Ahad, Jun 15, 2008

Dolah Percaya Perlu Mengekalkan Tradisi ...

... Flip Flop atau terkini Flip Flop Flup.



Bukan Boh tapi ...

16 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

DOH! DOH! DOH!.... betul ke sin jawapan kawan?

Tanpa Nama berkata...

saudara pedagang segala2nya Husin Lempoyang,

Dah memang sifat munafik.. baru semalam umumkan peralihan kuasa sudah dipersetujui dengan najib.. tup tup... hari ni cerita lain keluar.... takkan baru mimpi malam tadi kot nak bertanding jawatan persiden nanti... habis tu.. yang dia dok berjanji sakan dengan najib tu apa kejadahnya.... ular pun takut dengan org tua nih.. belit dia lain macam... Husin tak nak jual ke ular ni... mesti laku..wow...

Tanpa Nama berkata...

Manusia bijak, sedaya-upaya cuba mengekalkan tradisi untuk menyelamatkan maruah parti.

Tetapi, mungkinkah Pak Lah nak jadi perosak tradisi ?

Mari kita tengok, siapa yang kena !!!!

Tanpa Nama berkata...

Manusia bijak, sedaya-upaya cuba mengekalkan tradisi untuk menyelamatkan maruah parti.

Tetapi, mungkinkah Pak Lah nak jadi perosak tradisi ?

Mari kita tengok, siapa yang kena !!!!

hantutelur berkata...

Boleh jugak digelar Dolah Dilly Dally

azlan berkata...

Rasa dah malas nak duduk kat Malaysia ni. Nak migrate ke ikut Husin di Baghdad, kat sana perang pula.

Ahhh, tak pe, baik aku stay kat sini, tunggu peluang kotkot dapat kontrak pindah barang. Kan Pak Lah nak pindah dari Putra Jaya........

Tanpa Nama berkata...

Ya lah Sin, Dollah ni tak boleh percaya langsung cakap dia. Sy amat malu dengan degan kawan-kawan kerja mostly foreigners, dia orang ketawa dan dengan sinis berkata your PM is great leader, he love publicity and talk the cock. If in our countries, he will not see the next day light. Malu malu kita ada PM cakap tak guna otak (mungkin dia tak ada otak). M alu malu Sin.

Tanpa Nama berkata...

Sin,

Aku ingat apa kata kita maki hamun si Flip flop ni utk stok sebulan sekali jalan sebab buat penat je maki dia hari-hari.

Isuk dia tipu lagi,lusa pun sama,tulat pun sama.Baik one shot hamput dia..senang cerita!!

Akubodohdekflipflop.

seri_udang berkata...

betul cakap kawan kita tu sin.. kita kutuk ke... kita maki ke... dollah al gojo nie tak pernah paham apa-apa.. kalau paham dah lama dia blah..

SamLgk berkata...

Salam hormat

Rasa macam nak ikut saudara Azlan pi dok luar Malaysia tapi perang pulak di Iraq tu.

Cuba kita buat satu cut-off macam Thailand.

Lepaih tu, rangka kembali perlembagaan dengan lebih tersusun.

Soalnya, beranikah kita???...

Tanpa Nama berkata...

dol dol...sungguh munafik kamu..

Piggy Singh berkata...

Kelmarin: Dollah menyatakan detik peralihan kuasa kepada Najib sudah hampir tiba, cuma tarikhnya menjadi tanda tanya.

Semalam: Dollah percaya perlu mengekalkan tradisi dan seterusnya akan mempertahankan kerusi presiden parti

Esok: Dollah akan berkata demi peralihan kuasa yang lebih lancar kepada Najib, dia akan mempertahankan kerusi presiden parti.

Zubli Zainordin berkata...

Husin Lempoyang, ada orang kata, "Si Dol ini flip flop," dan mungkin flup bak katamu.

Tapi penyokong setianya kata, "Mana ada dalam sejarah Isketambola, PM yang boleh melentik-lentik-lentok?"

Ada orang kata Si Dol ini, "Hari ini cakap lain esok cakap lain pulak."

Tapi penyokong setianya kata, "Itulah seni yang fleksibel, berkata mengikut keadaan semasa."

Ada orang kata, "Si Dol ini bila bercakap lembut gigi dari lidah."

Tapi penyokong setianya terdiam!

Orang pun terjah, "Haa kenapa diam?"

Penyokong setianya pun tersengih-sengih, dan berkata, "itu kena tanya iste..nya!"

Tanpa Nama berkata...

Untuk mengelak penat dan lenguh mulut nak bercakap benda yang sama setiap hati, amalkan petua ini, niatkan ketika hendak tidor pada malam ini:
Sahaja aku maki dan hamun si dolah ini &&^%%$$#**&&^%%$# siang dan malam bagi tahun 2008 sehingga dia kojol atau sewaktu dengannya atas niat kebaikan kerana melayu Islam dan Malayia, amin.

Amalan ini dapat mengelakkan semua penyakit kadiovaskular dan hati, malahan awet muda - kluangman

Husin Lempoyang berkata...

Orang bangun pagi kena kopi dulu utk mencelekan mata dan menghadapi hidup harian.

Tapi Husin bukak pc dan komen pasal dolah dibeberapa blog dan forum dahulu sebelum memulakan harian.

Kadang2 sebelum solat subuh (kalau bangun sebelum bang).

Zubli Zainordin berkata...

Bagus juga cadangan Kluangman itu, macam niat sahor pulak ye? Okay ler tu. Tapi jika Si Dol ini konsisten flip flop nya. Okaylah aplikasi kutukan sekali umum itu. Tetapi masalahnya ialah di Isketambola ini, si Dol ini terkenal bukan konsisten dengan flip flop nya. Dia kerap buat flup jugak saban hari. Yang kita tak tahan tu flup nya! Betul dak wahai Husin Lempoyang? Abeh cam maner. Buat dua-dua sekalilah, yang afdal sekali, maka yang lazim setiap kali selepas minum kopi, dan melanyaknya di forum dan sebagainya, bila setiap kali dia flup! Jika tidak, lebih kena menyengat kardiovaskular nya, bila dia flup! Flip Flop Flup! Macam bunyi tahi unta keluar dari dan jatuh ke tanah Putrajaya jer!!!