Jumaat, Februari 06, 2009

Peringatan untuk produk Coklat keluaran Perak

KUALA KANGSAR 6 Feb: Kementeriaan Kesihatan meminta pengguna berhati-hati mengguna barangan coklat keluaran Ngeh & Nga Chocolate Product Sdn Bhd. (N&NCP).

Produk syarikat yang dijual menggunakan jenama N&N didapati ada menimbulkan kesan-kesan selektif kepada pengguna yang menyebabkan hilang pertimbangan dan terlalu hiperaktif.

Dari ujikaji yang dibuat terhadap tikus-tikus, ia memberi kesan hilang daya tujuan dan pertimbangan. Tikus-tikus didapati terlalu jinak dan mudah disuruh-suruh.
Kajian yang dibuat terhadap manusia tidak menunjukkan apa-apa kesan kesihatan luar biasa.

Namun begitu, pengkaji menyedari pemakan coklat N&N menjadi terlalu berani, dan cergas hingga memberontak di tempat ibadah dan mengingkari majikan. Anihnya, pengguna terlalu menurut arahan dalam brosur syarikat N&NCP .

Keadaan hilang pertimbangan pun telah dikesan dimana pemakan coklat mahu menyaman majikan tempat kerja mereka, walaupun majikan ada imuniti undang-undang dan bekas hakim yang cekap.

Apabila dihubungi, jurucakap anak syarikat Perbadanan Kemajuan Negeri Perak memberitahu pihak pengurusan baru akan memberi perhatian segera dan memastikan minyak binatang tidak diguna.

Menambah lagi, jurucakap berkata fenomena menyaman majikan oleh pengguna produk telah disisat dan didapati tidak ada kena mengena dengan produk.

Pihak syarikat difahami tindakan menyaman oleh pengguna produk N&N dipengaruhi oleh usaha pekerja pendatang untuk merenggangkan lagi perpaduan sesama pekerja tempatan yang sedang mula renggang akibat sandiwara.

49 ulasan:

Mail Kelabu berkata...

Sin,

Cokelat N&N ni dah di campur melamim dengan daun ketum.

Ada logo halal ke tidak

Pill not Kills berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Kaki Kalabul Malami berkata...

Pill not kills

Mengurat pompuan pun tak pandai nak khutbah hehehe ... budak tingkat 4 ke ni?

Husin cerita lain, dia cerita lain. Padan makwe tu tak jawab propose dia.

Beruk berkata...

Pill not kills
Berambus dari tanah Melayu, kalau tak hormat Sultan & Melayu.

duduk HK ke taiwan, boleh makan babi hari2

Karpal, nizar, Nuar patut dipenjara seumur hidup @ dibuang negara.

Tanpa Nama berkata...

Hai kaki dan beruk dan usin..
terima la realiti di malaysia sekarang ni.

usin, kenapa dipadam ulasan diatas..takut menerima kenyataan sebagai seorang melayu yang duduk dan tinggal di Malaysia.

Salam

pill not kills

kluangman berkata...

Cokelat ini sedap kalau dicampurkan dengan nasi yang dah jadi bubur !!

Yang makan cokelat nga and nga ni akan bertindak di luar tabii, patutnya dia bersopan dengan Sultan tapi dia pulak berkawan dengan syaitan.

Lepas solat Jumaat sepatutnya mereka berdoa dan bermunajat serta berzikir dengan nama Allah di dalam masjid tetapi malangnya mereka jadi syaitan di jalang dan menyebut nama Tuhan bukan ditempatnya.

PAS jika tidak bertindak akan menjadikan ahlinya sesat dan haprak.

Ahli PAS Tulin berkata...

