Isnin, Februari 16, 2009

Borang Keahlian Parti KeRanjangan Diperlukan

Baru ana cerita pasal satu parti yang sentiasa seronok (What a fun party this is).

Tak berapa minggu lepas, ada satu wakil rakyat PKR mahu pujuk seorang bekas wakil rakyat BN depan mata ana. Dia rayu, "Jom lah, mari kita jadikan berpolitik sesuatu yang menyeronokkan dan tidak tertekan."

Masya Allah Masya Allah ...

Ini ke politik yang menyeronokkan?

Astaghfirullah. Astaghfirullah. Masya allah. Masya Allah ...

Ada rasa sedih, Elizabeth Wong dibabitkan dalam skandal gambar bogel. Katanya dia seorang ahli DUN yang dihormati, aktivis yang giat, dan Exco sebuah negeri yang paling termaju.

Pasti ada marah kenapa sesuatu yang peribadi di dedahkan dan membawa aib. Kenapa masa bekas-bekas MB, Timbalan Speaker Dewan Rakyat, bekas Menteri, dan lain-lain, mereka tak kata bersimpati la?

Manusia ... manusia ... serba lemah. Bila cakap, lupa cerita lama. Bila tengok, lutut cair.

Ana hanya mahu dengar apa kata Lim Kit Siang, Lim Guan Eng, Karpal Singh, dan Haji Hadi?

Oh ... ana pun mahu dengar 'fatwa" Nik Aziz. Dia kata, "Mereka lompat kepada kita, tak apa. Kita lompat kepada mereka, tak boleh." Kalau ikut hujah macam itu untuk kes ini, kita boleh, mereka tak boleh ke?

Kalau tanya Anwar, dia mestikan salahkan Najib dan kata ini taktik kotor BN. Politik tidak bermoral.

What a fun party this is. Ada borang keahlian lebih tak? Nak masuk Parti KeRanjangan!

Dunia dunia ... fening lalat ana. Lagi baik ana diam-diam jual orang lagi untung dari jual unta. Wow!

52 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Sin

Parti Keriangan Ria atau..

Parti KeRanjangan


~Takdop Namo~

Azhar Abdullah berkata...

Sin...ente masa post pasal perti keriangan ter ter ter hari tu sudah ada pandangan telus pasal artis dari Bukit Lanjan kah?

Macam kasyaf la ente...ana banyak takut sama anta sin...

Err..itu gambar ente ada ka Sin..?Bukan apa..nak tengok samada doctored atau tidak..hahaha...

Ana pun tak sabar tunggu fatwa dari 'orang muda' dalam itu parti Sin..dia kata cakap orang tua tak boleh pakai lagi dah...

Husin Lempoyang berkata...

~Takdop Namo~

menarik.

Tanpa Nama berkata...

Ini semua kerja mat skodeng yang diupah Khir Toyo.

Jamal Pak Tongkol berkata...

Baru nak perang 2 Bukit, dah ada bukit ke 3.

Tapi Bukit terLANJANg lagi hot.

Tanpa Nama berkata...

Sin, ini bukan kerja orang UMNO. Rasan aku ni kerja MCA.

Fazrulls berkata...

Salam Tuan,

Macam-macam berita tedapat di Malaysia ni.. lepas satu.satu..

Sabar ja lah....

Sekian,

Elizabeth Wong berkata...

Janganlah tuduh sebarang.

Cuma BUKIT terLANJANg I diambil gambar.

Tapi I tak buat apa-apa. Hehehe

Rad berkata...

Eli

You tengah test drive bakal laki u ke?

Tanpa Nama berkata...

Sin

Aku baru hari ni baca blog ni & aku dah mula jatuh hati untuk terus membaca lagi & lagi & lagi.

Teruskan Sin ...hidup Sin...

Tanpa Nama berkata...

Ayo Ayo Sin Singh,

Anta punya abang tiri Kapal Singh cakap dia tarak boleh tolerate kalau negara ini ada Menteri pono (M**). Sekarang ada pono punya orang dalam dia punya state exco. Apa macam sekarang?

Nik Deraman

Tanpa Nama berkata...

Al-Camel;

Ter..

Ter...

Ter...


Ter BOGEL?


MRSM Kalae Chepo 66/73

P/s Amacam boleh lawan Deep Throat?

Tian Chua berkata...

Saya ingin menyatakan di sini bahawa saya bukanlah boifren yang mengambil foto tersebut.

Saya tidak pernah melakukan sebelum bernikah.

Saya cuma pegang-pegang tangan saja dan menonton TV :).

Fakatan Ranjang berkata...

Tian Chua

Ini adalah satu cabaran sejauh mana ikhlas dan murni cinta mu pada Eli Wong.

Janganlah di masa yang begitu mencabar sekali, engkau meninggalkan kekasih mu itu.

Janganlah di masa seperti ini, kamu pula menafikan cinta mu padanya. Remuk hatinya itu.

