Selasa, Julai 01, 2008

Beware!


Please beware, repeat offender on the prowl. Released yesterday for further police investigation.

Evidence lurking in someone's exhaust pipe. Under heavy guard to avoid blown out of proportion.

84 ulasan:

Al-juburi berkata...

Takoottttt!! *sambil pakai cawat besi

Tanpa Nama berkata...

Kepada lelaki-lelaki dinasihatkan:-

1. jangan berjalan bersendirian pada waktu malam.
2. Elakkan lorong-lorong gelap.
3. Jangan membuka pintu kepada orang yang tak dikenali
4. Elakkan diajak ke kondominium mewah berdua-duaan.

Edy berkata...

Tolong sebarkan.

Kerajaan Penjajah

Terima kasih

Tanpa Nama berkata...

Edy,
Kau pun satu kelab ngan abang anwar yee...kau biasa lepak kat kondo mane ha?????

Edy berkata...

anon,

saudara percaya atau tidak, itu adalah hak saudara. dalam konteks yang sama, saya juga punya hak.

jadi, siapakah saudara untuk menyindir sinis..? nama pun takde... maruah ada ke..?

Tanpa Nama berkata...

Sin sin ada orang marah sin
jual..jual..cepat, di sbbkan dia mai dari kelab anu tu, kasi la diskaun 70%, ape nak kira janji jual sudah la

Tanpa Nama berkata...

ele edy tu provoke la.. auwwww....geli i.

john labi berkata...

hahahahhahaha.. aku simpati kat kelab peminat anwar macam edy ni. simpati gilerk! jual sin.. kalau tak aku bagi ko satu injection!

al-bontot-hey berkata...

saudara edy...
apa ke hey sensitif sangat ni? anda sewaktu ngan anwar berahim gak ke? bunyi mcm sah je... pernah kena sesah ngan anwar jugak ke?

kemut-keliling berkata...

wow! al-bontot-hey... boleh tahan gak kau sinis-siniskan budak edy tu... dia kan apa tuu saje nak cari publisiti murahan gak mcm brader anwar... untung2 jumpa geng kemut keliling kat blog husin ni... buat2 tak fhm lak...

Tanpa Nama berkata...

Paklah kena belasah depan belakang dengan rakyat.. steady aje.

Anwar baru kena tuduh belasah belakang aje, belasah sorang aje, bukan dia yang kena belasah pun.. kes belum ada pun, dah lari pintang pukang ke Turki... wow

Apa punya penakut leader Pakatan rakyat ni.. oh ya PAS rakan kongsi PR tala munyi punya.. sulak loose.

Macamana lah nak jadi PM, baru orang berdehem 'ehemm liwat', berdehem aje, belum ada apa apa pun, lari lintang pukang ke kazakhstan, uzbekistan, turkmenistan, afghanistan, pakistan, go head go stan.... wow.

Pemerhati Arab

Tanpa Nama berkata...

Para pelajar IPT yang gagal atau tidak layak menerima sebarang BIASISWA diminta terus ke Pejabat Timbalan Perdana Menteri untuk membuat PERMOHONAN GERENTI BERES janji mengaku dubur pernah kena bolos. Senangnya........

A Voice berkata...

1/7 US warns Malaysia against politically motivated investigation of PKR de facto leader Anwar Ibrahim, saying there should be no sodomy charges/STAR

This must have came from Paul Wolfowitz after getting a call from Anwar from the Turkish Ambassador's home.

Thank you America, you've just confirmed that Anwar is your stooge!!!!

To whom is your loyalty PKR and Anwar loyalist now? For Malaysia or the Satanic Zionist American????

Tanpa Nama berkata...

Jawab edy jawab

Tanpa Nama berkata...

Jawab edy jawab

Tanpa Nama berkata...

edy,harga minyak jadi ke turun?

ke sheikh anwar aljuburi (hak cipta terpelihara mat sabu naib presiden pas)nak turunkan harga kondom dan pelincir?

planta dengan kunyit turun harga tak?

Tanpa Nama berkata...

aku nak tanya penyokong anwar satu soalan je

ada tak pemimpin politik selain anwar yang simpan adik angkat pondan selama 8 tahun?

nik aziz ada bela adik angkat pondan? haji hadi? lim kit siang? karpal singh?

lu pikir la sendiri

Tanpa Nama berkata...

Kesian si edy tersalah masuk rumah, tapi nasib baik termasuk rumah husin semuanya orang baik-baik, kalau kau termasuk rumah anwar atau karpal singh, habis la kau..kena BELAKANG PUSING!!!

Husin kau pulak kan, aku dah lama follow blog kau..biasanya satu-satu isu kau publish satu artikel saje, tp bila isu liwat stakat hari ini dah lebih dari satu..hai sin..hem..hemm.. kau ada apa-ape ke?