PAS always spoil the cook! Bila PAS buat demontrasi, orang Cina takut la mau sokong nanti. Apa la punya bangang!!!##@@%% Tok Guru cakap Islam ajar supaya sabar, lain di suruh lain pulak yang kau buat ye yob!!! Apa kejadahnya yang pegi buat demontrasi tu.. Ini semua bagi duri kat PAS.. Aku ahli PAS dah lama dah, tapi nak tarbiah puak puak ni aku gagal...Tolong la faham politik wahai kawan kawan dalam PAS!!!!

Husin Lempoyang berkata...

Kena censure skit. Melalut skit Pills ni. Dah lari na.

Tanpa Nama berkata...

Setahu aku cokelat ni dak expire, dah kena reject

buntat berkata...

Cokelat berperisa babi. Baik untuk mendapatkan kuasa yang hilang.

ayor lemuju berkata...

Iklan cokelan n&n:

putarrrrrrrrrr...
seNGEH
celupppppppp...
ngaNGA
telannnnnnnn...

Nek Ajes berkata...

Bodos Nizar nak saman Tuanku. Tak akan menang. Tak dapat saman pun.

Ingat tak ada sapa belanggar dgn Sultan akan menang. Tak ada!

Pasal ini, kerjayanya berakhir sekelip mata.

PAS akan rugi dan hilang parti alternatif Melayu.

Bodoh kau Nizar!

Terikut sgt cakap Anwar Belakangbrahi, Kepala puSingh, dan Lim Kit Sial.

Melayu bertambah renggang dan PKR dan DAP yang untung.

Bodoh yang tersangat bodoh!

Nasirudin Anjud berkata...

Sin bagi khabaran mengenai blog menyeranah HRH Sultan Azlan. Baca....

http://nasirudinanjud.blogspot.com/2009/02/in-support-of-sultan-azlan-shah.html

gotahlantun berkata...

DAH MAKAN COKLAT NI...
SEMACAM BIASALAH..KEJAP ADA KEJAP TIADA...

HAAAH...DAH KENALAH TUH..KEJAP PKR,....KEJAP BN.

MANALAH TAU SOK2 TUKAR LAGI....

Tanpa Nama berkata...

apa lah kau husin.asyik asyik cerita dua cina ini aja.tukar lah sikit husin.cerita lah macam mana nak bantu melayu misikin di negara ni.kalau benci meluat sangat kat dua ekor tu, saman aja.atau kalau kau jantan husin pi jumpa dengan dua ekor tu boh penampaq sekali aje.usah main sindir sindir husin.sindir sindir tu sifat cina.ko nak ikut perangai cina ker husin? tobat lah husin.udah lah.cerita lainlah plak

Tanpa Nama berkata...

Bai atas kerusi juga yang untung. Dia buat bisnes atas angin. Tak payah usaha beriya-iya. Tak payah keluar modal dinar. Cuma pakai air liur busuk dia saja. Bai atas kerusi mau test market Melayu. Ada ke mahu beli? Ramai kot yang mau beli. Tunggu masa je nak beli. Elok kau lelong je Sin si Bai ni. Badan masih lagi tegap, kuat lagi barangkali. Tapi jgn kau yg kena lelong dgn dia dah la. Bukan main lain dia ni Sin, handal aku dengar. Siap boleh nak saman Tuan Sadiq. Tuan Sadiq penah tarik balik pekerja dia yg ditukar ke Baghdad. Bukan main marah Si Bai. Skrg Bai buat hal lagi. Boleh ke kau lelong dia Sin? Sakit dah telinga aku dengar dia mengomel...lelong...lelong...1 dirham!

-Tuan Sadiq punya guard-

Dr. RBAONG berkata...

Mula-mula rasa simpati jugak pada PR sebab tak setuju dengan cara BN ambik Perak.

Tiba-tiba mohon derhaka pada sultan dan nak saman lagi.

Tak jadi sokong PR.

Cubalah sabar sikit. Pengambilalihan ini sebenarnya negative point untuk BN untuk PRU 13. Katak-katak yang lompat tu adalah liability untuk BN.

Tetapi "DERHAKA" dah cover balik negative point tersebut.

