Isnin, Jun 09, 2008

Ketawa boleh tapi jangan undi dia orang ...

... Tuntut Pak Lah turun cukup.



Husin dapat video ini dari blog YB "Cun" Elizabeth Wong.

Wow! Nombor dia 012-205.... tak boleh kasi.

9 ulasan:

anokoghetupat berkata...

Salam Bro,

Itulah hakikat menjadi rakyat Malaysia....

XMM berkata...

Kalau Pak Lah tak nak turun nak buat macamana? boleh undi dia orang tak??

Tanpa Nama berkata...

Peh soalan cepumas husin ... yang satu lagi akan habiskan duit kerajaan tiap2 minggu cek bawasir. Pilih pilih ...

PL Bod berkata...

Sin, tolong bagi terang sikit macammana dengan memotong elaun menteri2 dan potong trip oversea dan lain-lain program keraian yang nampak macam tak mahal tu boleh jimat sampai 2billion? Selama ni gomen punya belanja2 keraian dan trip2 tu sampai billion-billion yek. Eiiii, mewah giler.
Bukan saja bodoh, sombong lagi.....

Tapi, satu, Sin, gomen tukar juge lar..

PL Bod berkata...

Sin, tolong bagi terang sikit macammana dengan memotong elaun menteri2 dan potong trip oversea dan lain-lain program keraian yang nampak macam tak mahal tu boleh jimat sampai 2billion? Selama ni gomen punya belanja2 keraian dan trip2 tu sampai billion-billion yek. Eiiii, mewah giler.
Bukan saja bodoh, sombong lagi.....

Tapi, satu, Sin, gomen tukar juge lar..

DK berkata...

"Cun"?!!
YUCKSSS!!!!

Phd berkata...

pl bod,
kalau hang jadi menteri hang pun dapat sama...tu lah rugi hang tak jadi menteri. kalau tak mesti hang pun mewah giler. masa tuh hang pun tak sedar orang dok kata hang bodoh dan sombong.

Tanpa Nama berkata...

Saya tengok, selain dari Elizabeth Wong, lain2 yang lawa adalah Hannah Yeoh DAP dan Nurul Izzah.
Sayang kena pilih antara Nurul atau Angelina Jolie Malaysia.

apis berkata...

nak banding nurul izzah dgn angeline jolie??????
hahahahaha