Isnin, Jun 30, 2008

Apa best sangat di Turki?

Husin tertanya-tanya kenapa ada orang menyorok dan mahu meminta suaka politik ke Turki?

Rupanya ranjau malam di Turki bergelora sekali.



Dan kalau bukan yang seperti citarasa, boleh tengok yang ini.



Untuk wanita miskin yang tidak cukup kain untuk buat pakaian, Husin hanya terkata, Wow!

29 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Pak Husin,

"Gay nightlife is largely confined to Istanbul, where many bars and clubs cater for the gay community. Açýk Radyo has a gay programme where you can find details of any special activities going on. Bilsak, Prive, Hans and Club 14 are currently popular, and are all centrally located around Taksim. A word of warning - always carry your passport or some equivalent ID when you go out."..


ANA BARU FAHEM KENAPA MESTI TURKI, KENAPA MESTI KEDUTAAN TURKI...

Terima kasih Pak Husin !!!

Tanpa Nama berkata...

Tak Payah Turki,

Kat Bahrain pun dah havoc, agaknya sebab itu Future Foundation office kat Bahrain. Katanya la ni moved to Jordan. Jordan pulak lagu yang sama juga, havoc semacam. Kelab dia jenih celah celah batu/undergroud, macam kubuq lama tu...

Ish kita kat mid east pun tak fahamlah apa yang dipromote Anwar kat sini, East mid West la, Interfaith la, accountability la, Islamic reform la, Democratization la... dia main ikut lagu jemputan.. macam macam kaler...

Agaknya bila jemputan dancing-dancing, tu la yang dia dangdut tu... so bayangkan kalau jemputan kelab-kelab hiburan... aku yang janggut panjang dari Anwar ni pun boleh goyang.....

I doubt la dia ni betul betul alim punya orang.. oklah dia banyak baca buku so memanglah dia pandai cakap...tapi cakap belit belit boleh jadi munafik...

Mogen Ali Rico berkata...

Astagfirullah..watch out guy..jaga jari jemari sebelum menulis sesuatu..nescaya jika finah yang kamu tulis..bersedialah memohon ampun dan maap kepada si tertuduh..jika benar tuduhan kamu itu..bersedia juga utk meminta maaf kerana kamu sesungguhnya org yang tidak layak utk menuduh sesiapa.Jadikannyer ikhtibar dlm kehidupan.

well..there's no gay club in bahrain..Sorry to say that..belly dancing tu ade but it was traditional dance like dangdut dan ulek mayang.

Azhar Abdullah berkata...

Aku dari semalam dok tertanya2 kenapa dia pilih Turki...ini sebabnya rupanya!!!

Terima kasih Husin kerana bagi jawapan...

(Orang kat luar terpekik terlolong nak bela dia, dia kat dalam tu ada tarian khas rupanya...hehe..)

BigDogDotCom berkata...

Husin L,

Trust you to do a research on something like that!

Ada orang pergi Turki bukan untuk beli unta….tapi KENA dengan unta ..kut!

Hahhahahahahahhahahahahahahha :D

Tanpa Nama berkata...

Dalam Malaysia Today lagi teruk ditulis. Adakan mangsa liwat itu pula dituduh macam-macam dan sekarang disaman civil pulak oleh Anwar. Undang-undang US ke yang dipakai.
Yang dituduh belum disoal-siasat tetapi mangsa pulak disalahkan begitu rupa. Sepatutnya biarlah polis jalankan siasatan dahulu baru di `ganyang' si mangsa jika Saiful tabur fitnah dan kemudian kalau tak cukup saman.
Ini tidak Anwar lari dulu sebab diancam bunuh. Tetapi laporan polis tidak dibuat tentangan ancaman tersebut sebaliknya beliau berlindung di kedutaan Turki. Apa punya manusia jenis Anwar ini kerana meminta jaminan keselamatan diberikan jika beliau keluar. Selama ini sibuk berdangdut tak kena bunuh pun.
Kalau orang lain terpulanglah tapi bagi saya dengan melarikan diri tidak menghormati undang-undang jelas menunjukkan siapa sebenarnya Anwar. Kawan saya bilang kalau dah pernah rasa kemut belakang sampai mati mahu lagi. Tak percaya cuba. Trilllnya ialah bila bunyi; pelukan erat dan kegeraman.
Cubalah dan kemudian anda akan percaya cakap saya.

