Rabu, Ogos 06, 2008

Menyelesai Masaalah Inflasi Dari Kenaikan Harga Minyak


Husin baca di atas di blog Dato Ahmad Shabery Chik. Baca seterusnya di sini.

Hahaha ... hehehe ...

Tak sedar ke dia perli bos dia?

Orang yang naikkan minyak penyebab minyak naik dan inflasi ikut naik. Serupa Dolah panggil jawatankuasa untuk tendang dia keluar.

Hehehe ...

Macam macam repot dah ada pasal dia. Kes rasuah Kubang Pasu. Kes spray Kota Baru. Kes BPR kasi kain pelikat.

Jawatankuusa pemantau inflasi boleh guna.

Kalau hendak betul-betul pantau inflasi, jangan ahli terdiri perempuan yang kuat shopping macam azalina, rosmah, dan lain-lain, termasuk isteri Husin.

Hehehe ...

Wow! Lagi untung jual orang yang suka dijual dari berniaga unta.

26 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Masaalahnya adalah seorang yang fail dalam statistik yang kacang putih dan tidak masuk fakulti ekonomi hendak memegang portfolio menteri kewangan.

Cakap saya banyak tetapi kerja tidak tahu. Macam seorang yg buat malay studies dan mahukan menteri kewangan. Bila krisis menggelabar? Nak ikut cakap IMF!

anonymous berkata...

majlis tindakan ekonomi negara. Majlis yang akan bertindak terhadap ekonomi negara dengan menjual negara, merosakkan ekonomi negara.
Kalau MTEN ni byk orang dalam kabinet, maka majlis tindakan politik negara patut bubuh orang ekonomi la. tapi ade ke MTPN.

azlan berkata...

Hahahuhuhahahuhu. Dah bagi tau jangan naikkan minyak melampau, tapi buat pekak badak aje. Akhirnya buat pula pemantau yang disebabkan oleh perbuatan sendiri.

Bijaklah kau Sin. Hahahuhuhahahuhu.

anakmalaysia berkata...

strategi2...

pilihanraya nak dekat dah ni...

pandailah dia nak ambil hati...

AMN berkata...

Bro Husin,

Tadi bila tengok member board dlam list tu terperasan pulak ada company Ethos. Tak guna juga ME tu sebab esok flip-flop lagi cam biasa. Dah tahu dah dia nak buat apa. hehehe.

Bubuh nama pun aku dah gelak. basic betul cam budak baru belajar ekonomi. Create ler nama best sikit. Baru ada copyright control. kelakar...kelakar..kelakar betullah Pork Lah ni.

good man berkata...

It is undeniable that malays are stupid, incapable and lazy. Why don't they just humbly admit the facts and repent and learn from other races especially Chinese?

What is the point to argue here and wasting time again?

From the first onwards we were merely telling the truths. It wasn't us who think that way but their own Badawi as well.

All malays should go and read the newspaper, even Badawi is ashamed of maintaining the NEP after 34 years of implementing it and these malay baboons are still asking for it.

Even Badawi wanted them to compete on a level playing field.

So what does all these tell the world? It sends a very clear message that it is malays themselves who are incapable and lazy and they don't even want to admit it and make a change!

That is the biggest shame of all.

Can't you see, it is all back to square one. Year in, year out, some talk for half an hour, some one, some two. Some sing, many belt out their most recent released 'pantun'.

After all. Malays are good at that. Suggestions after suggestions, some good, some impossible to realize.

But, do you see any of these materialised? Hardly. Why, why and why???

Because the malays can never change. Never! Why?

The leaders forgot it or were they simply didn't want to address and admit that the actual disease is the malays and the remedy itself is also, the malays. They can never change. What is it about the malays?

Firstly as you all know, they are a lazy species. Since the beginning of time they have been like that. Even the encyclopedia called them as lazy people. I think those British with their accent tried to call them 'malas', and if you put 'y' in, it becomes 'malays'.

Embracing Islam make them a worse lot. Now they have a license to kill anything that gets into their way.

Malays are ungrateful lot. In reality, they just can't live or open their minds for others. When Mahathir said that they are complacent, they put him in jail. When Mahathir encouraged them to learn English language, they got angry with him, saying it is a 'bahasa penjajah'.

When other races 'maju', they got angry with them too. That was why at the end of Mahathir his regime, he said this, "I have achieved greatness as a prime minister, but I only fail in one thing, changing the malays."