Jgn marah..nanti kena jual

apisfires berkata...

fuyoo...
edy kene serang woo...
kesian dia...
geng al juburi rupenye...
hahahha

kepada Anonymous
caya la ayat lu...
memang podas2 katakan...
hahahahah
usin skali terkena..
hahhha

Tanpa Nama berkata...

PKR = PUKULAN KEPUNGGUNG RAKYAT

Piggy Singh berkata...

Bebudak hardcore PKR memang tengok dunia dengan SEBELAH MATA, that is the standard party procedure, as depicted on party logo. So jangan harap depa ni nak percaya salah laku Anwar, apa yang dibuat Anwar semuanya halal, janji kosong halal, lompat parti halal, kopi dangdut pun hala, main bontot???
Masya-Allah, nabi tak mengaku umat tu bang.

Tanpa Nama berkata...

tempat husin nih utk tempat org2 umno bantai anwar dan juga tempat husin nih juga utk org2 pkr pas dan dap dan segalanya utk bantai umno,maksudnya bantai-membantailah.

tapi bab menyodom nih boleh buat tapi buatlah pemangsa yang logik,ini ambik budak yang tinggi lampai melainkan si budak itu pun jenis al juburi.sama sajalah semua tuh.

kasi perangat lagi husin kita tengok siapa yang kena.

Tanpa Nama berkata...

abang anu memang suka budak-budak lelaki muda yang jambu..tak caya tengokla orang2 dia dari dulu sampai sekarang semuanya jenis muka jambu..mcm ezam, azmin dll..

kalau dia ambik orang macam aku, badan sasa berurat2..silap2 dia yang kena liwat...hehehehe

Tanpa Nama berkata...

Salam Anon 12.37am,

Jadi macam mana dengan saya ini yang Gemok lagi rendah ni..... macam kerbau pendak (tapi bukan B.A.B.I ya)

tak layak ke............

Macam mana pula dengan issttte....nya

Takkan tak pernah kena belasah dan kena tembak depan belakang?

Tanpa Nama berkata...

alaa...semuanya sama jaa....penyokong anwar ker...anti anwar ker...penyokong Bodolah ker...semua samaa jaaa...sama la jugak husin tu...

Edy berkata...

jawab..?

saya dah jawab quote a voice dalam blog saya.

kita nie dah la banyak dosa, pastu tuduh orang yang nak bela kita macam2...

terus terang saya katakan bahawa, saya memberi peluang kepada anwar jika beliau ditakdirkan menjadi pemerintah.

Sekiranya Anwar gagal membawa Malaysia ke arah yang lebih baik, sudah pasti saya merupakan orang pertama yang akan menentang beliau di atas kepercayaan yang telah diberi, dan juga, di atas kesabaran tohmahan saudara2 di sini terhadap diri saya.

pokoknya, kita kena usaha dan ikhtiar... memberi ruang kepada pembangkang untuk mengambil tempat adalah satu ikhtiar supaya hidup kita lebih baik dan tidak ditindas secara halus dan kasar seperti hari ini.

saya percaya, UMNO itu sudah tidak relevan sama sekali. kita harus buat perubahan. Hijrah itu perjuangan.

Tanpa Nama berkata...

Edy
Aku punya penilaian keatas dirikau berdasarkan kepada artikel kau tu, kau same je dengan pemimpin PR yang memerintah selangor la ni..HAMPEH!!!!

Jadi, kau x payah tegak benang basah kau tu..simpan je la, aku kenal anwar sejak thun 1990 lg..aku dah masak dengan perangai dia..masa tu entah2 kau masih merangkak dgn hingus menjejeh..

Kau keje lah elok2, cari rezki utk masa depan yang baik anak2 comel kau tu..

Jgn buang masa berjuang dgn anwar!!

Pakcik Din

akashah berkata...

edy.. hang kata

" kita ni banyak dosa .. tapi tuduh orang nak bela kita macam-macam "

bela ? ...err ...

dalam hang punya blog

"Layarilah youtube untuk hari berikutnya, akan dapat di lihat rakyat dipukul, dihentak, disepak, diterajang oleh anjing-anjing kerajaan"

anjing2 kerajaan ?

hang tuduh polis tu anjing kerajaan ?

kesian pak polisi ... dan keluarga mereka..

hang marah harga baranmg naik .. tapi hang sedar tak, harga barang naik sebab doa dari puak2 hang gak .. "BN, Barang Naik"

kata orang2 lama.. apa yang kita cakap itu akan menjadi doa .. dan tahniah .. doa dari puak PKR ni dah termakbul ..

adios ..