Undi saya untuk "SELIPAR JEPUN" untuk PRU 13.

Akan undi PAS kalau PAS tinggalkan B.A.B.I dan DAP

P/S :Tak suka coklat N n N, tapi sangat suka "Pulut Kuning".

Pemuda Melayu berkata...

selain hyperactive coklat ini juga boleh membuat seseorang kuat menyondol pintu belakang..tak caya tanya si nuar aljub...hahaha lawak la usin

anok ganu sabai2 berkata...

aduhai bang usin,
apalah malang nasib nizar tu,banyak sangat makan cakelat pung dok molek jugok,boleh hilang pertimbangan,bowok2 sabbo gok sikik,undur dulu,pastu pasang stratigi baru kat pru13 nanti,ni dok kalut nok lawang jugok,abih tu kalu esok pru13 tiba2 menang,ada peluang ke rasa raja nok lantik jadi mb kali lagi,
doh lah tu puok2 pah weh jangan malukan ugama dan bangsa,nok demo gapenya lagi,orang nok main huduh kita nok ikut jugok ke? akal tu letok kak pala lutuk ke?
takbir tu takbir jugok,tapi kalu lagu ni ambe dok berehi,cam orang takdok tamadung,kan tok guru ajor kita bersabor,doa banyok2 tuhan suka orang hok sabor tau dok?
ni wak malu ke cina je ade awok2 tokey cakelat tu berarok sekali ke?
mampuh takdok dia nok wak gitu,tu kata nok samang raja lok tu,raja tu sape cina kapir ke?india ke? bengali tu saje biar kita dereka ke sultan,pastu senang dia nok sepak terajang kita.
tulonglah ingak sikik,raja tu masih lagi melayu,masih lagi islam,sejahat2 islam last sekali pung insyaalah ada jugok bau surga,tapi cine dengan bengali tu tetap kat jahanam selagi dia dok bersyahadah.
derah a sikek tok guru gi tarik telinga nizar tu,ngan puok hok dok demo tu,jangan jatuhkan reputasi pah.assalamualaikum......

Pemuda Melayu berkata...

selain hyperactive coklat ini juga boleh membuat seseorang kuat menyondol pintu belakang..tak caya tanya si nuar aljub...hahaha lawak la usin

bERANIKAN hATI berkata...

Tokmoh Husin,
coklat ni ada kesan sampingan ke? mungkin terhadap per'alat'an sulit? kalau termakan tak ke jadi tersalah dan tak sempat membrek hingga boleh tersondol dari belakang? Bukannya apa, takut terlebih ambil lajak.

bERANIKAN hATI berkata...

Tokmoh Husin,
Maaf, terlupa nak beritahu, saya CnP posting tuan untuk blog saya, jemputlah lawat.

Tanpa Nama berkata...

husin moh kita ajak orang kita pakat boikot beli mee kuning kat pasar besar ipoh dan makan mee kari daud mat jasak dekat super kinta.cina yang buat mee tu husin

Tanpa Nama berkata...

Sejarah Malaysia sebenarnya...bukan sejarah yang UMNO rompak dan dicuci otak. Melayu dulu sehati sejiwa dengan Cina, India. UMNO royalist inilah, puak puak Raja yang menukar Melayu sejarah Melayu untuk selamanya terikat kepada Raja Raja. Royalist Right Wing Party. Kalau lah, working class party or labour party berjaya....apakah dah nasib Melayu sekarang ini. Adik si najib tu ada Bank CIMB....engkau Husin ni ada share tak??? Sultan Perak pun ada share kat Gamuda, KJ ada share, Badawi ada share....apa habuan Husin bermati matian pertahankan royalist UMNO ni?

http://www.youtube.com/watch?v=sNZzZlVgWxY

Watdono berkata...

Sin..

Cokelat N & N ni dah kena air kangkang Ngeh Nga..Itu pasal semua PR yang makan jadi BANGANG.