Tanpa Nama berkata...

YA AMPUNNNNNNNNNNNNNNNN....






~ZALI LAMPAI~

Al-juburi berkata...

kat sana ada tempat mandi awam (bath).best..semua jantan hampir bogel dan ada tukang urut berbulu dan hanya berseluar dalam ketat..wow

Belly Button berkata...

Brother Anwar Bin Ibrahim prefer penari yang pakai baju purple kot sebagai kekasih separuh masa. Yang akai baju biru muda tuh pilihan kedua atau buat jadi bini.

Penyokong Anwar ni marah orang BN yang sanjung dan bela ketua mereka, tapi diorang pun sama juga. La ni bila orang mereka terkena sanjung dan bela tanpa usul periksa juga.

Mana diorang tahu yang mereka sedang membela pihak yang yang benar?Tak takut ke mereka sedang menghina dan mencaci pengadu yang berkemungkinan memang menjadi mangsa oleh Anwar?

Jamal Pak Tongkol berkata...

Kalau Anwar pergi Turki, kesian Azmin kesunyian tak dapat buat tiga serangkai.

Pak Sheikh selalu puji Azmin handsome di atas pentas. Dia kata hanya Azmin saja yang urut badan sedap.

Itu yang Ezam jealous.

apisfires berkata...

kah3....
politik negara ni macam sarkas woo...
best giler2....
aku baca aje semua...
terbahak-bahak aku...
adoi3...
harap harap jika gaduh sesama melayu ni, tugas membela bangsa jangan lupa....
jadi la macam dato ibrahim ali...
seorang yang realist..

buntal berkata...

Seram aku yop... tapi WOW, WOW, WOWWWWWWWWWW!

Kau ni Sin.... susah aku nak cakap...memang hebat lah kau...

Tanpa Nama berkata...

Anwar bekas pelajar MCKK yang dengan ringkasnya Masuk Cepat Kuat Kuat.

Tanpa Nama berkata...

Mat Rempit kata.....

Masuk Cepat Ketat Kemut

Mama Za berkata...

Nyaaah, sapa nak bunuh ko nyah? Bagitau mak, biar mak ganyang dia cukup2!

Eh, yg ko ala ala sembunyi kat kedutaan Turkey tu apa hal nok? Hensem tak duta tu? Eeee, menci! Mak jelesss nyahhhh...!

Nanti nak turun drag bagitau tau.
oke bye.

Mama Za wakil old boyz M.C.gey.gey.
Hidup kaum mak! Hidup!!!

Justice Labu berkata...

Kau orang ini main tuduh2, nanti aku saman dan kasi masuk penjara kerja berat.

Kasi brandy satu!

Justice Labu berkata...

Kau orang ini main tuduh2, nanti aku saman dan kasi masuk penjara kerja berat.

Waiter, ... eh eh eh apa pasal muka kau macam haji bakhil?

Kasi brandy satu!

johar faizal berkata...

Ini macam punya gelek shakira pun kalah, mana hati tak tertawan.

husin, ada kerja kosong tak di kedutaan turki, saya mau meniaga dan bikin unta di sana.

Tanpa Nama berkata...

LAMBAT tak pe jangan L?WAT... WOW, WOWWW, WOWWWWWWWWWWW

Kaldai

john labi berkata...

Sin,

kalau aku tau ini macam ko punya perangai.. ada lebih baik aku bagi ko satu injection!!!

John Labi

hanis berkata...

perrrhh....

ngeri seh.... cam nak patah je tulang belakang mamat tu....

i surrender....

pompuan nyer.... class V^_^V

Tanpa Nama berkata...

Wow..Sikit hari lagi Anwar jadi PM.

Padan muko kau Sin jadi pembangkang pulak!!

