Selasa, Julai 15, 2008

Malam ni ada boxing ...


Ladies and gentlemen

This is a 12 round match for the WAC, WAA and IAC Heavyweight Auta Champion of the World.

In the blue corner ... weighing 130 lb ... from Dungun Te-rang-ga-nu, the state of the Islam Had hari ... Kiiiddddd Shah Berry!!!!

In the red corner ... weighing 140 lb ... from Permatang Pauh ... the undisputed reigning WAC, WAA and IAC Heavyweight Auta Champion of the World ... Boy from Turki, Prriiiince Rawna Al Buuuurrriiiii!!!!



Jangan lupa, malam ini di secara langsung di TV9 (saluran Astro 119), Astro Awani (saluran Astro 501) dan Bernama TV (saluran Astro 502) tepat jam 9 malam ini. Turut disiarkan secara langsung menerusi Radio 24 (93.9 fm). Siaran tertunda pukul 11 malam di TV3.

Ini mungkin peluang terakhir untuk melihat Boy from Turki, Prince Rawna Al Buri. Besok dia ke Balai untuk disoalsiast pukul 2 tengahhari, kalau dia tak temberang tak datang. World Champion kan?

Ikutkan kes jenayah bawah seksyen 377, kanun keseksaan, dia patut kena tahan lokap tunggu perbicaraan.

Malas fikir bab tu.

Siapa menang pun malam ini, minyak dah naik. Semua barang pun dah naik. Poket Husin bertambah penyet. Pening pening ... bapak mertua tak mahu turun. Si anu dah tak ada mood nak bangun.

Malam ini, Husin sokong Kid Shah Berry kerana dia peminat blog Husin. Tengok sini di blogroll kalau tak caya.

Wa caya, Menteri baca blog wa beb. Wow!

18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Susah peninju kau nak lawan boy from turki, sin.

Dia heavyweight auta champion of the world.

johar faizal berkata...

Husin,

Wa pinjam dan dalam ertikata lain, wa cilok lu punya intro boxing tu.

Wa nak minta izin ni, boleh tak? wa syok-syok baca intro tu. Boleh la...

Tapi sin, bukan ka siaran tu live dari baghdad, sapa menang masuk dalam kandang unta....

Anak Ikan Putera Rawna berkata...

Aku nanti nak tayang montot masa tgh2 perlawanan tu, mesti al Buriiii bersemangat dan terus menang, hehehhee... jgn marah nanti kena jual! Auw!

Al-juburi berkata...

saya sebagai pengerusi kelab bisex dan peminat juburi di malaysia ingin menyeru agar ahli2 kelab yg dianggarkan seramai 2juta org agar menunjukkan sokongan anda dengan menonggeng punggung anda dikaca tv malam ini.

Yg berkhidmat untuk punggung gebu~

Piggy Singh berkata...

Dari penjara ke Putrajaya.
Sape?
Nuar the Mat King Leather.
Apa sebab dia masuk penjara?
Orang kata dia suka sama itu jantan juga.
Nape dia nak ke Putrajaya?
Dia perasan nak jadi prime minister.
Betul ke?
Tak tau la, bebudak dia percaya.
Apa yang Nuar ada untuk ke Putrajaya?
Parti dia, PARTI SEBELAH MATA.
Boleh sampai ke ngan parti sebelah mata?
Bila dah terpejam sebelah mata, tertutup sebelah telinga apa yang Nuar cakap mesti percaya.
Apa dia nak buat kat Putrajaya?
Nak bina kerajaan me, my wife and my daughter.
Tiga orang je ke?
Ramai, Kit Siang, Karpal dan keluarga mereka.
Boleh percaya ke?
Tu lah, kalau dah terpejam sebelah mata, tertutup sebelah telinga apa yang Nuar cakap mesti percaya.

Tanpa Nama berkata...

Sin, kalu takat nak turunkan 50 sen je, takde la ape istimewanya si anwat ni..aku ingat nak kasi turun sampai 90sen - $1.00 ke..

kalau cam ni, esok kasi sumbat je la si anwat kat sg buluh, biar dia duduk dgn jantan2 pujaannya..

Datuk saberi aku lantik jadi calun naib presiden umno..

Pakcik Din

Tanpa Nama berkata...

thought its on fuel but he want to talk about umno-anwar feud pulak.

sorry la, lu punya orang kena tko.

next better player, pls

'''5kupang

Tanpa Nama berkata...

husin kau dah kena bayr ke?

kau betul2 Uuunta ler husin..

Tanpa Nama berkata...

aku bukan penyokong anwar...jauh sekali adik angkat dia hehehe

tapi round 1 shabery dah kena hook la sin.itu la padah bila terlupa cover muka semangat 46 dia tu hahahaha

semua round dia kena standing count sin.shabery cuma dapat pukul curi je...serang peribadi

tukang lap peluh dia nordin kardi pon tergolek kat tepi ring,ada ke dia kata IPP takde kaitan dengan minyak hehehe

result boxing tadi? anwar menang KO

hehehe harap pak menteri kita tak lupa janji dia nak letak jawatan menteri tak berapa terang tu

sorry...i cant hear you...i cant hear you hehehe

Tanpa Nama berkata...