Tanpa Nama berkata...

Ni dia...PAS pun pakai baju action team oleh DAP. Lihat Gambar pertama tu....Dia tau, kalau DAP keluar protest....golongan si Husin ni la yang akan buat sensasi cerita seperti Nga Nge Ngo memberontak dan lawan Melayu dan jadikan negara ni huru hara. PAS bukannya bodoh....tapi orang orang racist seperti penjual unta yang buat cerita bukan bukan. Pikir la, dan insaf Husin ooi.....

http://wrlr.blogspot.com/2009/02/gambar-gambar-petang-tadi-di-hadaan.html

Tanpa Nama berkata...

Sin,

Sapa yang makan cokelat N&N tuh akan berkelakuan macam HINDRAF. Sedih bebenor aku tengok orang PAS berkelakuan macam pengikut HINDRAF depan Istana Iskandariah hari ini. Agak nye dema tu termakan cekelat N&N lah tuh.

Leman Kulup Besor
Kati, Kuala Kangsar

Tanpa Nama berkata...

Kita lawan BN!!!

http://www.malaysiakini.com/letters/97745

As Nizar has decided not to resign, this case is eerily similar to the Sarawak case in 1966. Ningkan had then refused to resign after being told to do so by the Yang Dipertua Negeri Sarawak. He goes further by not calling a sitting of the state legislature so a vote of no- confidence could be made against him.

The federal government’s attempt to dismiss Ningkan via the governor was held unlawful by the High Court in Stephen Kalong Ningkan v. Tun Abg Haji Openg & Tawi Sli [1966] 2 MLJ 187.

The federal government then declared an emergency in Sarawak and introduce to the state via parliament the power for the governor to summon a meeting of the state legislature without the advice of the chief minister. A vote of no-confidence was then passed against Ningkan.

He challenged it all the way to the Privy Council but lost. Would a similar thing happen in Perak? It could. Precedent wise, this is the only legal way out for Perak in the event of a constitutional crisis.

Today, a new MB may be installed by the Sultan of Perak. Constitutionally speaking, I do not think that such installation is valid. Its either that Nizar resigns or calls for an assembly sitting so that a vote of no-confidence could be declared. Neither of which are likely to happen. It is a stalemate.

adzroy berkata...

salam

Tuan Husin, Tanpa Nama 11.30pm kata Tuan dapat habuan pertahan royalist UMNO. dia ni pun banyak makan cokelat n&n, pasal tu sampai tak perasan orang Melayu kat Perak kena buli cukup2. belum pape lagi Ngeh Nga dah buat onar macam macam. memang patut tersungkur.

Mat Cendana berkata...

Ni kalau ada orang nak cakap kok undang-undang, constitution ke apa-apa, ada post yang boleh refer... oleh Dato' Shamsuddin Nawawi "Small Talk" Bolehkah MB ingkar Titah Sultan?

Baru ni, Nizar sendiri ada kata dia akan ikut keputusan yang Sultan akan buat. Ni ada kat Malay Mail: Sultan will be fair, says Perak MB. Camana boleh berubah? Kes makan Coklat N&N ke?:-)

BTW berdasarkan Comment terbaru kat Demi Negara, nampaknya KijangMas akan buat Post baru tentang Perak ni. Rasa tak sabar-sabar nak tunggu. Yang baru ni Post dia hal penggunaan "Allah" dalam Bible KILLER betul! Seronok baca tulisan dia... macam yang Apocryphalist buat dalam blog Jebat Must Die jugak. Diorang punya tulisan ni hebat betul.

penjual aiskrim berkata...

Sin

Yang tukang jual cekelt N&N ni dapat tanah 999 tahun.

Sapa yang beli dan makan, kalau nasib baik, dapat le tanah sekangkang kera, lepas tu naik sheh depan Masjid dan Istana.

Nasib baik le cekelat ni di haramkan di jual di negeri lain.
Kalau ak rakyat egeri lain pun jadi kurang waras.

