanya bayangan khari ada lembaga bertanjak...pilihan yang amat bijak di buat oleh perwakilan. Taniah kepada meraka yang lebih arif tahu tentang keadaaan disana. Rakyat Malaysia yang sebelum ini menyokong UMNO kita berharap akan ada perubahan nanti sama ada UMNO akan jadi pembangkang pulak.

saros

Nama Tanpa berkata...

Kau orang ni tak tahu ikut undang2 rumah ini ke kerana komen tanpa nama dan tanpa identiti samada nama betul atau samaran.

Dah terang diberitahu jangan main komen tanpa nama. Nama tanpa aku punya. :)

Yang paling tak tahu hormat undang2 rumah ini adalah budak2 KJ yang macam budak bodoh mengagungkan KJ kerana dia pandai dan belajar Oxford. Kire bodoh lah tu.

Sebenarnya orang yang mengaggungkan orang kerana konon pandai pandai itu orang bodoh. Apa yang dia pandai dan tunjukkan kebolehan?

Kalau ikut ijazah, tiga2 ada ijazah dan kerjaya. Cuma si

Saya tak tahu apakah pekerjaan KJ. Dia tidak pernah ceritahu pekerjaan2 yang pernah dibuatnya.

Sekarang baru faham kerjaya KJ adalah sebagai perasuah professional, penyamun, dan ahli politik cantas kawan.

DULU PAK LAH, LA KONA (NAJIB) berkata...

PAK LAH MASIH PERDANA MENTERI!!!!!

Kita kena ingat bahawa Pak Lah masih lagi Prime Minister of Malaysia... Dia ada jumpa Nuar hari tu... apa yg di bincang kita tak tau le... Apa yg kita agak mungkin dia akan jemput Nuar pi rumah dia lepas ni, sembang sembang dan borak borak kosong.... dah tak dak ape nak di bualkan lagi... Habih cerah org Najib sapu MKT... Cuma harap kat menantu je sebagai lidah dan penyambung legasi..tu pun kalai KJ tu nak dengar cakap Pak Lah lagi...

Tanpa Nama berkata...

kj supporter,

nampaknya standard pernyokong kj mcm komen ko saja. tak berhikmah langsung comment.

3rd class political science aku pun boleh...

btw, masa untukku berhijrah... melayu dah hancur


KJ Hater

keris panjang berkata...

"Saudara Khairy akan memegang jawatan Menteri DiJamban Perdana Menteri bagi menjaga kebersihan jamban-jamban di bangunan pentadbiran Perdana Menteri. Walau bagaimana pun pengecualian akan diberikan di jamban Tingkat 4. TAKBERNAMA"

Ha, ha,haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Lawak lar..hilang sikit tension aku! Ia lar katakan, nk hiburkan sikit hati yg gundah gulana sejak kelmarin!!

har har har ... berkata...

Si...belom lagi lah...

Baru masuk ICU...

Mike Tyson tak menang..heheehh

tapi tenat lah ...

Har harhar ha ha ha har harhar...

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
KJ Supporter berkata...

Dah kalah, kalah lar....semua anti-KJ ni tau main dengki je. Apa sifat ni? Mengejek dan ketawakan orang.....ni macam orang baruah Mukriz je. Tengok macam Khir Toyo, muka hensem dan sporting....dah kalah terus berambus. Setia Kawan!!

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Faiya berkata...

Kelakar la..

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
pakbelalang berkata...

Soalan kpda Sdra Husin yg bijaksana:

Siapa yang mandikan?
Siapa yang kapankan?
Siapa yang baca talkin?
Siapa yang gali kubur?
Siapa yang pacakkan batu nisan?

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Nak Rasuah berkata...

Pikir pakai otak lar, mana ahli parti tak rasuah. Kenapa nak masuk parti?? Nak $$$$ BONGOK!!! Kenapa berebut rebut nak jadi ketua ini itu..pasal duit! Kontrak kasi anak bini sedara mara. BONGOK!!! Tengok Najib, sedara dia ni dapat berjuta juta dan sudah pi cuti....orang mati pun tak apa. Ini la dia kualiti pemimping Malaysia.

izzati berkata...

ada yang paham, tapi ramai gak yang tak paham. tapi, aku setuju ngan ko sin. kalau mike tyson menang, memang UMNO jadi arwah. tapi mike tyson dah kalah KO, so harapan bernafas masih ada.