DiNO-JPB berkata...

isu bang nuar ne dah 2x...kali pertama zaman TUN dah serontot sikit, hari ini dah masuzzzzzz semua.....Bila kita kata dia buat orang kuat dia akan kata hampa nampak ke? tak baik tuduh nanti berdosa...setiap sesuatu perkara yang kita nak kata kita kena nampak..ne nak tanya sikit kalau nak serontot kena depan orang ke..atau nak bagi napak baru boleh tuduh? mana ada orang buat benda yang salah nak depan orang? pencuri nak masuk rumah orang pun tunggu tuan dia tidoq...Kenapa abg nuar tak dikait kan dengan benda yang lain kenapa dengan kes serontot...kalau zaman TUN boleh lah kita kata ia direka cipta tapi dah 2 kali apa cerita...kan mamat yang kena serontot tu nak malukan diri dia nak buat laporan polis kalau tak ada angin kan pokok nak goyang...kalau takada mamat tu kan mana abg nuar nak goyang...heee....cerita ne dah lama banyak perkara yang aku dengar sebelum ne.......
..Dulu bang nuar ada menafikan yang dia serontot yang best dia kata buat apa dia nak main belakang sebab dia kata dia banyak duit boleh beli perempuan yang cantik...ne biak chek nak habaq mai..kalu orang yang dah main belakang dia tengok perempuan pun dah kurang selera......

ingatan...hidarilah bontot anda daripada di serontot.....Jangan Pandang Belakang

Tanpa Nama berkata...

SAPER NAK BONTOT?

RM300 - RM500 SEMALAM..

SEDIAKAN KONDO UNTUK I DUDUK YER...

I NI STUDENT TAK CEMERLANG... DAH LAH KENA BUANG.. TAKDER KERJA TETAP..

NAK SAMBUNG BELAJAR TAK ADA BIASISWA...

HUHUHUHU...

Suara Marhaien berkata...

ciri2 org umno tetap tak kan terhapus sampai kiamat pun.melayu umno yg kian haprak.berhujah tanpa akal dan fikiran dan fakta yg sahih.hanya mahu kemenangan walau kebenaran dinafikan.
andaian dijadikan fakta untuk berhujah.

benar, anwar bukan maksum.dia manusia biasa.cuma aku perlu fakta sahih berkenaan perilaku seks anwar, bkn dari "hearsay".MCOBA lebih tahu kehidupan anwar semasa di asrama MCKK dari pencacai politik murahan umno.

jika benar anwar peliwat, nescaya riuh rendah lah ahli2 ABIM semasa dipimpin oleh beliau, bahawa jubur2 ahli ABIM telah koyak rabak.

mana mungkin nafsu seks laki2 berubah arah hanya apabila usia meningkat 50 thn.
pergi cari fakta saintifik daripada pakar sakit tuan/puan, jika benar perubahan boleh berlaku.

sejak 10 tahun yg lepas, tiada seorng pakar sakit tuan/puan pun yg berhujah dgn fakta saintifik akan kemungkinan ini boleh berlaku.

rumusannya : pencacai umno, tetap pencacai selamanya samada di kedai kopi atau di alam cyber...

Tanpa Nama berkata...

SAPER NAK BONTOT?

RM300 - RM500 SEMALAM..

SEDIAKAN KONDO UNTUK I DUDUK YER...

I NI STUDENT TAK CEMERLANG... DAH LAH KENA BUANG.. TAKDER KERJA TETAP..

NAK SAMBUNG BELAJAR TAK ADA BIASISWA...

HUHUHUHU...

SIAPA TAK BAYAR, I REPORT POLIS TAU... INGAT BONTOT FREE KER

neutral .. berkata...

kes najib .. banyak dari hearsay je tu apa citer .. korang dah jatuhkan hukuman dah, dia bersalah ..



rumusannya : pencacai Anwar, tetap pencacai selamanya samada di kedai kopi atau di alam cyber ...

Suara Marhaien berkata...

neutral,
mana otak ko? kes najib hearsay ka?
kenapa tk bagi penjelasan kepada persoalan utama? kenapa menyorokkan fakta?

altantunya terbukti dah mati.matinya kerana di bom mengunakan c4.aku ulang, C4.c4 ni hanya digunapakai oleh ATM, dan di simpan di armoury atau pun stor senjata ATM.
pengeluaran senjata dari armory amatlah ketat, apatah lagi jika ianya c4.persoalannya, siapakah yg memberi pengeluran c4 ini samada bertulis atau lisan? kenapa tidak dipanggil anggota yg bertugas sebagai pengawal di stor tersebut sebagai saksi dlm kes altantunya?

mungkin ko akan ckp, mcm mana nk tahu c4 tu dr kem mana? kalau ko nk tahu, ATM punya invetori system,amatlah canggih.tidak sukar untuk mengetahui kem mana yg dan susut invetorinya.sekarang samaada nk buat siasatn yg benar2 telus, atau sambil lewa sahaja.

aku tak kata najib dah bersalah.tapi kena buktikan dia benar2 suci dan bersih.jgn biarkan persoalan ujud di ruang pemikiran rakyat yg masih mampu berfikir.jika semua rakyat masih mempunyai pemikiran seperti kamu, mungkin tak perlu untuk najib membersihkan dirinya.