Well, nothing to be surprised about anyway since Mahathir is not really a malay, and I guess that was why the malays were angry with him.

Drug abuse, hate, incest, liberal extremism (culture of miniskirts and gay marriages), murder, parochialism, racism, rape, religious fanaticism, snatch theft, spoilt bratty behavior, tribalism, wife abuse, child abuse, all that is associated with the malay race.

To them, malay is the biggest impediment towards building a truly Malaysian nation, and should be chucked into the dustbins of history.

A genetically flawed race cannot be fixed by politically. Nature will take its course and globalization will put them out to pasture.

What have we got now?

Brain drain, economic disparity getting wider, poor education system, racial segregation, widespread corruption, inefficiency and uncompetitive on the government departments and others.

Sad. Sad. Sad. The question asked by many of my fellow Chinese is this - Why can't you just tell the malay peoples to adopt Chinese culture which is superior?

From research, this peninsular was part of the Siamese empire way before these malays from Indonesia invaded it.

Still so thick skin, don't want to go back to Indonesia!

Izzshah berkata...

wahh goodman(?),kau ni betul-betul marah nampaknya... dgn ini ko dijual seluruhnya... semua harta ko dirampas.... wow jual org lagi untung dari jual unta....heheheh

lebih percaya ular berkata...

Dear Good man,

Yeah i do agree with you, the chinese and indian race had more than 3000 years old of culture. That why you feel so superior.

The end product of the chinese and Indian comunity race can be seen clearly here in malaysia.

A comunity full of racism, dishonest, cheater, liar and most important thing is all about MONEY.

Of course, itu belum mentioned tentang jenis manusia china dan india yang datang kat tanah melayu ni.....

Kalau ikut grade orang india yang datang kesini adalah gred pariah dan juga jenis yang suka berak atas jalan.
manakala kaum cina pula adalah gred eunuch, pelacur, dan buruh kasar yang buta huruf takada duit
datang kat tanah melayu ni dan menipu orang melayu sampai jadi kaya.

Kemudian yang best nya keluar kat surat khabar wartawan tanya apa rahsia anda jadi kaya raya dan jawapan nya adalah `sheer hardwork' and `full of determination'

Tapi keyword `menipu' tak sebut.

jadi inti pati nya disini wahai orang melayu.....
Ikutlah cara mereka kalau nak kaya......
menipu lah anda secukup-cukup nya sampai anda succsess.

Jangan pikir dosa dan pahala kalau nak kaya raya.

p/s

wa ingat lu ni Gagak la...
bukan cina.

wawan berkata...

KALAU MINYAK DAH MAHAL NAK SELESAI MACAM MANA LAGI. SURU PUN BOLEH MISS.MACAM MANA NAK BAGI ANAK PENDIDIKAN KELAS 1.MAKANAN PUN DAH DIKUARANGKAN ZAT.OTAK TAK LIGAT LAGI.

kluangman berkata...

Semasa Dolah didesak meletakkan jawatan, antara lain Dolah tidak peduli, katanya partinya menang kenapa perlu beliau meletakkan jawatan dan yang paling best katanya lagi..saya banyak kerja yang nak buat.......tentulah untuk rakyat, demi bangsa, negara dan ugama hadharinya, skrip tu takkan nak dilupakan pulak..

Semasa termenung panjang, terfikir pula Dolah, apa pula kerja yang nak dibuatnya, setahunya, dia dah buat yang paling habis baik untuk rakyat dengan melancarkan beberapa projek kakilima menelan kos biliun2.... Dengan nasihat si Shahrir uban, maka dinaikkan harga minyak supaya selepas itu Dolah bolehlah berulang alik ke hulu ke hilir menjaja pelbagai tindakan dan plan untuk membantu rakyat termasuklah yang terbaru ini, economic council.

Nasib baik juga ada kes kes sepeti altantuya dan anwar, dapatlah dia selalu menunjukkan muka di media dalam menjawab beberapa saolan pemberita..

Kita seharusnya simpati dengan Dolah, marilah kita bersama sama bekerja dengannya melawan kenaikan harga minyak yang dinaikkannya sendiri...ini adalah perjuangan suci.

Kalau dikatakan keldai, marah le pulak anak cucu keldai, kalau nak di kata unta, unta cerdik sikit, tapi kalau nak dikatakan sasau, susahlah pulak nak cari contohnya..