Tak dapat tgk lah... tgh cari makan..

tapi kawan i call... Shaberry macam lemah jer...

Betul ker?

Nampaknya Shahberry kena letak jawatan ler tu... dia yang cakap kan...

Anyway... walaupun i bukan sokong Anwar...

Tapi kalau Shahberry tak perform...

apa komen abang husin?

pakbelalang berkata...

First Round Anwar dah menang. Bolehlah Shabery resign. Kualiti perdebatan berbeza sekali seperti langit dengan bumi. Hujah Shabery nyata meleset!

Yes, it is unanimous Anwar has got the edge in the debate. Rayat have given Anwar ehumbs up. The debate backfired on Pak Lah's haprak and HP6 polcy.

pakbelalang berkata...

First Round Anwar dah menang. Bolehlah Shabery resign. Kualiti perdebatan berbeza sekali seperti langit dengan bumi. Hujah Shabery nyata meleset!

Yes, it is unanimous Anwar has got the edge in the debate. Rakyat have given Anwar thumbs up. The debate backfired on Pak Lah's haprak and HP6 policy

hantutelur berkata...

Rasa2nya tadi tu heavyweight lawan featherweight je. Kita tak de heavyweight ke... nampak sangat Shabery tu bukan lawan sebenar. Referee pun tak adil gak, dah bunyi loceng biar Saberi hantam Nuar.

Lepas ni tomoi kot, baru rancak sikit. Tak pun freestyle wrestling ala WWE.

Tanpa Nama berkata...

mis-matched la, mouth frothing... round 1 already tko!

for match 2, to stave off Prince Rawna Al Buri, Umno kena pakai tag team.

Tanpa Nama berkata...

Hello bro,
anwar nak cari kelemahan kerajaan memang mudah, tak dinafi kerajaan byk buat kerja, sudah pasti nak memuaskan semua pihak memang agak sukar, umpama kisah "anak, bapak dan seekor keldai" org akan mengata setiap apa yg dilakukan, apatah lg nak cover kelemahan paklah itu sendiri..

sebaliknya, kerajaan nak cari kelemahan anwat memang sukar, sbb anwar tak buat ape2, yg dia buat hanya komplen, mengumpat, mengeji dan demo jalanan shj..

dlm debat mlm ni, anwar bukan nak sgt bagi hujah tentang minyak pun,kualiti hujah dia pun hanya taraf org2 biasa saja.. yg dia hendak hanyalah kesempatan publisiti..dia cuba merendah2kan datuk saberi/kerajaan dgn menggunakan perkataan berantonasikan cakap2 kedai kopi..


pakcik din

hantutelur berkata...

Husin,

Pak Cik Din,

Apa sangatlah satu kesempatan untuk Anwar... sesuatu yang boleh dikenang sehingga habis sisa hidupnya. Esok dah nak masuk dah....

Tanpa Nama berkata...

bukan setakat anwar je yang dapat cari kelemahan kabinet dapur dolah tu...rakyat biasa pon tau kebodohan dia.pergi la mana2 pun..rakyat asyik mengeluh kesempitan hidup

masalahnya kerajaan dolah bongok.mahathir ke anwar ke hatta ku li pon kata harga minyak memang kena naik..tapi taklah mendadak sampai 78 sen sekali naik.yang lagi mangkuk ayun naik serta merta

dolah tak pernah kutuk,hina mahathir ke? KJ tak pernah buat demo? hehehe sendiri mau ingat la.satu jari yang tunjuk ke arah orang lain,4 lagi kena kat dolah balik

sapa yang bahalol lepaskan anwar dari penjara? dolah! apa yang hantar pasport? KJ.nak tunjuk dia lagi baik...tak zalim macam mahathir

dah hobi anwar sejak muda suka berdemo nak buat macam mana.bila dah lepas dari kandang sg buloh naik sheikh la dia berdemo.

semua yang berlaku disebabkan kabinet tolol dolah...bukan kerana anwar atau mahathir

Tanpa Nama berkata...

salam,
pak cik din n husin lu org sendiri kan dah tengok kan mcm mana kan?aku heran dengan taraf pendidikan shabery apatah lagi dia bekas pensyarah ayat dia yang aku jelas dengar ialah minyak di malaysia dah seratus tahun dikorek tunggu masa nak habis.mungkin aku yang bodoh kan cikgu aku tak ajar aku rupanya minyak di malaysia dah seratus tahun dikorek.husin pandai kan.
oliiii pakcik din anwar dengan husin pun sama lah mengata sana mengata sini,sama-sama melayu mengata.duit poket masing-masing dah penyet bayar petrol kita bukan naik unta naik kereta.ala sudahhhhhhhhh lah lu org pun sama juga lah.
baik jual husin kat anwar kasi anwar suntut dia punya juburiiii.

al-fatihah untuk annwar.semuga anwar mati sahaja lah dari hidup org melayu dah benci ko bagi najib dgn pak lah saja perintah ini malaysia.sin dah gelar ko juburiiiiii.