Suara Marhaien berkata...

tambahan,

siapakah yg mempunyai kuasa yg cukup besar untuk mengeluarkan c4 dari armoury di dalam keadaan negara yg tidak terlibat didalam peperangan?
pegawai mana, apa pangkatnya dan atas tujuan apa?

Tanpa Nama berkata...

suara marhein,
Kalau you nak bagi bontot you kat Anwar, you punya sukalah! Jangan marah pada orang yg tak ndak! Jgn sempitkan otak mcm bontot lu.

TankA Day berkata...

hussein (nama betul ka?, kalau x malang hang permainkan watak dalam Filem, agaknya dah arwah)

apa-apa pun Tahniah!, KERANA hang adalah sebahagian perawi Hadis Mahathir ...

Edy berkata...

akashah,

maksud saya 'anjing2 kerajaan' merujuk kepada anggota polis yang tidak segan silu membelasah demonstrator. Polis2 yang tidak terlibat dalam aktiviti memukul rakyat marhein ini tidak termasuk di dalam golongan anjing seperti yang saya maksudkan.

bukan semua polis busuk.. ada jugak yang baik

Dina berkata...

ish2...korang semua nie...ada bukti yang jelas ke yang menunjukkan bahawa Anwar telah meliwat seseorang itu?...dalam Islam kena ada 4 orang saksi dan kala x pun kena ada bukti video rakaman macam skandal chua soi lek...jadi kalo x ada x payah la nak buat fitnah...kalo Anwar mmg ada liwat pun...kalo kat dunia tak kena hukuman,kat akhirat kena jugak...

Suara Marhaien berkata...

Anonymous,
aku minta ko supaya berhujah sebagai org yg cerdik, kalau tk boleh pun biarlah nmpk cerdik sedikit.jgn nmpk sgt umno hanya punyai penyokong yg bebal seperti kamu.kesiankan lah umno yg dah semakin parah.

apisfires berkata...

4 orang saksi aje ke?
xda ke 4 orang yang menafi?
kenapa anwar lari kat tempat duta??
si dullah badawi tu kan lembik, wat pe lari ke sana??
jangan kata semua nak cakap pasal undang2 islam??
pkr tu bela orang islam ke??
bela 'brader' banyak la...
siap nak eksport ke cina beb....
kite melayu gaduh2, cina dan keling juga tepuk2 tangan....
ape la nak jadi ni....
kepada geng anwar...
pada tahun 98, sebelum anwar dituduh aljuburi oleh mahathir sape tuduh dulu??
mat sabu dan karpal beb....
sekarang sape geng anwar???
mat sabu dan karpal beb...
dalam politik macam2 boleh jadi
masa anwar kene tuduh, sape antara peguam dia??
karpal beb,,...
sekarang siapa ''main belakang'' ni???
bagi aku kaRpal puSINGH
tanya la karpal betul ke tak dakwaan dia dulu terhadap anwar??
jika tak betul kenepa anwar ta saman dia???
jawab jangan tak jawab!!!

synical berkata...

kpd penyokong aljuburi, apsal serius sgt.
this is a satarical blog..semuanya sinis. kalau x tahan sinis pegi blog aljuburi.

Tanpa Nama berkata...

kesah jubur menjubor ni aib sgt, bukan tak berlaku dalam lain2 masyarakat, tapi diorang tak buat utk jadi weapon bg political assasin.

kalu korang tak suker pun kat maner2 individu dlm kem politik yg berbeza, carikle alasan yg tidak terlalu mengaibkan.

sekarang kita ler juga org melayu Islam yg membesarkan kemaluan sendiri...

DiNO-JPB berkata...

JAWATAN KOSONG

Jawatan: Pembantu PerBODY
Gaji : Lumayan + alaun

Umur : 23tahun - untuk lelaki sahaja.

Kelulusan : Tak kisah janji nampak menarik, kulit putih dan gebu
sanggup kerja siang dan malam.

kesanggupan bekerja : jangan Pandang Belakang

tempat tinggal disediakan di kondominium.

Hubungi bahagian perjawatan PKR.

UjiBakat akan diadakan ...

ADA BERANI>

Tanpa Nama berkata...

BONTOT PANAS!!!

BONTOT PANAS!!!

BONTOT PANAS!!!

MARI! MARI!