Tanpa Nama berkata...

Tarak akai punya PAS.
Bodo piang..

ulasan tak di padam berkata...

husin

sesiapa yang makan cekelat N&N ini, maka dia akan bertindak dengan kurang bijak selama 999 tahun.

ie bila towkay N&N bagi tanah kat kerabat dia, yob akan berdiam diri.
Tapi bila sultan N&N mengambil keputusan rasional, dengan segera yob akan berdemo

lantak le kome yob, Perak tu negeri dema.

PS Nasib baik Orang Kg Bharu KL tak termakan cekelat tu

cekgu ilmu hisab berkata...

Yob,

999 tahun bersamaan :
( 199 PRU x 5 tahun sekali )

Nak kena tunggu lama tu baru le kome dapat balik tanah tu.

Tu baru sekali towkay N&N pegang kuasa. Kalau 2 penggal jawabnye yob kenela tunggu 2000 tahun atau 398 kali PRU.

Dah sama lamenye zionis tunggu nak rampas Palestin.....

paloi bin mulau berkata...

Assalamualaikum,

ini berkenaan tindakan sesetengah penyokong pr yg agak keterlaluan terhadap Sultan Azlan. teman lagi suka kita ambil tindakan yg lembut.

teman percaya tindakan Sultan Azlan ada hikmahnya. kenape kita tidak ambil sesuatu yg positif dari keputusan itu.

teman percaya tindakan najib mengumumkan secara terbuka pada 4hb telah memberi tekanan kepada baginda. ini satu tindakan yg jahat kepada baginda. ingin mengheret pihak istana supaya amno nampak baik saje.

baginda tiada pilihan melainkan memberi kuasa kepada amno. tetapi dlm masa yg sama baginda telah meletakkan beban yg besar pada amno. ramai yg tak nampak benda ini.

beban yg besar teman maksudkan adalah 2 biawak hidup dari pkr dan mahkamah. apakah amno mampu menepis persepsi rakyat yg matang dan waras?

semua org sudah tahu apa keputusan mahkamah nanti. seperti juga rakyat telah tahu keputusan mahkamah bila anwar dibicara dulu.

apakah dua adun itu akan disabit bersalah? tentu tidak. runtuhlah kerajaan amno perak jika mereka bersalah. budak tadika pun tau.

jadi gunakan kesempatan ini untuk menunjukkan kebobrokan amno. inilah hadiah yg Sultan Azlan beri kepada rakyat malaysia dan perak khususnya untuk terus meluat kepada amno dan mencampak mereka pada pru 13 nanti.

kita perlu ingat raja2 melayu pernah dihina oleh amno suatu ketika dulu. jadi inilah balasan yg Sultan Azlan mahu amno terima.

jadi kita sebagai penyokong PR jangan lepaskan peluang perang psikologi ini untuk menghentam amno dan mencelikkan pengundi atas pagar. teruskan perjuangan.

p/s: aljazeera dah pun menembak najib dgn peluru yg Sultan Azlan hadiahkan.

http://english.aljazeera.net/news/asia-pacific/2009/02/20092694014601362.html

The Barisan Nasional (BN) claimed control of the state government after the three elected representatives, two of whom are facing corruption charges, quit their parties and backed the ruling party as independents.

hee..hee..hee..amende la lu ni..facing corruption..unta dua ekor ni pun lu mau cilok.

paloi bin mulau berkata...

cikgu ilmu hisab,

sapa kata 999 tahun baru boleh ambik? mike tahu akta/kanun tanah negara ke? semua jenis tanah kerajaan boleh ambik balik. tak payah tunggu abis tempoh pajakan.

mike tahu akta mineral negara tak?
kalau mike ada tanah 10 ekar tiba2 kerajaan cakap dalam tanah tu ada emas...emas tu bukan mike punya. kerajaan punya.

kalau mike tak percaya apa teman cakap boleh baca kedua2 akta tersebut. tapi kena cari sendiri..hehe baru ada thrill

cekgu ilmu hisab berkata...