Saint, kalau kau ada masa, cuba cubalah bagi unta makan lempoyang, senyumnya sebijik macam orang tuuuuu...

anti-hindraf berkata...

good man ke racist man?

sejak bila la tanah melayu ni pernah dibawah kuasa siam.cuma negeri utara ie. kedah & perlis shj.

x sekolah ke?

pemerhati arab berkata...

40 memner council tu kalau tambah lagi 4 orang di tingkat 4 jadilah selisih malaikat 44.

40 member coucil janganlah pulak jadi macam 40 penyamun Ali Baba, ketua penyamun menyanyi diorang ikut menyanyi dan akhirnya kena jirus air panas. Kalau ketua penyamun mati sekali tak apa, kot-kot lepas tengkuk.

40 member coucil, kalau kasim pantalon 25 persen ada didalamnya, jadi tak kemanalah hala tuju kita. Wal hasil balik hasal.

Pemerhati Arab

ayor lemuju berkata...

good man ni tak kerat pelir dan tak basuh berak, sebab tu hotak dia kotor

Tanpa Nama berkata...

apalah nak buat-baut Economic Council niii...yang pork lah pigi naik harga minyak walhal masih boleh sudsidised dgn "kebocoran" berbilion RM dari beberapa GLC...sekarang baru kumpul2 kroni, bayar elaun pakai duit rakyat, pening2 kepala nak mengkaji isu economi global..porah!..senang jak!..turun kan harga minyak balik...sure semua harga barang2 akan ikut turun. rakyat yg undi BN bukan ada bagi mandat untuk naikkan harga minyak..MP BN la yg sibuk pegi undi naik harga minyak..keldai betul MP BN ni!..tulah etika BN konon..tak boleh lawan towkey!...aku tak sabar tunggu General Election ke-13...hehehe jaga BN..."kubur" dah lama siap ni...

sang tawal berkata...

To Good man or bigot man to be precise....

you use word such as facts, truth , research an so-on but in the end you are just a liar, racist,fanatics and lazy to get you fact right.

1)Jika seseorang yg mempertahankan haknya digelar racist jadi apa pulak panggilan untuk org yang meminta loebih daripada haknya bukankan itu lebih racist.

2)Kamu mengatakan melayu adalah bangsa pemalas dengan bersandarkan hujah dari ensaiklopedia.Tahukah kamu bahawa mitos melayu pemalas adalah ciptaan penjajah Britain? Kamu patut membaca buku "The Myth of the Lazy Native" oleh Syed Hussien Alatas.

2)Kamu mengatakan " From research, this peninsular was part of the Siamese empire way before these malays from Indonesia invaded it."

Research? What research? Dengan mengeluarkan kenyataan seperti ini sudah menunjukkan tahap pemikiran kamu dan membuktikan kamu langsung tak membuat kajian.Ataupun kamu hanya mengabil fakta dari laman web perkauman china.

Ya.Memang kerajaan siam pernah mengusai beberapa negeri di utara semenanjung tanah melayu.Tapi tahukah kamu bahawa orang Siam cuma mula menduduki asia tenggara pada tahun 1200 masihi apabila melarikan diri apabila monggol di bawah Kublai Khan menyarang kerajaan Nanchao di Yunnan.Jadi siapa yang menduduki Asia Tenggara sebelum itu? Pernah dengar Langkasuka dan Kedah Tua ? Greek cartographer Claudius Potolomey dalam tahun 150 masihi menunujukkan Semenanjung Malaysia sebagai "Khersonesos Aureus" (Semenanjung Emas). Dalam peta ini ditunjukkan 2 kerajaan :LAngkasuka dan Gangga negara.
Siapa yang mendirikan Langkasuka dan Gangga negara beratus tahun sebelum Siam dan Melaka di asaakan .Tentulah orang melayu penduduk asal asia tenggara.Persepsi bahawa sejarah melayu hanya bermula dengan
kedatangan Parameswara dan pembukaan Melaka adalah silap.Tanyalah mana2 ahli sejarah yang berkaliber mereka akan beritahu perkara yang sama.
Tak tahulah kalau hati kamu yang hitam dipenuhi perasaan benci kepada org melayu tak dapat diubati lagi.Orang melayu bukannya racist .Kamulah racist yang sebenar.

Tanpa Nama berkata...

Dear Batman opsss!!! my mistake Goodman..

I just want to write in Malay since your born in Malaysia and you must understand Bahasa Malaysia. Otherwise your are stupid arrogant not to learn Bahasa Malaysia..