MURAH! MURAH!

RM300 SEMALAM

MURAH! MURAH!

BONTOT PANAS!!!

BONTOT PANAS!!!

BONTOT PANAS!!!

Tanpa Nama berkata...

ABANG DINO-JPB

JAWATAN KOSONG TU UNTUK NEGRO AFRIKA BOLEH??

KALAU NAK CUBAH CITARASA MANA TAU

Tanpa Nama berkata...

I wonder..masa budak tu buat repot polis, dia jln terkengkang-kengkang ke aa?

Tanpa Nama berkata...

TAK KANGKANG KOT...

PENGECUT PUNYA MESTI KECIK

Sir Taek Boon berkata...

multi dollar question.. pro or anti anwar is invited to answer this question:

eh.. tetiba tak reti nak speaking london plak.. meh guna bahasa yang didukung sendiri

kenapa kerajaan US melompat bila ade sangkut paut dgn anuar dan membidas kerajaan Malaysia? ada dengar komen sekeras nih masa ade letupan di bali atau jakarta?

the other Asean country yang masih di perintai junta tu.. have a lots of precious undiscovered oil.. being that kind of country, once democratic kicks-in, guess who will be willing to help them to drill those oil for the 'sake of their own ppl'.

anyone can answer my multi million dollar question?

aku tatau.. camne anwar akan turun harga minyak malaysia. tapi sekiranya die boleh turunkan harga minyak malaysia dgn pertolongan US... no way...

Tanpa Nama berkata...

aku nampak dia jln ok je..tak kengkang pun, sebab barang abang anu bukannya besar sgt..besar lg pen montblanc aku

Edy berkata...

I can say that, The US satanic government try to avoid anwar to be our next pm by sending a reversed psichology attemp.

They know that Malaysia will move further than their thot with Anwar leadership. Our nation was an asian tiger long time ago...


sukj said,

1. Saya rasa condition Anwar dan Dr Yunus dari Bangladesh adalah sama.

2. Amerika telah menghidu 'pengaruh' kedua-dua tokoh ini yang boleh membangun dan memajukan negara2 Islam serta mencabar kapitalis barat.

3. Oleh sebab itu Amerika awal2 lagi telah 'fishing' Anwar dan Dr. Yunus dengan menawarkan kepada mereka tawaran2 dan pakej yang menarik.

4. Akhirnya Dr. Yunus tidak ada masa lagi untuk membantu negara2 Islam disebaliknya hanya sibuk memenuhi program2 yang telah diatur oleh Amerika.

5. So now sama juga terhadap Anwar. Anwar terpaksa mempertahankan dirinya dan ruang untuk kempennya menubuhkan kerajaan dinegara ini tersekat

Anwar Mmg Kaki Juboq berkata...

Edy edy ...

Bangun nak bangun ... magrib2 jangan tido.

Nanti jadi sasau ...

US reversal psychology?

Kah kah kah kah ... apa kau nak jawab pasal william cohen, paul wolfowitz, albright, estrada, al gore, douglas paal, georgetown university, foundation for the future, temple university, IIIT, ...

kasi can kau jawab dahulu.

Nanti aku tambah

Suara Marhaien berkata...

Anwar Mmg Kaki Juboq,
yg ko irihati sgt pasal anwar baik dgn org2 yg ko sebut tu, apa sebab?

yg tu jer ko nmpk ker? aku bagi tau lagi,ramai lagi yg baik dgn anwar selain org2 yg ko sebut tu.raja arab saudi,uae,qatar,kuwait,algeria, bahrain, turki,pakistan,indonesia termasuklah brunei menyanjung tinggi anwar.tak kan org omputeh 2/3 tu jer yg ko tahu...setakat tu sj ker info yg ko dapat pasal anwar? apa punya spy la ko ni...

Tanpa Nama berkata...

Budak edy tu kau jangan kasar sangat, nanti merajuk, nanti buat repot polis, siapa yang susah, sin jugak yang susah..
" sin bantai pungkoq saya bila saya masuk blogg dia..."

Hal anwar ni, kalau dia dituduh dengan kes kes lain, aku percaya jugak, tapi kalau dituduh bab liwat ni, aku kena fikir dua kali, dulu dah kena, kali ni tuduhan yang sama (liwat). Takkanlah puak konspirator bodoh sangat nak buat konspirasi benda yang sama kalau TAK BETUL. Selepas fikir 3 kali, sahlah kena PERCAYA.

Siapa yang tidak percaya, tentu pendek umurnya, tak caya, tanya sin... kluangman

Tanpa Nama berkata...

Kaki Pukul said...........

Edy, saya nak tanya saudara satu soalan sahaja. Pernahkan saudara main bontot atau kena main?

Kalau belum pergi cuba.