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Abu berkata...

Ana setuju 100% Tuan Husin.

Kalau talkin tu bagi kat Tony Fernandas sebab motto dia Anybody now can fly to Hell boleh join cepat.

Jangan lupa KJ, Tuan Husin.

Suruh Tuan Imam bagi jawatan Tok Siak saja!

melayauweb berkata...

KJ akan jadi PM yang termuda di Malaysia. Lihat la! Najib tak boleh buat apa apa, nanti fail C4 dia akan dibongkarkan oleh KJ. Sepupu Najib tu yang pengkhianat bangsa Melayu suka Maths & Science tu boleh pergi mampus!

emmer berkata...

Mr BEAN pun lulusan Oxford gak. Tp aspal kalau keluar filem asyik bawak watak bodoh aje .... moral of the story ... oxford or cambridge ni semua on papers aje ... reality bites !!!

Silengkung berkata...

Yang nak cabut, cabut laa.. sapa pun tak boleh tahan. Rasanya ramai lagi yg ikhlas utk sama2 mempertahankan umno dari sesetengah pemimpin yang buruk. Dlm PR pun banyak yg teruk malahan lebih lagi.

situnggul berkata...

Mr.Bean tu hiburkan hati orang. Sebab EQ dia tinggi, walaupun pandai buat buat bodoh. KJ teruskan perjuangan!

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...

melayuweb,

apa bijaknya kj kalau tanpa 2m dari kalimullah pd saat akhir..
apa bijaknya kj tanpa penyokong yang setaraf dgn penyokong anwar yang dungu..kaki rasuah pun sokong juga

sebelum sempat dia jd pm, umno pun dah hancur lebur..

pemuda bkt gantang tak sudi dgn kehadiran kj ke sana, takut nanti merosak kempen yg telah mereka jlnkan saja..

wakdin

anakpakcu berkata...

Salam tuan husin! Ikutilah cerita aku penyokong kuat dato mukhriz! Aku datang ke pwtc semata-mata bagi sokongan kepada mukhriz. Duit sekupang habok pun tadak. Dok hotel Grand Central bilik 515 pun kawan yang tolong. Aku tak minta pun mukhriz support pasal takut disebut "rasuah wang". Masa dalam dewan tun husin onn (masa pengiraan) aku ada, lampu padam dua kali, kiraan pertama mukhriz menang, ntah macam mana recount banyak kali kj pulak menang. Aku tak puas hati, jumpa pengerusi tetap dato fatah depan the mall, tekan dia macam-macam soalan hungga dia tak terjawab. Aku ambil salinan keputusan pengundian. Esok paper keluar no 1, kj menang. Aku call Datin Rosmah (isteri Dato Najib) minta aku bersabar. Aku sure kalau masalah dato mukhriz tak diselesaikan, prk bukit selambau, bukit gantang dan batang ai, bn boleh kalah walaupun bukan itu yang aku mahukan. KJ perosak Umno dari dalam dan dia sahabat Anwar Ibrahim, para perwakilan pemuda semuanya telah dibeli, macam babi setan terutamanya perwakilan pemuda baling bernama "hasri abu hassan", berpura-pura menyokong dan mengundi mukhriz tapi mengampu kj setelah menang. Aku harap Dato' Seri Najib dapat mengangkat sumpah secepat yang mungkin sebelum dua minggu edah aduan pemuda berakhir, tapi orang-orang paklah kata paklah tak akan lepaskan jawatan pm dalam waktu terdekat. Wahai Paklah Badawi, yang hang dok sebut umno 46 tu buat apa, la nie umno yang ada tu umno tun mahathir, kerana hang dan kj, dibantu anwar ibrahim umno dah hancur. Pemuda akarumbi (3 juta orang pengundi baru) aku rayu undilah calon bebas kalau tak mau undi umno, kerana matlamat kj adalah untuk pemuda kecewa dalam umno undi pkr,pas,dap. Marilah kita bersama-sama undi calon bebas selagi ketua kita dato' mukhriz tun mahathir dinafikan kemenangan beliau. "berani berubah" "myocate@yahoo.com.my"

Si Tampok Manggis berkata...