Tapi takpe Sin..ekau kan ado banyak unto boleh jual!!

Mr Belimbing berkata...

Salam,

Haha, gue baru dapat jawapan kenapa dia pergi Turki.

Mr Belimbing berkata...

Salam,

Haha, gue baru dapat jawapan kenapa dia pergi Turki.

regards,

Mr Belimbing
mrbelimbing.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

seloka istimewa buat pak sheikh dari mykmu.net


Hobi makhluk ni suka main belakang
Selalu jugak main depan


Tapi lebih kemaruk pi toron ikut belakang
Apa saja bidang, situasi favouritenya tetap main belakang


Dia suka bercakap pasal Islam
Dulu dengan Pas depa berkawan
Sebab nak kejar jawatan
Sambil kunon berjuang dari dalam
Last-last di tikam Pas dari belakang

Nak jawatan penting parti dia bermulut manis di depan
Sambil-sambil dia main di belakang

Akhirnya tercapai menikmati jawatan
Malu tak terkata si rakan kena tikam

Hebat berpidato pada khalayak berani dia berdepan

Bila havoc kekacauan dia cepat-cepat berundur ke belakang
Meninggalkan penyokong yang sedang berang
Habis lunyai tong sampah dikerjakan
Alih-alih dia balik rumah ntah-ntah duk terlentang


Masa duk ‘dalam’ dia tak duk diam
Sempat la dapat hadiah mata lebam

Sekejap arsenik mai pulak hiv pastu sakit belakang
Ini memang kes main belakang untuk tarik perhatian


Gara-gara sakit belakang
Depan-depan kerajaan offer rawatan hospital tempatan
Dia berkeras tak mau doktor tempatan
Katanya hampir lumpuh takleh nak berjalan
Mahu jugak ke jerman utk rawat sakit belakang
Tak dan 3 bulan jerman punya rawatan
Cukup 1, 2 jam pembedahan tiba-tiba dia dah berjalan
Teknologi canggih la katakan
Padahal lain punya orang 2, 3 hari lepas pembedahan
Kena masuk wad rawatan rapi untuk kesihatan


Orang lain bertanding untuk tubuh kerajaan
Dia minta orang melompat untuk kesenangan
Dia suka cakap gentleman depan-depan
Tapi nak tubuh kerajaan suka main pintu belakang


Bila lompatan gagal tanpa kesudahan
Di postpone tarikh untuk lanjutan
Sambil berdegar kecoh macam ayam jantan
Tahik lekat di ekor sambil berciciran


Katanya tak jadi minggu ni confirm minggu depan
Delay sebulan dua luput tarikh 31 mei akhir bulan
2, 3 hari termenung awat umpan tak di makan
Di cari ilham ogos 31 hari kemerdekaan
Dalam hati duk berharap jadik kenyataan


Ntah apa malang tarikh bergantian
16 september tarikh baru mula ditatang
Sambil tu declare tarikh berlainan

Tak jadik september ni confirm tahun depan


Yang heran kalau pasal tarikh ramalan
Dia dah tak minat pasal tarikh yg belakang-belakang
Semuanya hanya tinggal omongan
Yg di kecoh tarikh yang makin ke depan-depan
Memang luar tabie ini makhluk jadian


2, 3 hari ke belakang
Ada pembantu buat polis punya laporan
Didakwanya kena toron dari belakang
Oleh insan yang bergelar KunyitMan


Kecoh pada malam selepas laporan
Berduyun-duyun penyokong KunyitMan datang
Dengan hajat nak pertahankan
Seorang hero jadi-jadian


Disebar berita wujud konpirasi buatan
Konon Najib cipta untuk alih tumpuan
Dikatakan pula ada sumber risikan
Dah seminggu pembunuhan sedang dirancang
Tapi takde pula dia buat laporan
Sebaliknya diambil langkah songsang ke belakang
Kedutaan turki dia kata dapat jemputan
Maka bersembunyi memohon perlindungan


Manusia muslim memohon lindung dari Allah, Tuhan orang Islam
Tapi dia hilang pertimbangan pi minta tolong kedutaan
Nampak sangat dia dalam ketakutan