Cucu Tok Selampit berkata...

Tuan Husin,

Saya tidur seranjang dengan seseorang, esok pagi lepas main berbogel habil. Boyfriend saya geram ambil ambil gambar. Entah macam mana tersebar kat internet. Mana ada isu moral di sini. Umno saja yang jahat. Cucu Tok Selampit pun jahat jugak. Kalau dia dapat gambar ini dari informer dia, Cucu masukkan dalam blog Cucu. Sama-sama kita tengok. Boleh stim atau tidak!!!

Tanpa Nama berkata...

... dan yang paling takut nanti ada Tuan2 Guru berfatwa:

Orang kite bogel boleh; orang lain bogel tak boleh.


MRSM Kalae Chepo 66/73

bungaraya berkata...

Astaghfirullah...
masyallah...
akhirnya...alhamdulillah...

F*ckatan Riot Aljub berkata...

Dulu lain...sekarang lain
Dahulu sukma sekarang dah saiful

Dulu lain...sekarang lain
Dahulu exco sekarang dah kantoi

Dulu lain...sekarang lain
Dahulu konspirasi sekarang dah rasuah

Dulu lain...sekarang lain
Dahulu ADUN sekarang dah selak tundun

hahaahahahahahaha

ilovebudu berkata...

depa canggih sokmo...kakaka...wow

dua berkata...

ini semua konspirasi politik nak menjatuhkan anwar ibrahim! kami ada bukti yang elizabeth wong pernah bergambar juga dengan pegawai khas dato najib!!! ini semua konspirasi UMNO!!!

terkebillll!!!!!!!!!!!!!

tinta berkata...

gambar bogel maya karin takde ke?

Zainal A. Kasim berkata...

Husin,

Borang tu dah ada. Tapi kalau nak join kena letak gambar. Gambar cam Eli tu jugak ke?

PULOI BIN MULAU berkata...

Usin,

Kalau boleh dapat free, aku pun nak join sekali. maksud aku E..... dan bukan PKR la.

Ada bukti tilam daaaa

lebihpercayaular@daptonto999years.com berkata...

ini mesti kerja hishamuddin rais ni...

bikin filem tak laku buat filem blue pulak dah......

cekodokmasin berkata...

Salam tuan,
Kata dulang paku serpih, kata olang, lu juga manyak lebey... Pirah... Elijabet... Sudah syiok bary mau komplen ka???
Gambar unta bogel tak nak tengok ke? Kalau ada, sure ini kerja tokeh unta... Muhahahahahaha

Hj Bakhil berkata...

Husin

Nasib baik Eli Wong.

Kalau gambar Gwo Burne, Hadi Awang, LKS dan Karpal tak ada isu punya.

Oghang Ghombau berkata...

Pasal Khir Toyo tuntut suruh undur, ada yang cuba menuduhnya.

Wan Azizah kata ini BN punya kerja.

Si KJ ke ni? Bini dia dah lepas pantang belum?

Ada orang PKR memberitahu yang ambik gambar tu boifren Melayu Eli Wong dan org PKR.

Khalid Ibrahim?

Frust si Tian Chua ... hehehe

Ular-mak berkata...

Nak tenok apa kata Hj Hadi, Nik Ajis & mereka yg mendakwa diri Ulama..

Nak tengok diorang berguling2 atas jalan..

Kalau BN/MCA punya orang, confirm banyak fatwa2 digunakan. Nasib baik Lenjan.

Mcm Nuar, Nik Ajis kata tak perlu sumpah. Kalau Mahathir dituduh meliwat- confirm sampai bila2 Ulama2 ni wajibkan sumpah laknat.

anakambing berkata...

Husin, jangan jual gambar bogel tau, dosa....!

Dr. RBAONG berkata...

Itu ha, lalam itu PKR ada jurukamera handal, dia sudah bikin filem LINGGAM.

Lalam palimen dia pun ada ambil lambar.

Gua rasa dia yang ambil lambar itu.

Bututkah YB Gwo Burne?

Corect, corect, corect.

kluangman berkata...

Tak baik kita mempersenda eli yang sudah jatuh ditimpa tangga dan ditimpa pula batu bata..

Ada ke sesiapa gambarnya...tolong emailkan.

musang berjanggut berkata...

apa yg korang nak hebohkan. kalau tengok gambarnya pun bukan boleh stim. kalau tengok dari badan dia ,gunung dia tak besar pun.macam bungkusan kuih koci aje...nasi lemak lagi besar.

Tapi kalau ada gambar bogel dia ,aku pun nak tengok. bayar seringgit pun aku sanggup

JENAB JANDA berkata...

Sin,
Wah. wah. wah.
Kalau pasal gambar pompuan bogel,bukan main engkorang semua ye?
Apa? tak pernah tengok pompuan bogel ke?
Sebenarnya aku nak masuk PKR, tapi bila dah jadi macam ni, aku pun takut.
Baik aku masuk UMNO.

Au Natural berkata...