Mana ensiklopidia ko ambik..Wikipidia bukan sumber yang terbaik...Akai ada tak mahu pakai.

Lagi satu..yang dadah, rogol, curi dan macam macam lagi tu bukan semua orang melayu..India, Cina pun ada itu penyakit masyarakat la bongok..kalau kaum Cina makan dadah diorang tak masuk serenti..dia orang terus mati aje...

Lagi satu sebodoh bodoh melayu ini taklah tinggal mak bapak kat rumah orang tua....ini kalau Cina mesti berlambak kat rumah orang tua. Ni kira anak tau kenang budi..memang bangsa cina jenis tak kenang budi sebab itu lah kaya...

Lagi satu Goodman..ko tanya kawan cina ko kalau nak buat bussines lebih baik buat dengan Melayu pasal melayu boleh di percayai dan mudah kena tipu (Pasal mudah makan Budi)..kalau dengan cina misti kena tipu punya....nak pulak kalau cina yang tak solat.

Haprak punya goodman..sejarah pun tak tahu..main taip aje...Banyak lagi Tamadun Melayu kat Tanah Melayu ni, Langkasuka, Lembah Bujang, Kota Gelanggi, Ganga Ayu...semua tu kira tamadun melayu la tu..

Orang cina yang datang Malaya tu jenis tak ada makanan kat Negara Cina (pasal tu kalau cina apek selalu kata sudah makan), hidup susah lepas masuk Tanah Melayu..tanah subur, kaya hasil bumi jadi mudah dapat kerja. Lepas dah senang buat Kongsi Gelap jual candu. Yang bawa dadah tu sapa kalau bukan cina. Merosakan orang pandai.

Sebut pasal Kongsi Gelap...orang cina masih lagi kuat kongsi gelap...tapi diorang pandai "coverline", buat baik dengan Kongsi Gelap No. 999. Edar dadah, jual pelacur, Geng M16, semua geng cina yang buat..tak percaya pegi kat BB..sapa bapak ayam kat situ kalau bukan Cina?

Botak Chin tu sapa goodman..bukan Cina ke tu...

Kata Bangsa Cina superior konon...kalau superior sangat kenapa China masih di pimpin oleh Komunis. Sebab kalau bukan Komunis yang memerintah dah lama negara hancur pasal orang cina ni bukan baik sangat. Kena ada pemerintahan kukubesi baru boleh kawal orang cina..sebab mereka ni tak makan saman punya...tak percaya baca balik sejarah negara China....

Last sekali Mangkuk punya Goodman...cakap pandai tapi isi kosong...

Pegi mampus deng ko...

Tanpa Nama berkata...

goodman,
you are either so stupid or you don't bother to learn history. don't you know the last emperor of cina was so lazy & stupid that he didn't even know how to wash himself after going to the loo (oops) sorry aiyaa forgot 'loo' is also some of you clan's name no offense aaa...& because of his stupidity all his stupid opium addicted subjects were taken as slaves by the brits to do hard labour in the Tanah Melayu... how sad.

Zubli Zainordin berkata...

Mujurlah Dol bijak memimpin. Dia wujud masalah, menteri kabinet selesaikan. Naik harga minyak, menteri kabinet turunkan inflasi. Hai jika tidak kerana Dol, apalah para menteri nak buat. Gaji dapat, elaun dapat, kerja tak ada nak buat. Kini lega ada kerja. Harapnya Dol wujudkanlah masalah lagi.

Letting the time pass me by berkata...

the price of crude oil also have already dipped below USD120 per barrel this month... is there going to be a price adjustment for petrol?

Anyway, selamat menyambut bulan merdeka dan diikuti dengan bulan puasa...

http://hishamjabar.blogspot.com/2008/08/satria-dan-serikandi-negara.html

coolooc berkata...

Know what malay pig? A suck babi hutan pendatang from Indonesia, pencuri of Tanah Orang Asli, should be caught by all the Chinese whom you have insulted.

They will then pack you in a pig basket, parade you round Chinatown in KL, to let the Chinese pelt rotten eggs, throw shit and pour all the pig shit from the nearby pig farms on your head.

Then let them take you out of your pig basket and roast you over an extremely hot fire until you become barbecued pork. After that chop your stinking carcass and leave it in the streets of rural for all those vultures and crows to feed on. Good riddance to bad rubbish.

Why only malays? You think this country is yours alone? What has the government really done for the pribumis and the Orang Asli? Look at how Umno has screwed up Sabah Indonesians and Filipinos getting citizenship and enjoying the same benefits as you the moment they hop off the boat!