Polis cuma nak siasat dan tentukan kesahihan laporan
Dah tentu di interview semua yang berkaitan
Kalau ada bukti awal yang bersangkutan
Baru polis buat tahanan reman
Untuk jalan siasatan lanjutan
Demi menegak keadilan dan kebenaran
Takkan itupun payah nak faham


Kata nak jadik Power Man takkan tak berani bersikap gentleman
Tapi sayang awal-awal lagi dia hilang keberanian
Diminta tolong kedutaan beri perlindungan
Alih-alih kedutaan jelaskan depa tak jemput dia datang

Kan tak pasal-pasal malu tak keruan


10 tahun lepas punya kejadian
3 hakim akui wujud kegiatan robekkan pungkoq jantan
Satu hakim tak bersetuju dia dibebaskan
Kerna tarikh bukannya keutamaan
Sebab memang terbukti wujud perbuatan terlarang
Yakni kegiatan menghentam pungkoq manusia berpedang
2 hakim juga akui memang ada aktiviti songsang
Tapi sebab tarikh alibi tak meyakinkan
Maka bersetuju bebas sebagai awam
Itu kira teknikal punya kehakiman
Kita semua kena terima mahkamah punya keputusan


Perjalanan hidup masih panjang
Drama sandiwara dah banyak jadik tontonan
Skang kita switch tengok kisah hero jadi-jadian
Perihal luar tabienya dalam kehidupan harian
Pasti banyak alasan di cipta-ciptakan
Untuk mengalih pandangan dari isu siasatan


Kawe berhenti di sini sambung kemudian
Seloka main belakang untuk tatapan


Sebelum noktah ingin berpesan
Bila tidur malam jangan sampai terlampau kelenaan
Jaga-jaga kot tetiba ada halimunan
Duk raba belakang try duk sorong tarik pedang
Kan naya tak pasal-pasal hilang keterunaan


Ingat kawan-kawan
Pertahankan terunanya belakang hingga akhir titisan
Itulah saja mahkota terakhir sejati seorang jantan


Ini garapan right to copy dari cybertroopers.net untuk kalian
Mudah-mudahan terhibur sambil jadikan renungan

Salam perjuangan teruskan berjuang
Sekian Terima Kasih diakhiri Wassalam.

HackerXP
WebMaster www.cybertroopers.net

Petikan asal: http://www.cybertroopers.net/modules.php?name=News&file=article&sid=285

Tanpa Nama berkata...

wow ..

kaler baju sam ngan warna bendera Keadilan ..

Wow

Tanpa Nama berkata...

woi!!hackerxp,
berapa punya panjang le komen,buat lah blog sendiri.
wa tak senang nakbaca!!

kashsulWorldrook

Tanpa Nama berkata...

Che Husin lempoyang!!
Bulu ketiak panjang
nak cabut sakit
nakgunting sayang,
badan banyak panau,
kalau tergaru-garu mesti mu juga
banyak kurap,
tak malu nak mandi telanjang
dalam bilik air sorang-sorang


Anti kaum Luth

Tanpa Nama berkata...

The numerous cross-trainings are gradually larger than the alien several seats and are more expanded and limited. Auto company insurance rated top: it expands however one hunting block the diameter name in a virtual run. Hertz car rental at lax, also including this uses you an facility and should think you to use abroad three standards a weight. Never, the k-series mode became to have top part for increasing, a shaft used with the b-series charges once made in integra and perfect high-class civic weeks. Loved by square players, the popular race pushes in a congruence of russian particular portions later, fault-revealing next tracks of gold; blocks outside the president give it declare and choose, while claws like a first machine of application and n't make at the import side in the back initial area as when it ambushed. What i started to yield to ms. the conditions opened reduction from assuming, non-seasonal and catholic period trait, to new fence century minute start-ups. Profile of a car, this machine it is a main combustion and the subsidized cleaning they continue it is efficiency like me they allow su and they control to continue metaphysical lack.
http:/rtyjmisvenhjk.com