Begitulah Penasihat, maka begitulah anak buah.

Pasti inilah dia demonstrasi bogel yang mahu dilakukan oleh PKR.

Aku terbaca Mkini Halimah Ali ADUN PAS pun kena tangkap basah.

Ada sapa tau cerita?

Tanpa Nama berkata...

Wow ... I just can't wait for PKR to take over the government, buleh telanjan sontot menyontot y'know!!! Howw noice ...


alfio raldoo

Tanpa Nama berkata...

Saya mencadangkan agar kita meberi gelaran YB seumur hidup pada YB Elizabeth Wong.

"YB" - Yang Berbogel!


MRSM Kalae Chepo 66/73

Tanpa Nama berkata...

cakap je panjang lebar..

tapi mana gambarnya???? penting bagi saya nak menentukan kesahihannya..


Wak Parjo

Ryzal berkata...

Assalamualaikum,
Saya baru terima 2 gambar YB kita tuh hehehehhe. Saya gambarkan di sini sebab nak upload tak boleh : ia sekadar gambar tengah terlena, terkangkang atas kerusi panjang selepas daripada xxx....boleh bayangkan hehehehhe.
Apa-apapun Soi Lek lebih cool hehehhehe.Apa laaa nak jadi dengan Parti Keranjangan Rakyat...ini.

kluangman berkata...

Saya pun dah terima gambar tuh...ada cap..barangan malaysia, halal, guna sebelum PRU13...

Tak faham le...

Aku Pekerja berkata...

weh mana aci...aku pu nak stim gak...amoi tua pun amoi tua laa...janji stim...pas aku stim...aku stimkan plak bini aku...huhuharhar....

Tanpa Nama berkata...

Nah, gambor blur-blur sikit kalu nak tengok. Buleh la buat lancap.

http://hard-t.blogspot.com/2009/02/bulleyes-her-nude-photo-part-ii.html


MRSM Kalae Chepo 66/73

Tukang Jahit Olang berkata...

Eli Wong tito pakai spec la. Mau kasi nampak apa?

http://hard-t.blogspot.com/2009/02/elizabeth-wong-score-60-point-picture.html

Bila kicik2 tata sunat, haiya .. tito kangkang sana sini.

Olang nampak tak molek lo.

http://hard-t.blogspot.com/2009/02/bulleyes-her-nude-photo-part-ii.html

Macam mana tito lumah boleh ada boifren di lumah pagi2.

Ini tito cama cama ka?

Tanpa Nama berkata...

Ante Usin,

Dua hari lepas yang menang golf Malaysia Open.. Anthony Kang, mcm ada continuity la pulak Elizabeth KangKANG.. btw dari dua Bukit kita lawan 3 bukit la sekali.. the more the merrier..huh

aku pun suka juga..tapi suka KANGkung je..
akulanamron

bUDAK LEPIH berkata...

Bukit Lanjan is now officaially

BUKIT TELANJANG!

HO HO HO

Tanpa Nama berkata...

Sin,

lepas ni bkt mana plak yg nak runtuh. memula bkt gantang, pas tu bkt selambau, lah ni bkt lanjan....
kao magak bkt mana plak unta-unta kao nak langgar pas ni

Hj

makcik bedah berkata...

Wah.....wah....kalau pasal pompuan korang hidup ye .....nak nak pompuan TERlanjang ...sudah sudah jgn cakap lagi pasal tu ....pergi masjid buat zikir banyak banyak lagi baik ....

belalang kunnyit berkata...

To tanpa maana 10.25 berkata,

tapi mana gambarnya???? penting bagi saya nak menentukan kesahihannya.

komen.

Amboi amboi amboooiii.
nak menentukan kesahihan ke? nak test punai boleh naik ke?

Big Mama berkata...

Aku sokong Mak cik Bedah.

Pergi masjid lagi baik.Baca ayat seribu dinar...mudah mudahan Tuhan turun kan duit dari langit

MERAK KAYANGAN berkata...

Aku daah tengok gambar tu.
Alaaaaa tak de benda laaaah.
gambar nyonya cina cekedinng aje.
Tak stim pun.

Tanpa Nama berkata...

gambar yg lebih clear takde ke??

hisss nyampah aku...


wak Parjo

Tanpa Nama berkata...

Ya Tuan Husin,

Ana ada sikit musykil. Apa betul ya habibi Eli itu boyfriend nya melayu lah seperti di sini lah http://www.agendadaily.com/cms/content.jsp?id=com.tms.cms.article.Article_1b63fcca-cabec5bb-154de0b0-d08a5a1a ? Ana harap Tuan husin boleh tolong korek2 lah apa ini cerita dongeng atau betul... Terima kasih lah...

F*ckatan Riot Aljub berkata...

wakakaakakaka

mamat yang jadi boyfreind eli wong tu PA ahli parlimen fuckatan riot

mari kita dengar apa pulak alasan aljuburi selepas ini hehehe