Kalau dah nak lagi tak?

Menurut pengalaman orang yang main belakang tahap kepuasan ghairah dan nafsu sex adalah sangat tinggi dan mencabar.

Kepuasan dan keghairahan yang dinikmati adalah semasa hendak memasukkan kemaluan yang agak susah; kemudian pasangan anda akan cuba menahan kesakitan/kesukaran kemasukan zakar dan bercampur dengan jeritan akibat keketatan serta tarikan/kekejangan otot-otot pasanagan anda akan memuncakkan kepuasan sex anda.

Kepuasan kepada pemain bontot yang utama adalah kebolehan menguasai atau menakluki.

Jadi saya percaya yang dituduh pernah berpengalaman melakukan hubungan sex bontot.

Tanpa Nama berkata...

Kalaulah kes Anwar ni satu konspirasi, anggaplah ia satu gurauan untuk melihat Anwar melatah dan gabra, selalunya Anwar sering menjolok orang lain, sesekali kena balik, syok juga tengok Anwar gelabah.

Al-juburi berkata...

to suara marhaein,

org2 yg ko sebut u semua balaci US.to arab tu mana berani nak buat apa2 w/pun israel serang org palestine. semua pemimpin arab adalah pengecut. contohnya, Raja Arab saudi takut kehilangan kuasa keatas pemerintahan negara sebab ada org didlm negara itu sendiri yg tak suka. kalau tidak mcmana la si osama tu x suka Arab saudi. jgn la sangka org arab alim2 belaka.seban tidak melambangkan keimanan.

pakistan?indonesia=lagi la pengecut.ko boleh tgk, negara yg ikut cakap us akan dibenarkan memajukan nuklear.cth:pakistan, india. tetapi kenapa bukan iran??paksi kejahatan diwujudkan oleh siapa?

jgn la percaya pada sesiapa yg dipengaruhi us.nanti menyesal

Suara Marhaien berkata...

Al-juburi ,
yg ko pulak setara mana beraninya? hanya setakat berani menyalak saja ker? pemimpin ko pulak macm mana? tak pernah aku nmpak yg berani menentang amerika.kalau betul2 berani, kenapa tak putuskan hubungan diplomatik dgn amerika, dgn semua sekutu amerika, dgn negara2 eropah.setahu aku dan seluruh dunia pun dan tahu, pemimpin kesayangan ko, mahathir, membayar berjuta dollar kepada pelobi israel hanya untuk terhegeh2 berjumpa bush.

kalau setakat buat kenyataan akhbar, mengutuk amerika...pegi cerita kt tiang letrik jer...porahhh

Al-juburi berkata...

hahah..marah..dia yg bangkitkan persoalan ni, dia yg melatah

w/pun hanya menyalak dan buat kenyataan akhbar, itu juga satu usaha, apa yg brader juburi ko buat..jilat buntut?atau gadaikan maklumat negara .dia sapa sebenarnya?CIA /mossad.tgk je la apa yg jadi pd saddam/noreiga/pemimpin afghanistan sblm taliban, diaorng semua balaci CIA. tgk apa balasannya.dibunuh atau dipulaukan.

Tanpa Nama berkata...

sebenarnya edy dan marhancuk memang suka kawan dgn orang umno..aku nak bukak cwgn baru..cwgn jeram, kuala selangor, borang baru siang tadi aku ambik dr pej bahagian, esok aku kasi kau..ko nak jawatan ape, ketua cwgn atau ketua pemuda pun aku boleh kasi asalkan kau 'jgn pandang belakang'..ok?

Orang lama mcm aku ni, tengok anwar tu tak ubah mcm monyet kat bkt malawati..bergayut sana bergayut sini siap tergaru2 lagi tu, sebelum khalid jafri tulis buku 50 dalil, aku dah lama tahu dia memang kaki liwat..

ah malas lah nak cerita, dah pukul 11 mlm ni, baik aku projek bini aku lg bagus..

Suara Marhaien berkata...

cia ka, mossad ka, kgb ka...itu hak anwar ler,tentu di berkelayakn utk jadi spy mcm james bond tu.bukan senang nk jadi spy ooo. yg ko jeles tak tentu pasal, pehal?

Tanpa Nama berkata...

kebenaran akan menjelma jua..siapa dia DSAI dan juga tindak-tanduknya selama ini...

di melaka, ramai penyokong keadilan sudah mula berfikir ttg perjuangan PKR sendiri..atas dasar apa PKR ditubuhkan..sudah jelas perjuangan PKR hanya untuk insan yg bernama ANWAR IBRAHIM..bila duduk semeja dgn penyokong PKR mereka sudah mengeluh ttg hal ini..bukan sbb kes ini ttp kes dalaman PKR juga..PKR diselangor...

saya rasa anwar ni, hatinya tidak tenang kerana sll memikirkan bagaimana utk meraih simpati rakyat..menipu,menipu,menipu,menipu...

saya lihat blog penyokong anwar pun dh xmenarik seperti dulu..setiap artikel mesti penuh dgn komen yg pedas2 tp skarang mcm hambar..mungkin org membaca artikel mereka ttp mungkin org ramai sudah pandai menilai bentuk tulisan yg berbentuk fitnah,auta dan penghinaan..

