Rabu, Ogos 20, 2008

Alamak! Kedi ...

Berbanding dengan kempen-kempen pilihanraya yang lepas, baik kali ini menantu Dolah. Tak ada kelihatan gambar dia terjerit-jerit, tunjuk "act", dan bersuara dengan angkuh sekali.

Mungkin dia faham bahawa dia perlu hilang dari pandangan ramai. Suaranya pula perlu diam menikus hilang dari pendengaran ramai. Dia sedar dirinya tidak disukai. Baguslah itu.

Harap dia faham bahawa lebih baik dia mengundur dari cuba jadi ketua dengan hanya menabur politik wang.

Apa guna jadi ketua jika ia menambahkan kebencian orang padanya dan akan menjadi penyebab UMNO kalah lebih teruk dan hilang kuasa pada PRU13. Namanya akan sentaisa disumpah orang dan kekal buruk dalam sejarah selama-lamanya.

Berbalik kepada PRK Permatang Pauh, Husin menunggu dan mengharap adalah gambar atau video mengenai Anwar yang akan keluar di Permatang Pauh. Rupa-rupanya gambar lain pula yang keluar ...

Mula-mula terjumpa gambar ini (sini), Husin ingat gambar budak Afrika. Hingga terjumpa gambar di blog Tunku yang siap dengan nama-nama di bawah gambar. Nampaknya Permatang Pauh tidak ketandusan isu rupanya Rocky. Hehehe ...


Eeeeee .... gelinya. Rupa-rupanya menantu Dolah ini cross dresser. Nasib baik dia pakai gaun floral yang sopan. Sedikit sedikit ada iras-iras Red Riding Hood.

Bagaimana agaknya kalau dia memakai pakaian dalam lingerie leather, berstokin hitam dan memakai tumit tinggi. Mungkin "seksa" macam pelakun Hollywood Halle Barry, gut?

Ini party di mana? Rumah Jalan Bellamy kah? Hehehe ... Mungkin tidak kerana tiada gambar Michelle Yeoh dan gambar Dolah Imam Hadhari meraba-raba dan memeluk-meluk perempuan sana sini.


Ini rupanya brilliant dari Oxford yang Dolah bangga-banggakan. Padan budak-budak Tingkat 4 itu keliru dan hilang jatidiri Melayu dan moral. Asyik fikir diri sendiri saja. Itulah ciri-ciri yang Dolah banggakan, gut?


Husin teringat satu line dalam satu adegan felem P Ramlee di mana salah seorang dari Do Re Mi menayangkan betis di tepi jalan untuk menahan kereta. Seorang perempuan berkereta sport berhenti sekejap dan bila menyedari ianya seorang lelaki, dia berkata, "Alamak! Kedi ..."

Wow! Fahamlah kenapa KJ perangai sedemikian. Rupanya dia sentiasa tunjuk berani tapi sebenarnya takut, tiada arah tujuan, dan kurang kukuh emosi. Kedi rupanya.

Hehehe ... Have a good time, KJ ...

28 ulasan:

yoshz berkata...

Baju floral, red riding hood,

Blerrkk...

[muntah hijau...]

Tanpa Nama berkata...

Aiyoh!! Menantu Imam Hadhari ke ni???

-muntah darah-

anakmalaysia berkata...

Ini biasa dalam parti2 sekolah atau syarikat. Just nak berhibur.

Anyway... cute tu... peeeewwwwwiiitttt

Tanpa Nama berkata...

Nasib baik abang Rawna x tgk.. kalau tidak... huhuhu...

Ikan Bakar Istana berkata...

Dalam Malaysia yang pro-CIA/Spore adalah Anwar, Dolah dan KJ. Anwar dah confirm. KJ baru tahu. Dolah ni macam mana?

Rumah Pak Lah Jalan Bellamy tu ada cerita ke, Sin?

Tanpa Nama berkata...

Alehhh..Husin Parti masa dia sekolah dulu-dulu...

Biasalah Sekolah Antarabangsa..Parti camtu biasa diorang buat...tambah lagi kalau Sekolah tersebut All Boys, bukan macam Usin masuk Sekolah Atap Nipah...Cara Orang barat mengajar anak muda mereka supaya Open mainded..Sekular sikit...tak gitu Husin..

Jangan Si KJ tu terus jadi macam tu sudahler.awwwwwww tak sanggup...

Wassalammmmm

aseh berkata...

ahahhahaha.. mmg LIABILITI BESAR GILER LAA MAMAT NI.. BAYANGKAN KALAU DIA JADI PM MALAYSIA... MMG MASAK KENA NGAN ORANG RAMAI!

Desressurection berkata...

LEPAS NI SEKOLAH LELAKI DAH TAK BOLEH BUAT TEATER YANG ADA WATAK POMPUAN LA...KOT MANA TAU JADI MENTERI, MEMBER2 PULAK PEDAJAI...NAYA JA...!

ALAHAI....HUDUH LA PULAK...MAKE UP ARTIS KANTOI NIE!

Tanpa Nama berkata...

BILA JADI PM?

SHOULD WE ADDRESS KAT DIA... MISTER OR MADAM PRIME MINISTER?

BTW, BUKAN SAJA TAIKOR MAT REMPIT, KETUA LADYBOY PULAK!

Izzshah berkata...

Sin,
alamak! kedi... tu dalam filem nasib do re mi....

Laxmana berkata...

betullah liabiliti...

Hm... alaaaahai......

Husin Lempoyang berkata...

izzhah

Terima kaseyyy ...