Husin

Yang memperkuda Melayu, dia
Yang suruh Melayu derhaka, dia
Yang suruh Melayu saman sultan, dia
Yang suruh Melayu berdemo, dia
Yang duduk relak kat rumah, dia

Yang dapat tanah, dia
Yang dapat camry, dia
Yang Melayu, dapat le bom asap.

Bijak bijak, kita makan cekelat dulu!

patong patong berkata...

Usin,

Heran le aku pasai apa Bang Nwar tak suruh budak sekolah MC Gay Gay join demo sekali.

Padahal dekat je sekolah tu dengan Istana. Takut yang jambu nanti hilang hemsem agaknye.

peminat KJ berkata...

En Husin,

apasal KJ senyap time ni ha?
selalu dia suka le tumpang glamour enter frame bila dah menang.

Tak kan pulak dia pergi Gaza.

Tolong find out dan report nanti ya Sin. Curious betul aku

Tok Haji, Teluk Intan berkata...

HOT HOT PANAS!!! TENGOK VIDEO NI KALAU NAK PAHAM SIAPAKAH DIA SEBENARNYA YB NIZAR JAMALUDDIN!!

http://tinyurl.com/YBnizar

ANTI - BODO dan PEKAK berkata...

Salam, Sdr Husin Lempoyang...

Sebenarnya kita tidak takut kepada kekuatan dan strategi musuh dalam mengatur kuasa dan berpolitik tetapi saya TAKUT AKAN KEBODOHAN DAN SILAP PERCATURAN dalam membuat keputusan oleh pemimpin UMNO akan memusnahkan UMNO dan sistem Raja Raja Melayu nanti. Biar lambat asal selamat. Jangan untung secekak, rugi sebelanga. Di mana hilangnya kebijaksanaan. Ketika rentak menyebelahi UMNO secara perlahan lahan dan org org Melayu sudah mula sedar, kita meniru cara politik pembangkang yg dikatakan tidak beretika dengan politik katak. Malah berani pula membawa masuk virus virus sebagai penyokong untuk membentuk kerajaan Barisan Nasional? Bukan senang membina kredibiliti dan parti yg bermaruah dan kini UMNO di lihat makin teruk. Ada perbalahan di antara sesama ahli dan pemimpin berhubung perkara ini. Pemimpin di atas mungkin tidak tahu apa apa, tetapi kami di bawah sini bersama sama rakyat jelata amat faham dengan JELAS tentang apa yang sedang berlaku. Jangan hairan jika pemimpin UMNO sendiri yang cuba membunuh UMNO malah tindakan ini juga akan memberi kesan kepada institusi Raja Raja Melayu. Raja Perak sudah membuat keputusan mengikut undang undang tetapi adakah Tuanku di berikan maklumat yg sejelas jelasnya tentang kesan dari keputusan tersebut? Nampaknya UMNO tidak sabar menghadapi tekanan yg sedang berlaku. Kita tidak tahu kesannya nanti, cuma dalam pilihanraya yang mendatang sudah dapat dilihat bayang bayang duka yg sedang menanti Barisan Nasional dan UMNO. Walau ketika itu di jangkakan bahawa Anwar berada di penjara akibat kes sodomi dan sebagainya di atur untuk menyekat pergerakan kepimpinan pembangkang, KEMARAAN RAKYAT tidak akan dapat di sekat lagi. Yang penting UMNO dan Barisan Nasional akan di rempuh menggunakan apa saja lambang. Jika PAS, DAP, PKR di haram sekali pun, rempuhan ini tetap akan berlaku walaupun dengan lambang KUNCI ( BEBAS ). Maka beringat ingatlah wahai pemimpin UMNO. Tindakan sebegini telah mengalih pandangan rakyat terhadap UMNO dan UMNO di lihat hanya akan gembira buat seketika.
Saya sebagai ahli UMNO sendiri pun merasa gusar dan tidak bersetuju dengan tindakan menerima virus virus ke dalam BN kerana mereka adalah virus yang akan merebak untuk merosakkan keseluruhan sistem politik UMNO dan BN. Percayalah Wahai Pemimpin Pemimpin UMNO. Ia merebak seperti kulat dan bakteria . Virus ini akan mengelirukan kita seluruh rakyat jelata...Kita akan terus keliru dan keliru akibat virus virus ini...