Husin ada ker cerita pasal ni pulak

http://www.koreatimes.co.kr/www/news/opinon/2009/03/195_41954.html

Pekungnya dah terbau sampai kemana-mana. Sampai ke Seoul tu.

kluangman berkata...

Penting sangat ke Mukhriz jadi Ketua Pemuda...

Itu tempat sudah jadi macam itu kandang unta husin punya tempat..

Najis sudah tabur sana sini, kincing luar dalam..

Daieee...lain tempat cari la

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
pakbelalang berkata...

Khairy's Victory Due To Hardwork, Says Abdullah

KUALA LUMPUR, March 27 (Bernama) -- Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi said he is happy with Khairy Jamaluddin's election as the new Umno Youth chief, saying the Rembau member of Parliament had worked hard for the victory.

"He (Khairy) worked very hard, he really worked very hard, that is the truth, I know... because when I went to see my grandchildren and asked Nori (Abdullah's daughter) where is Khairy, she said he had gone campaigning and meeting the Umno Youth.

"So I said, he must be working very hard and she herself agreed that he did work hard... everyday going around.

"I think he deserves it after working so hard," he told reporters on the sidelines of the 2008 Umno General Assembly, at the Putra World Trade Centre here, Friday.

comment:

he,he,he, kah, kah, kah !! Who is saying?

Dear father-in-law of KJ,

Are you very sure he was working very hard?

Maybe you are right. But I am not too sure whether all his effort deserves a win at all, knowing very well he had just been found guilty of wrong doing by the UMNO Disciplinary Committee for being involved in corrupt practice. Why don't you highlight about this heinous act done by your pampered son-in-law. What a disgrace!

Anyway, Pak Lah, you are gone !!Gone forever leaving behind your legacy of making UMNO tattered and disarrayed attributed partly to your son-in-law's doing and your weak leadership quality.

pakbelalang berkata...

Khairi tidak boleh di jadikan apa-apa pun.

Dia betul-betul dah tidak di terima oleh rakyat. Ke mana dia pergi dia akan di boo.

Pembangkang akan terus gunakan si Khairi ini sebagai "punching bag" di mana sahaja ada pilihan raya kecil.

Khairi tidak boleh bersama-sama berkempen. Percayalah BN akan gagal jika Khairi bersama-sama turut berkempen.

Khairi bukan "asset" kepada UMNO malahan telah menjadi beban kepada barisan baru Najib.

Khairi akan mencacatkan barisan pimpinan Najib jika dia turut sama menempil.

Saya rasa jika Mukhriz di ketengahkan bersama barisan Najib mungkin rakyat akan menerima dia dengan hati terbuka kerana ada elemen rakyat bersimpati dengannya kerana kegagalannya dilantik menjadi Ketua Pemuda.

Sebenarnya ahli-ahli akar umbi memang mengharapkan Mukhriz dilantik sebagai Ketua Pemuda tapi malangnya perwakilan yang tidak amanah telah menafikan kemenagan kepada Mukhriz, semuanya bahana "politik wang" yang dilakukan oleh KJ. Ini telah terbukti dengan keputusan Lembaga Disiplin yang telah menjatuhkan hukuman terhadapnya.

pakbelalang berkata...

PM not revealing power transition date yet
BERNAMA

KUALA LUMPUR, Fri:

Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi continues to keep everyone guessing on the date he will hand over the post of prime minister to Datuk Seri Najib Tun Razak under the power transition plan agreed to by both of them.

At a news conference during the ongoing Umno General Assembly 2008 here, a cheerful Abdullah said he would announce the date when he wished to do so.

"You do not have to ask me that (the date for the transition of power). I will let you know," he said.


comment:

Don't waste time lah, Pak Lah. The party is over. We have work to do and are looking forward for Najib and his new team to start cracking their heads to keep the economy going. We simply do not want you to hang around anymore. The rakyat want to see the government under the leadership of Najib to move forward as quick as possible before the economy becomes from bad to worse. Please be responsible enough to confirm the date of your departure. The game is over and we are tired of this kind of childish way of playing delay tactic.
Nobody gains. Do you realise that investors are waiting at our doorstep for too long and it costs money to them for not making decisions.In business uncertainty costs money, Pak Lah.