Pentas politik telah bertukar menjadi pentas AF, dimana persertanya ingin mendapat AFUNDI seberapa banyak yg boleh.....

apisfires berkata...

wwwwoooowwww
laku panas menggila blog usin ni....
unta mana dia jual ni erk??
unta yg kene jubur ka??/
hahahahaha


kepada suara marhaien...
jika nak putus hubungan diplomatik dgn amerika memang boleh...
tapi kite harus tau, tak semua orang amerika tu jahat...
kite harus sedar, kite berhubung dengan amerika kerana ilmu, teknologi dan lain2...
ada ke jika ko tengok pak arab pakai jubah dan serban ko dah anggap ''wah alim nye''...
tu budaya aje sayang oooii...
sedangkan mereka rela negara mereka jadi paksi untuk serang iraq...
jangan la jadi katak bawah tempurung....
seperti aku...
aku memang orang umno tapi tak suka dolah si lembik...
aku rela duk zaman maha zalim...
aman aje...
tak da sape nak bising2...
jangan taksub sangat dengan pemimpin politik

ko nak jadi negara ni macam indon dan pakistan??
ko pi la jadi rakyat sana...
sedangkan orang indon dan pakistan rela datang cari rezeki ke malaysia yang makmur ini...
nak jadi macam arab saudi??
demokrasi ke arab saudi tu???

pasal lobi2 ni...
sape tak penah berlobi??
amerika sokong anwar sebab lobi la juga...
jika tak, macam mana diorang mau sokong jika anwar takda duit...

yaa...
maha zalim cuma bising kat paper...
ingat sabda nabi...
jika x boleh wat dengan tangan guna lisan,
tak boleh juga guna hati...

penyokong maha zalim...

Suara Marhaien berkata...

yg aku tau, blog PR kebanyakan pengunjung yg pro PR tak ramai yg takut untuk bernama.tk mcm blog pro umno,90% tak bernama.semua bacul...

apisfires berkata...

sape la kami nak bernama...
kami tak terkenal macam geng pkr...
kami tak main belakang....
kami low profile...
lagi satu...
ni blog satira...
ko hentam umno pun aku tak kisah...
aku memang tak suka umno sekarang...
dengan paklah jambu dan kerry si itam tu...
tapi aku lagi tak suka pkr....
nepotisme....

Suara Marhaien berkata...

apisfires,
ko baca dan faham ker posting aku? dari cara ko reply komen aku, nmpk macam kefahaman ko kurang.
aku mempersoalkan mamat yg asyik nmpk seolah olah kalau seseorang itu mendapat layanan yg agak istimewa dr negara barat, terus pakai borong, konon2 org itu pro barat, pro amerika.
persoalan utama aku, negara mana yg tk pro kepada mana2 kuasa besar? myanmar yg mundur pun pro kepaa rusia.mana ada negara dlm dunia ni yg 100% berkecuali.semua negara2 kecil memihak samada dari segi ketenteraan atau ekomomi.

tk usahlah beretorik konon2 pemimpin kamu berani mengkritik amerika, tetapi diwaktu yg lain menyembah amerika.ini hakikat yg perlu kamu akui, jika kamu berfikir tidak mengunakan kepala lutut.

Tanpa Nama berkata...

EH JANGAN GADUH2 DALAM BLOG USIN NI...

PENYOKONG PKR... PERGI CARI BONTOT FREE/BERBAYAR. LEPASKAN KEMARAHAN KORANG PUAS2.

PENYOKONG UMNO CUKUPLAH DENGAN ISTERI KORANG... JANGAN NAK MINTAK LEBIH2...

Tanpa Nama berkata...

EH JANGAN GADUH2 DALAM BLOG USIN NI...

PENYOKONG PKR... PERGI CARI BONTOT FREE/BERBAYAR. LEPASKAN KEMARAHAN KORANG PUAS2.

PENYOKONG UMNO CUKUPLAH DENGAN ISTERI KORANG... JANGAN NAK MINTAK LEBIH2...

apisfires berkata...

sape penyembah amerika???
bukan ke tuhan amerika ngah tolong penganut dia bernama anwar??

