Jumaat, Februari 13, 2009

Khayalan ana bila sangkut dalam lif

Semalam orang kasi tahu sama ana ada lapuran kata Dolah sangkut setengah jam dalam lif di Putrajaya (PICC). Macam mana jadi itu macam? First world facility, third world mentality.

Tafi ana nak bayang, imagination you know, afa Dolah buat masa sangkut dalam itu lif la?





Bayangkan ana sangkut dalam lif berdua sama itu Ghasidah Sigaraga.

Laq laq eh eh ... ana banyak mintak maaflah Dolah. Ana tahu ente mahu turun Mac 31hb.

Sumpah! Sumpah! Ana tak ada niat mahu jual sama ente. Ente mahu berhenti la. Ana gentleman.

Takfa takfa ... ana akan kasi marah itu sama building manager. Afa masyam bangunan baru bole rusak. Ini apa funya "first world facility, third world mentality"? Vetul tak? Vetul tak? Ente mula-mula jadi PM ada kata itu masyamkan?

Ha ha ha ... padan muka ente kena. Itulah ente ni tahu syakap saja. Eh eh ehh ... sori. Ana sudah jual ente lagi. Sudah terbiasa la.

Banyak mintak maaf ... Itu la ente. Sapa kasi taruk itu billboard besar-besar. Orang ingat ente mahu sambung la.

Aisay ... Masya Allah. Ana banyak sewel hari ini. Hari ini hari Jumaat. Malam Jumaat ana tak dapat bunuh itu Wal Yahudi Wan Nasorani. Itu bendera merah la. Red flag, you know?

16 ulasan:

Ronn berkata...

Patut la meracau.. terlepas peluang rupanyer

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah...org kat flat sentul tu dah lama rasa..bukan takat sangkut jerrr...pikul tong gas naik tangga..tingkat 16...kahh..kah..teringat bush di baling kasut bila nak berhenti kah..kah..kah..

Tanpa Nama berkata...

ya Allah...i'm speechless!!!

Tanpa Nama berkata...

Husin hang boleh tahan juga no video hak no 2 canggih ckit

panji semerang berkata...

semalam ana ade mimpilah jumpa dgn jin dari isketam bola. ana jalan punye jalan punye jalan (berapa byk jln dah) sudah sepak itu lampu minyak tanah lah. ana teringatlah itu cerita aladdin dengan lampu ajaibnyelah. ana byk feninglah duduk ini negeri lompat sana lompat sini (apek depan ada longkang lompat, aiya! lompat , aiya!)satu hari ana sudah sembhyg jumaatlah dkt itu kuala kgsarlah... itu masjid byk cantiklah org byk ramailah (ramai org bulanlah). ana selit punye selit dpt jugak semayanglah tepi tangga. perut ana banyak lapar tekak banyak haus... lps salam ana doa cpt2 larilah beli air sirap dgn kacang kuda. ana baru mau sapedek ana tengok org bulan sudah kasi hantam itu polis kepala merahlah. ana tkejutlah. itu org bulan sudah maki sama raja itu negerilah. ana lagi tergezut.tiba2 ana punye air mata pun keluarlah. bkn sedih tp sakit mata kene gas lah. ana taknak cerita panjanglah nanti ente bosan.jadi ana gosok punye gosok itu lampu minyak tanah keluar asyaplah...wah ana byk tergezutlah jin pun keluarlah..lagi ana tergezut tengok itu jin (mcm pernah kulihat, tapi di mana ya? kota tinggi kot) kepala ada sikit botaklah. itu jin sudah cakap dgn ana. (suara jin) wahai manusia! aku tengok kau banyak susah hidup dalam ini negeri. aku beri kau tiga permintaan untuk ubah nasib kau dan rakyat negeri ini. Hua hua! ana banyak happylah.. ana bolehjadi kaya.. ana pun pikir punye pikir punye pikir apa ana mau mintak sama itu jin. Camry.... tak maulah (perak jatuh pasal camry), wang.... tak maulah.. BN/UMNO jatuh pasal wang... perempuanlah...tak mau jugak... ana tak mau jadi pak sheikh dgn shamsidarlah.. ah ha ana sudah dapat ilham. kerana ini negeri tidak aman ana mau kasi amanlah... ana mau ini tiga orang masuk dalamlah...kasi tangkap masuk dalam lampu minyak tanahlah... wahai manusia kau tak menyesalkah...sebab itu sdh dikira tiga permintaan.. ana tak menyesallah... siapa yg engkau mau tangkap kasi duduk dalam ini lampu minyak tanah. pertama...tangkaplah itu pak sheikhlah. kedua tangkap itu memanda menterilah..... hahahaha! kacang aje wahai manusia... sape plak yg ketiga? engkaulah wahai jin.... ana tgezutlah sudah azan suboh... ana kene bangun mengadap Allah kene byk taubatlah.

panji semerang berkata...