Parpu Kari berkata...

KLUANGMAN, APA BEST SANGAT KJ JADI KP YA? BILA MENANG JE KITA DENGAR DENGAN SEKUAT KUATNYA KJ RASUAH KJ RASUAH!

AKU TAK BOLEH LUPA LA PENGALAMAN TU KAT PWTC, AKU ADA KAT SANA....

DASYAT SIOT BUKAN PENYOKONG MUKHRIZ DAN KHIR TOYO JE, TAPI BOLEH KATA 3/4 KAT LOBBY TU LA DOK MELAUNGKAN SEBEGITU...MACAMANA NAK HORMAT NI? HMMM

Kayu Putih berkata...

Yeah kluangman. Tempat tu mmg penting. Seperti tandas untuk membuang najis. Mmg kotor. Tanpa tandas, bolehkah kita menyambut panggilan alam dgn tenang ? Tandas mmg kotor tetapi terpulang kepada yang mentadbirkanya. Ambik perbandinga antara tandas KLCC dgn tandas Pertama Kompleks, apa cerita ?

Tanpa Nama berkata...

Siapa yang kena BOO....?

Adakah KJ seorang sahaja yang kena BOOO..?

Adakah perwakilan mewakili akar umbi?

Bayangkan 3/4 daripada 3.3 juta ahli... BOO...KJ

Jawapannya
Hancur jantung KJ
Maka arwah la...KJ

ADAM AMIN
Kg Jerlun, Kedah.

Abu berkata...

KLUANGMAN,

JANGAN BODEK SGT KJ ANDA ITU.

SILAP2 KJ NANTI MASUK JEL DGN SEMUA BUKTI RASUAH. ORG MELAYU TAK AKAN LUPA KERAKUSAN KJ.

DAN MASUKLAH ANDA DAN TEMAN2 ANDA.

cedikcenun berkata...

Salam KJ supporter! Kalau KJ pandai ngan terror sangat pasalpa PRU12 kalah sampai lima negeri, la nie ketua bahagian semua orang KJ. Nak bagi Umno melingkup cepat....Anwar lagi suka, bila orang muda akarumbi lari dari Umno pkr sambut dengan tangan terbuka. Itulah matlamat Anwar. Semuda pemuda akarumbi aku rayu undilah calon bebas, PRU13 calon bebas menang dan boleh membentuk Kerajaan Malaysia yang baru. Hidup Dato Mukhriz, Hidup Tun Mahathir, Hidup Dato' Ibrahim Ali. "myocate@yahoo.com.my"

cedikcenun berkata...

Salam tuan husin! Aku cadangkan sistem pemilihan Umno dipilih peringkat ahli akarumbi samada jawatan peringkat cawangan, bahagian dan juga pusat. "myocate@yahoo.co.my"

emmer berkata...

Mr Bean dari Oxford, KJ pun dari Oxford. Mr Bean tak byk cakap, KJ byk cakap ... yg tak byk cakap, sungguh menghiburkan hati. Yg byk cakap menyakitkan hati ... elok lagi la jadik Mr BEAN .... hidup Mr BEAN ... yayyyyyy ... hari ni lagi byk KJ kena boooooooooooo .. berdiri pun tak gagah dah, dok bangun sikit dah duduk balik, elok lagi jadi Mr BEAN .... hahahaha

Jamal Pak Tongkol berkata...

Buat postmortem dulu Husin.

Rasanya bukan alzheimer tapi tertelan banyak duit RM50 dan RM100 hingga perut buncit meletup.

KJ kasi banyak sangat duit pada 304perwakilan pemuda hingga jadi sampai telan duit.

Pemuda Jasin berkata...

Semua perwakilan PAU Pemuda Bahagian Jasin khianat kepada amanah dari akar umbi. Benarlah kata2 dari Karpal "CELAKA PEMUDA" kerana perwakilan inilah yang mencelakan PEMUDA UMNO kerana tidak mengundi DMM.