Ibnu Zaim berkata...

Cin..
Aku baru ikut blog hang ni 2,3 minggu jer. Ia saangat menarik dan selalu gak beri komen-komen. Dulu blog hang ni soronok di ikuti kerana tak berpihak sangat tapi sekarang aku rasa dah lain dah...

Hang tengok sekarang ni, dah ramai pecacai-pecacai bahasa dah masuk blog hang ni.. Rasa boring laa dah tak ada daya intelek langsong, asyik kutok mengutok jer. Aku gak cukup aktif dalam parti politik tapi rasional, aku cukup suka coretan hang yang lepas-lepas, mana-mana yang tak betul hang `lesing' jer ..Back to basic cin, please..

paloi bin mulau berkata...

peminat kj,

walaupun teman bukan peminat amno tapi teman dapat agak nape kj senyap je. nape semua komponen beend selain amno senyap?

bekas presiden kome yg teman tak minat tu pun dah komen. lawan dia 87 dulu pun dah komen. bakal presiden kome adalah pelakon utama isu di perak.

dia senyum besor sbb ingat dpt political mileage. tapi dia lupa apapun keputusan mahkamah kelak taiknya tetap terpalit kat laki rosmah.

mau tak mau amno pun rasa busuk taik tu. korang ingat kj dgn mentua dia senyap je masa tu?
hehehe unta pun ketawa.

paloi bin mulau berkata...

anak bekas presiden korang tu pun nampak senyap je? konpius kot.. hehehe tak tau nak ikut abah ke atau nak ikut laki rosmah.

unta pun konpius hehehe ikut lempoyong aje le tenangkan hati

Pangkor Bukan Pungkoq berkata...

Aisay Yob

Husin balun UMNO, hang suka.

Pabila Pembangkang kena, marah. Tak intelektual la.

Nak intelektual pi tempat lain. Sini blog satira.

Tanpa Nama berkata...

Polis Anjing Israel....Anjing Racist membantai dan hantam kaum Melayu sendiri, rakyat Malaysia. Semua rakyat berbilang kaum tidak puas hati dengan BN...matilah kau BN!!!

Ni la dia, Polis Anjing bertuankan rasuah dan raja yang tidak adil sama sekali.

Raja adil raja disembah, Raja ZALIM RAJA DISANGGAH!!!

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=QJf9ZBpBe1U[/URL]

rusydan berkata...

raja alim di sembah, raja zalim di sanggah. betui la tu. raja alim dalam konteks pandangan PAS ialah sultan karpal singh. yang zalim ialah sultan azlan.

Pak TongKo berkata...

Husin ni pun penuh dgn hasat dengki..patut la blog ni pun jadi sampah pecacai UMNO..camna UMNO nak terus idup kalau semua ahli macam hang ni husin..semua nya pecacaiii..citsss jadi la org melayu islam...jgn kuat sgt hampa nya taksub dgn melayu UMNO tu..nnti kat dlm kuboq dia tanya hang parti mana la husin woiii...ALLAH tanya hang dok tulis apa selama hang dok hidup ni..

Husin Lempoyang berkata...

Aisay .... ana kena kasi peringat. No spam, No cut and paste.

Sini utk bersembang, kutuk mengutuk, ketawa diketawa. Nak kongsi artikel, tulis pendik2 atau aksi link.

Rumah ana ada undang2, respek la.