You go ask the government to stop all that then I will stop thinking you are speaking through your asshole.

Podah! You are nothing but a chauvinist malay pig like the rest.

It seems like Malaysia is still not ready for globalisation because of a bunch of anti-social racist morons like you. Our country already independent for so many donkey years but sorry to see still got such shortsighted moron like you.

Bangsa melayu failed in the past 30 years with lots of help from Umno but still failed! Then they blame the Chinese cheat la, marginalise them la, this la that la……….so much excuses! If you are pariah, forever you are pariah!

If you malay pig race lazy, no matter how much with the government help, it will back to square.

For me, I just speak up what I had observed and not like the malay race who is always jealous about other race success. Bad hearted.

What the hell you ask all the Chinese to get out from Malaysia in your comment post? It is proven you are another racist moron bastard!

Malay failure is the fact! It has been happened since 30 years ago and not just now. If you keep on denying it proven again you are just another loser or hypocrite!

Truth - what is so proud of asking Chinese to be like your kind of robbers, liars, cheaters in Malaysia? Kaum tongkat yang langsung tak tahu malu! Yes, you motherf***ker are stupid, lazy, fanatic, thus you need tongkat forever! Dick head!

Kaum tongkat still can survive in most of the zoos overseas. See the UPM red shirt "Orang Utan". At least they could be the laughing stock to this world.

If malays with 50% population in Malaysia none of them success, then I reckon you jump to the sea. That so!

Once again, with you racist pig moron, Malaysia wouldn't go far as far as globalisation is all about!

You are truly one of those Umno babi hutan with shit plastered all over your brain and fulfilling Hang Tuah policy in reverse! With babi hutan like you whose brains are filled with tahi babi - it would be melayu akan hilang di dunia!

konek berkata...

Ask all malay pig go back to Indonesia.

The malay pig make Malaysia become rubbish country. Without malay pig in Malaysia - Malaysia country will become same as Singapore or Taiwan.

Where malay pig came from? Indonesia? Arab? Africa? What happened to our Orang Asli? They are the original settlers here, they should be the true real bumiputras. Not the babiputras we have here.

What is wrong with the babiputras? Highest crime rates, highest divorce rates, highest number of criminals, highest number of drug users, highest number of rapists.

A genetically flawed race (babiputras) cannot be fixed by politically.

What have we got now?

Brain drain, economic disparity getting wider, poor education system, racial segregation, widespread corruption, inefficiency and uncompetitive on the government departments and others.

Sad. Sad. Sad. The question asked by many of my fellow Chinese is this - Why can't you just tell the malay pig to adopt Chinese culture which is superior?

It makes no difference whether I am a Chinese, Indian or for that matter, anyone else, even a Mat Salleh. I am speaking as a human being to a malay pig like you.

If you malay pig don't like the non-malays here, then go back to Sumatra, Jawa, or wherever your ancestors came from, and give this land back to its rightful master, the Orang Asli.

If Malaysia is to divide into two countries with malay pig taking the east, and the west to the Chinese and the Indians - watch that the malay pig starting to migrate to the west illegally for a better future.

It is no wonder Singapore is a country which is 50 years ahead of Malaysia.

You know something - once outside the perimeters of Malaysia, these malay pig are so small in value even a dog has more value than them!

Everything in Malaysia is a joke when it comes to the malay pig. They are laughed at by everyone in this world for being incompetent, lazy, useless morons.

From research, this peninsular was part of the Siamese empire way before these malay pig from Indonesia invaded it.

Still so thick skin, don't want to go back to Indonesia.

vesewe berkata...

You stinking malay pig, please get the f*** back to your own land in Aceh or Jawa, whatever. Because this is Tanah Orang Asli and malay pig like you are pendatang!

To someone……….time and time again we have said that the malays are from Jawa. I always say that they are from Aceh, Sumatra, etc - do you see anyone of these racists (obviously malays) objecting to that fact?

This is the truth and they cannot handle this. They don't dare say that because it is so true! Even Mahathir admitted recently - the origins of the malays are not Malaysia but Indonesia - Sumatra and island etc.

The real bumis are the natives of Borneo and the Orang Asli. Not these malay free loaders and wasted sperms.

"Son of the soil" incorrect! More appropriate term would be "Rapist of the soil"! Malays are pendatang, they called Chinese and Indians pendatang! