Rabu, Julai 16, 2008

Berita Terkini: Anwar Di Hospital

Tidak, tidak ...Tidak betul.

Tidak betul SMS yang mengatakan kedua-dua mata telah bengkak dan terpaksa dimasukkan Hospital.

Namun, ada kebenaran sedang berada di Hospital sekarang, 10:30 malam. Selepas ditangkap dan disoalsiasat dari pukul 1:15 tengahhari, Dato Seri Anwar sedang menjalani pengambilan sampel air mani untuk diguna bagi ujian DNA.

Keselamatan agak ketat. Hanya Tuan Doktor saja yang dibenarkan membantu. Missi Nurse pun tak boleh

Kehadhiran Missi bukan boleh membantu pun, kena juga Tuan Doktor atau Encik-Encik Dresser.

23 ulasan:

KAK JAYN berkata...

Saudara husin----aduh duh..duh..gue kaget amat dengan headline kamu.
Kamu bisa aja..ah!

Apa2pun hahahahahahaha

hantutelur berkata...

Tuan doktor, encik dressar, pak guard dan drebar ambulans sahaja yaaaaaaa? Misi dan ayamah tunggu luar saja, tidak dikehendaki. Tengok pun tak stim.

Nurul Apomi Anwar Al-Juburi berkata...

Salah Sin...
Misi cantik2lah kena ada sekali dgn doktor2. Tak pun cuma doktor female yg cun2 saja dibenarkan barulah my dad boleh stim. Tu kan nak kena ambik sampel air mani kalo tak camana cara nak kuarkan. Oh ye tak ye jugak Saiful mesti ada sekali. Ok..ok..my dad dgn Saiful nak kena ulang semula adegan kat situ...kah..kah..kah!!!

Desperado berkata...

Hampes Tuan Husin...terperanjet gue!

Jual DNA lagi untung dari jual unta!!!!!

NGINAP SRENGENGE berkata...

Ngapa seme cakap dah jadi oghang arab........kalau tak dak saiful,apa mesti mau buat.

hantutelur berkata...

Ni apa ni? takut ka?

ANWAR ENGGAN BERI SAMPEL DNA
KUALA LUMPUR, 16 Julai (Bernama) — Datuk Seri Anwar Ibrahim enggan bekerjasama dalam siasatan tuduhan meliwat bekas pembantunya Mohd Saiful Bukhari Azlan apabila menolak permohonan polis untuk mendapatkan sampel DNA secara sukarela.

hantutelur berkata...

kote hussin tak keras agaknya lembik,mangkar sebab tu kena urut dengan nurse

hantutelur berkata...

husin, agaknya lesung batu tumbuk sambal belacan digunakan dan dipam ke dalam lubang bontot 'gaypool' tu

hantutelur berkata...

setan betul la penyamar 11:50, 11:53 nih!

Piggy Singh berkata...

Tak nak kumpul ke esok ramai-ramai, kat mana-mana pun boleh, kat segambut bole, kat dataran bole, kat hkl bole, kat california and lousiana pun boleh.
Tapi hanya penyokong PKR dan DAP saja tau, untuk penyokong PAS brother Salahudin dah bagi amaran jangan pandai-pandai nak tunjuk perasaan.
Wassalam

hantutelur berkata...

DAP tak hingin nak protes. Protes2 ni PKR je yg pandai. Sembahyang hajatlah supaya RAWNA terlepas tuduhan. Dulu semayang hajat minta Mahathir mati. Sampai la hidup lagi. Takkan nak kata Tuhan tak adil kot?

Tanpa Nama berkata...

Laa... ingat saudara Anwar pengsan.. selepas bertarung semalaman dengan pukulan KO..

Yang penting... kali ini siapa yang kena ?

Durian Masin berkata...

betul ke ni pasal DNA tu? kan berita kata yg DSAI enggan membenaran sample DNA nya diambik.

Phiz berkata...

eh bukan lah...Anwar kat hospital dalam wad diraja untuk check-up biasa je. DNA takde. dia enggan pulak. bukan nak cakap dia mesti membenarkan samplenya diambik lah, tapi kan dah kata yang membuktikan yang dia ni tidak bersalah. kalo mcm ni apasal tak kasi saja DNA tu. bukannya susah pun..tengok CSI..tak sakit tak payah langsung.

Roziah Abd Rahman berkata...

Jual minyak lagi untung...

Tanpa Nama berkata...

Apa punya bangang punya Polis! Sampai ke la Adik Sharlini, pembunuh Adik Nurin tak jumpa2, dll. Yang ni mangkuk Polis kata boleh menjejaskan keselamatan negara! Apa punya bangang punya Polis!Sapa disebalik semua rancangan ini agaknya ya?? PDRM dah tukar nama agaknya - Polis Raja Di Malaysia.
Aku suka nak tengok keadaan ekonomi negara kita dalam 2 bulan ni apamacam? Bukan takat jual Unta, Unta pun tak mahu dijual. Gila khinzir la sekarang Malaysia ni. Khinzir pun tak gila macam ni.

Gila Kaldai berkata...

PAS dah tak mahu campur org2 PKR. Biar cina2 DAP dikenakan oleh keling2 PKR

Tanpa Nama berkata...

Pelik jugak..
PAS macam orang merajuk jee..
Sepatutnya PAS bersemangat apabila wujud isu-isu besar macam nii..

Mesti ada yang tak kena dalam pakatan adik-beradik yang berlainan IBU...

malu.. nak sebut nama ibu-ibu tuu... isshhh

emmer berkata...

Anwar enggan beri sample DNA???hmmmm may be hospital kurang CD hentai ... may be Saipul can help

Tanpa Nama berkata...

Saudara Anonymos...

PDRM tak boleh jadi Polis Raja di Malaysia nanti jadi PRRM..demam tak kebah nanti Syed Hamid...heheh pasal PR-RM.

Salam Brader Hussin.

Tanpa Nama berkata...

Mana perginya peguam Melayu ye. Kat mana-mana Anwar pergi keluar peguam India atau Bengali. Mungkin mereka lebih menerima fenomena baru ini berbanding orang Melayu.
Orang Cina diam terus dan tersenyum sipu. Apa susah mau main benda kotor, `Little Dragon Lady' dari Cina banyak, sampai tak larat pakai buat apa main tempat `No Entry' kata mereka.

dhomirhahs berkata...

"Mana perginya peguam Melayu ye. Kat mana-mana Anwar pergi keluar peguam India atau Bengali. Mungkin mereka lebih menerima fenomena baru ini berbanding orang Melayu.
Orang Cina diam terus dan tersenyum sipu. Apa susah mau main benda kotor, `Little Dragon Lady' dari Cina banyak, sampai tak larat pakai buat apa main tempat `No Entry' kata mereka."

dia suka peguam india sebab dapat dua choice .. "jam kira ka inci kira "

Tanpa Nama berkata...

I don't speak your language, but I'd like to know what is: MANI KALO or MANIKALO ? Thank you for your reply, Jola