Khamis, Julai 17, 2008

Act 3 Scene 2 Take 1

Berita Hari Ini:

Anwar tidak membenarkan sampel DNA untuk diambil.

Undang-undang prosedur polis tidak ada peruntukkan untuk ujian DNA.

Sampel yang ada yang pernah diambil di bawah peruntukkan undang-undang kesihatan tidak boleh diguna untuk urusan polis dan mahkamah.

Alasan sedang ditunggu ... Anwar sudah keluar on bail.

Lets go to the next scene

Act 3 Scene 2 Take 1

Action!

Kalau suka, baca Bermulalah siri baru, drama/sandiwara lama…. Tak setuju jangan maki di sini, pergi sana.

26 ulasan:

bZz berkata...

Abg Husin,

Actor yg ni asik CUT kat je memanjang. Veteran... Ala-ala Jims Bones gitu...

Sah Mengarut Khan berkata...

Hooray!

Zaindagi hey

Nahi apke hunke vari pureem kash nagi


Seruling keling pun berbunyik ....

WAK SAPU berkata...

Transkrip penuh debat Anwar-Shabery boleh didapati kat http://waksapu.blogspot.com/

Kat Hospital hanya ada nurse dan doktor. Kat Hussien ada apa ye???


Jom komen

hantutelur berkata...

Scene same, shot sama, satni take 2, pakai dialog lain, take 3 tukar pulak dialog lagi. Bila nak habis wayang camni?

Tanpa Nama berkata...

Hahaha...

apa tajuk cerita abang husin?

lama dah cerita ni...

macam James Bond, Batman... tak habis2 dengan sekuel

Tanpa Nama berkata...

Hahaha...

apa tajuk cerita abang husin?

lama dah cerita ni...

macam James Bond, Batman... tak habis2 dengan sekuel

hantutelur berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
hantutelur berkata...

hei penyamar 1:57

Ni ape kejadah pakai nick orang, pakai la nick sendiri, penakut macam AlJuburi juga, baling batu sembunyi tangan, bodoh! Penakut macam pondan bacul!

Tanpa Nama berkata...

Polis salah. Ketua polis salah. AG salah. Mufti salah.

Mubahalah tak mahu. DNA tak mahu.

Kalau si Dolah cuma Dilly Dally, si Anwar Auta Amjadah ... betul pernah ko cakap, sin.

Pe'el orang Penang.

Syed Hamid lahir orang Penang, di atur katanya untuk berentap tentang Timbalan Presiden kalau Najib-Muhyiddin jadi lawan.

Husin Lempoyang berkata...

hantutelur

Wa caya sama lu. Cara dia tulis pun bukan seperti cara kamu biasa.

Hi ... dah aku kasi kebebasan bersuara, hanya peraturan mudah ... jangan spamming.

Itu pun nak ambil nic orang.

Haram jadah betul.

Nanti aku lesing tau!

Tanpa Nama berkata...

Berani kerana benar, takut kerana salah. Dalam kes ini didapati BABI telah diberikan keistimewaan yang keterlaluan oleh pihak polis. Dari janjitemu yang dikencing sehinggalah penguatkuasa undang-undang dan undang2 itu sendiri diperlekehkan oleh Babi.
Belum pernak didengari bahawa pesalah laku jenayah seperti Babi yang boleh buat sesuka hati.

hantutelur berkata...

kah kah kah, telur husin landur

Tanpa Nama berkata...

Husin

Orang ramai guna anonymous aku sin.

BUang dia orang :)

Al-juburi berkata...

Ana sebagai wakil Sheikh Rawna telah berbincang dengan penerbit siri CSI untuk menerbitkan satu siri CSI baru berdasarkan kisan Sheikh Al-Rawna kita.

Tajuk yg sudah dipersetujui ialah CSI:Ceruk Tok Kun.

Sekian terima kasih

Bung Karno berkata...

Kalau Anwar kat Bollywood, Sharuk Khan & Bachan Belachan tak boleh cari makan.

Bung Karno berkata...

Kalau Anwar kat Bollywood, Sharuk Khan & Bachan Belachan tak boleh cari makan.

kuih berkata...

husin ko ni bes la

i love ur writing so much

anuar anuar anuar

kwn2 aku ada nama anuar
klien aku pun ada nama anuar
semua org pun ada nama anuar

tp nama ko jugak bes husin...husin lempoyang

fuh!

Tanpa Nama berkata...

Abang Husin (Pengarah)

Saya sudah dapat Tajuk yang sesuai...

RAWNA AL-ALJUBURI: JANGAN MAIN BELAKANG PART2

Tanpa Nama berkata...

Abang Husin,

usir jer mangkuk pencuri nick tu....

zali lampai

Piggy Singh berkata...

Ada satu scene where hero dia Rawna nyanyi macam cerita hisdustan filem Sangam:
Act 4, Scene 1, Take 1, ACTION
Rawna nyanyi:
Dos to dos te neh raha
(translate: kawan-kawan PAKATAN nape tak muncul jua)
Piar re piar te neh raha
(translate: my loved one also keeps HIS distance)
Zindagee hame tera
(translate: itulah dunia, what you GIVE is what you get)
CUT! CUT! CUT!
to be continued

Tanpa Nama berkata...

Husin, saya nak ingatkan, jangan melampau sangat entry tu, ingat Tuhan. Jangan dah sampai sana baru nak menyesal.

Tanpa Nama berkata...

baik ko cakap kat aljuburi tu..berenti la gali stor kunyit mamat jambu

nanti dah kena sifilis baru nak menyesal.umur dah 60 tapi tak tau bertaubat

Tanpa Nama berkata...

bukan ke tv tadi cakap saiful 8x kena sudu dengan al?... macam suka sama suka je

Tanpa Nama berkata...

baik nuar, baik saiful ... sama PKR

Parti Keldaikan Rakyat!!!

MUahahahaha

Hantu Tetek berkata...

Rasa anwar tidak mahu kerana dia tak stim dgn doktor tu ...

Rimona berkata...

Good words.