Apa yang perlu dilakukan adalah seperti berikut:-

Anwar Ibrahim
- Buat pengakuan bersumpah junjung Al Quran kata xpernah LIWAT

Mat Sabu
- Buat pengakuan bersumpah junjung Al Quran kata xpernah kata 'Sheikh Anwar Al Juburi'

Tanpa Nama berkata...

Polis tak perlu buat kerja siasatan teruk teruk, panggil azizan dan saiul tanya dua tiga saolan, jika jawapannya sama, sahlah mereka dijuboq dari anu yang sama.

Antara saolannya:

1- berapa panjang
1- berapa lilitan
3- berapa habuan

kluangman

Suara Marhaien berkata...

itu hak ko la nak bersatira ker, nk low profile ker.tkder saper nk melarang.
aku pun bkn pengikut anwar kerana dia anwar ibrahim, cuma aku tk berkenan dgn org umno yg kelihtan sokong membawa rebah.menampakan ketololan mereka disebalik satira konon2.mengunakan satira utk melindungi kebebalan dan kedunguan.
menafikan kebenaran demi kebenaran yg dah terdedah di depan mata,demi nak memenangkan kerakusan pemimpin UMNO.apa baranggg

apisfires berkata...

hahaha
tu pasal aku cakap...
mana mungkin malaysia putus hubungan dgn us....
pasal myanmar plak dah...
banyak benang basah ko cuba tegak...
mula2 pakistan dan geng arab,..
ni plak myanmar??

Suara Marhaien berkata...

hahahah..ko bebal la,
tak faham apa yg aku cuba sampaikan.cnfrm kefahaman ko kurang.patutlah ko menyokong kempimpinan yg juga bebal.tk faham kenapa aku memasukkan myanmar

apisfires berkata...

ooohh...
bagus ko tak sokong anwar tu...
memang orang umno sekarang teruk..
aku ngaku...
memang dalam sesuatu badan politik atau masayarakat memang ada kaum2 yang tolol dan tak reti bahasa....
so, kene la hantam2 punya...

apisfires berkata...

ya...
orang umno sekarang memang bebal terutama dolah, mat taib, najib dan nazri...
sama aje bebal dengan anwar...

Tanpa Nama berkata...

ei marhaencuk,
daripada bubuh nama mcm kau tu lebih baik tak bernama..kita nak bersatira je..kau nak serius kau pegi lah tungging pungkok kau kat anwar, nanti dia kasi kau satu injection serius punya..

Yang kau masuk blog umno sape suruh, blog kwn2 kau dah takde idea baru ke? aku tahu kau dah bosan dgn blog PR, asik2 demo, kojo nye idak, ngabih duit mak bapak je

Suara Marhaien berkata...

utk apa aku sokong anwar?tapi aku tk kan juga menyokong dolah atau najib hanya kerana aku tk menyokong anwar.cuma dlm senario skrang, walau siapa pun ditempat anwar, aku perlu tahu kerana apa dia diperlakukan sebegitu rupa?mungkn kupasan diblog a kadir jasin dpt menceritakan sedikit sebanyak berkenaan keadaan semasa ini.

Suara Marhaien berkata...

ni lagi satu menunjukkan kebebalan org umno.dah nama pun blog, dan tuan punya blog ini tidak menyekat sebarang acces ke blog dia, ko pulak yg sibuk2.nasib baik bkn ko yg mencipta blogspot ni.kalau ko, mungkin kroni dan suku sakat ko sahaja yg boleh masuk.

apisfires berkata...

ada sebab dia di perlaku begitu...
sebab bang anwar yang sudi....
maybe memang anwar tak terlibat...
macam sasar si najib aje...
maybe keje dolah...

Suara Marhaien berkata...

apisfires,
sorry, aku tk berminat kepada teori konspirasi yg tak lebih semata mata berasaskan andaian semata demi nk menghalalkan tanggapan diri sendiri.

Tanpa Nama berkata...

marhaein,

kamu dah la marhaein tapi pilih pemimpin yang lagi marhaein..

baru berdehem sikit aje... liwat..dah mencecet lari ke turki... apa punya hero Pakatan Rakyat.. mintak tolong USA ugut Malaysia... ha ha ha... lepas keluar dari turki,, berdegar-degar cakap kat stadium.. ternganga kena temberang ...

aku nak bersin achliwat... ha sapa nak lari.... ke mana,

Pemerhati Arab

Tanpa Nama berkata...

Check out this old man at http://consumersrighteousness.blogspot.com/. I personally admire his courage and determination to withhold his rights and stand up against one big giant. Won’t it be cool if some bloggers write/comment about his problem?

Edy berkata...

anonymous = bacul

satu kenyataan mudah !

Tanpa Nama berkata...

Sin,

Ni kisah Anwar tutuh pungkoq orang ka atau dia suka pungkoq dia kena tutuh?

Ana keliru la....