PleoMax berkata...

ala benda ni pun nak perbesarkan sangat..takkan la korang semua tak pernah buat benda-benda bodoh masa time sekolah dulu. Semua jadi budak baik dan lurus bendul.
Nampak sangat taktik nak menang pilihanraya.

Mat Kulit berkata...

Pleomax

Aku tak pernah buat.

Oleh kerana kau kata pernah, kau pakai apa?

Mini skirt atau gown atau bikini ...

Tanya ustaz lah, ada hukum orang lelaki menyerupai perempuan dan perempuan menyerupai lelaki ...!

nyah nuar berkata...

Saiful lagi hensem lagi manis lagi mengiurkan... slurrrppppp. Berselera bang nuar ngan dia. Sejak dah berjauhan ni terasa rindu lah... cepat cepat la masuk mahkamah, buleh jugak bertentang mata.... auw!

Tanpa Nama berkata...

Husin, husin,...

Sdr ni tak habis-habis suka sangka buruk, mendedah ke'aiban oarng lain.

Jangan. Jangan macam tuh! Nanti di akhirat takut-takut Allah SWT tak redha.

Islam suruh kita bersangka baik kepada semua orang. Syak, sangka buruk adalah dosa, melainkan ada bukti-bukti yang syar'ei!

Sekadar, ingat mengingatkan kerana sesungguhnya peringatan itu ada manafaatnya bagi org2 yang beriman.

Tanpa Nama berkata...

Sebesar-besar serban manusia belum tentu masuk syurga, sejahil - jahil manusia itu belum tentu masuk neraka.

Sebelum memandang orang lain buruk sangka, pandang lah diri kita ini rata-rata sebelum menuduh orang lain berburuk sangka.

Pandang lah pada yang asas dalam diri kita terlebih dahulu iaitu solat yang kita dirikan setiap hari...
sempurna kah?

Belum tentu Nik Aziz tu masuk syurga......
dan tidak lah pula mengandaikan dia masuk neraka.

Tanpa Nama berkata...

SIN

KEDI ADIK BERADIK BAPOK KOT...

SIN PESAN KAT DIA TIME KEMPEN KAT P.PAUH TU JANGAN LUPA PAKAI CAWAT BESI NANTI TERLIUR PAK SHEIKH TENGOK EEEEEEEIIII....

LensaPR berkata...

Memang kau lempoyang bukan sebarang lempoyang. mana kau dapat gambar kedi tu ha. Kalau si Nor tengak gambar tu awai2, tentu tak jadi kawin tau. he he

kluangman berkata...

Saint, hang jangan tak tau, budak KJ tu kepala lagi hebat..
Dia hilangkan diri di PP sebab dia tahu BN akan hanyut, so dia suruh Najib, macam Mudin yang tertiarap masa berkemepn di PP dulu ketika BN lawan Azizah, kali ni giliran Najib pulang bungkuih.. Bila dua ekoq ni bungkuih, tak jadi la peralihan kuasa Pak Mentua dia..

KJ sebok dok bahagi 'belacan' kepada Ketua Ketua Pemuda Negeri dan Bahagian sebab KJ nak jadi Ketua Pemuda, hang tak dapat ke sebungkuih...baik punya belacan, tanjung dawai mareee..

Tak percaya, tanya Adnan..

azlan berkata...

Sapelah pi dajal kasi keluar gambar2 ni.

Tanpa Nama berkata...

ko ni Sin,

Dasat ko ni Sin,gambo cam gitu pun ko buleh dapat..

Gambo Dolah pakai spendar takde ke??

Tanpa Nama berkata...

Kedi..... dah marah. Hari ni kata nak `kuburkan' Anwar kat Permatang Pauh sebabnya mungkin sebab gambar yang dihantar kat Bung Nuar nak interview jawatan jadi pembancuh kopi tak dapat. Tapi gambar biodata pulak Nuar keluarkan kat blog.
Mungkin inikah balasan sebagai penghantar paspot ke rumah sedangkan beliau nakkan jawatan pembancuh kopi.
Brader Anwar cukup cilakak sebab pecahkan rahsia nak jadi ketua pemuda beliau.

ketam berkata...

People especially PR people are talking that such project doesnt exist or being approved.. Are this people idiots or stupid?? To my opinion and some info this corruption exist because the reciever wants something la in order to propose and approve the so called project..

Kalau dah ada dan approve tak payah la bising-bising and another thing is that some of this people are caught red-handed..so tell me if it is a another conspiracy??

ketam berkata...

patut la Anwar suka kat KJ..ada makna tu..

Tanpa Nama berkata...

cayalah ko ni sin...mesti marah punya balaci KJ bila tengok pemimpin 'jantan' kesayangan mereka telah bertukar rupa dulu sekejap...apa istilahnya...flip=flop??? apa2je la...
sape bg ko gmbr ni hah??? aku pun nak saman juga sbb ada org tambah meleleh air liur tengok aksi sopan budak hitam ni...

yang marah kat ko sin confirm balak2 KJ...kih...kih...kih...

Tanpa Nama berkata...

salah tu tuan anony...

bukan Menantu Imam Hadhari

tetapi

IMAM BESAR HADHARI MALAYSIA...

AS-SHEIKH KHABIR ABDULLAH AHMAD BADAWI AL-NAUMY FI AYYI MAKANI WAL MAJLISI..

BOLEH SIN...AKU GELAR MACAM NI...

Tanpa Nama berkata...

Gambar tu hanya tip of iceberg.
Itu belum lagi gambar party 'all night long'.Itu belum lagi gambar private dia di International secondary school.