semalam ana ade mimpilah jumpa dgn jin dari isketam bola. ana jalan punye jalan punye jalan (berapa byk jln dah) sudah sepak itu lampu minyak tanah lah. ana teringatlah itu cerita aladdin dengan lampu ajaibnyelah. ana byk feninglah duduk ini negeri lompat sana lompat sini (apek depan ada longkang lompat, aiya! lompat , aiya!)satu hari ana sudah sembhyg jumaatlah dkt itu kuala kgsarlah... itu masjid byk cantiklah org byk ramailah (ramai org bulanlah). ana selit punye selit dpt jugak semayanglah tepi tangga. perut ana banyak lapar tekak banyak haus... lps salam ana doa cpt2 larilah beli air sirap dgn kacang kuda. ana baru mau sapedek ana tengok org bulan sudah kasi hantam itu polis kepala merahlah. ana tkejutlah. itu org bulan sudah maki sama raja itu negerilah. ana lagi tergezut.tiba2 ana punye air mata pun keluarlah. bkn sedih tp sakit mata kene gas lah. ana taknak cerita panjanglah nanti ente bosan.jadi ana gosok punye gosok itu lampu minyak tanah keluar asyaplah...wah ana byk tergezutlah jin pun keluarlah..lagi ana tergezut tengok itu jin (mcm pernah kulihat, tapi di mana ya? kota tinggi kot) kepala ada sikit botaklah. itu jin sudah cakap dgn ana. (suara jin) wahai manusia! aku tengok kau banyak susah hidup dalam ini negeri. aku beri kau tiga permintaan untuk ubah nasib kau dan rakyat negeri ini. Hua hua! ana banyak happylah.. ana bolehjadi kaya.. ana pun pikir punye pikir punye pikir apa ana mau mintak sama itu jin. Camry.... tak maulah (perak jatuh pasal camry), wang.... tak maulah.. BN/UMNO jatuh pasal wang... perempuanlah...tak mau jugak... ana tak mau jadi pak sheikh dgn shamsidarlah.. ah ha ana sudah dapat ilham. kerana ini negeri tidak aman ana mau kasi amanlah... ana mau ini tiga orang masuk dalamlah...kasi tangkap masuk dalam lampu minyak tanahlah... wahai manusia kau tak menyesalkah...sebab itu sdh dikira tiga permintaan.. ana tak menyesallah... siapa yg engkau mau tangkap kasi duduk dalam ini lampu minyak tanah. pertama...tangkaplah itu pak sheikhlah. kedua tangkap itu memanda menterilah..... hahahaha! kacang aje wahai manusia... ek eh..knp ini dua orangmau masuk dlm itu lampulah? ini dua oranglah yg buat negeri ana huru haralah. ana fahamlah, tadi sudah tengok bloglah. sape plak yg ketiga? entelah wahai jin.... ana tgezutlah sudah azan suboh... ana kene bangun mengadap Allah kene byk taubatlah.

Burung Jambul berkata...

Sin..

Esok Valentine Days..
Tentu ramai orang yang nak buat-buat sangkut dalam lif dengan Gasidah Sigaraga pasal nak bercekerama dalam lif .

Pak Lah buat-buat sangkut setengah jam dalam lift PICC pasal dia hendak tidor dalam lif .

Tanpa Nama berkata...

kalau la dolah tersangkut dalam lif dengan aljuburi dah tentu rabak bontot si dolah neh

nanti mula la peliwat tu tanya...sapa rogol sapa?

hahahahahahha

pak mat tempe berkata...

Wak banyak ketawa lah baca ini husin taukeh unta. abang husin kalau ada banyak itu payong besar serupa itu jual bugger punya paling kurang pun 10 payong boleh tolong kasi itu bekas kerajaan pasir dua butir lah sebab mike takde opislah sekarang kerajaan Pasola sudah angkatlah.

Itu red Flag punya hal banyak senang boleh selesai sendiri mau ingatlah

Oghang Ghombau berkata...

Ini wayang apa benda President PAS PIS PUS bersama Parti Kongkek Rakyat & Dajal Anjing Parti.

Baca ... Next, a motion of confidence in Pak Lah

Kondom berkata...

to Oghang Ghombau

biasalah si Nuar tu Babi punya oghang. lidah becabang..bulan 9/2008 dia nak Dolah berambus.

Babi & Anjing diaorang haram.
Dog And Pig

kluangman berkata...

Sin hati hati 31March dekat dengan AprilFool...takut Najib yang kena aprilfool dengan Dolah.

Tanpa Nama berkata...

sin,

anwar kalau msk lif duk berdoa biarlah lif rosak lama sikit, boleh raba2, tonyoh2,sontot2 org2 keliling!

*rpksuck*

Tanpa Nama berkata...

ana manyak suka la..baca ente punya cerita la...banyak pandaila ente..masyallah..masyallah...semua ente kasi kena la..memang jual orang lagi untung pada jual unta...hehehe..ana doakan ente panjang umur la..

takdok namo wei berkata...

dolah tinggalkan legasi lif rosak!

Tanpa Nama berkata...

hahhaha oppppppppppppps "kasi peeeecahhhhh semuaaaaaaaaaa".

eloklah senjata bogil, seks, tutuh, bukit dsb. ..politik Malaysia yang berjangkit seks, cara nak menjatuhkan seseorang...

eloklah sapa2 yang nak bertanding pemilihan amno (nama penjajah masih kekal?), bukan ka depa kata Pakembar?...elok tu elok pakat lawan bugil, utk lawan/jatuh reputasi masing2 , en KJ kan tak dak gambar bugil, mukhriz atau khir tongyo ka , bogel bersama penyapu..

senjata gambar 'intim' dan bogel cukup ampuh,, kalau tak ada gambar bogel, gambar sedang berak (mesti bogel, kalau x tak best!) atau gambag sedang kencing untuk tatapan perwakilan

hahhahhaha politik Malaysia yang gila babi!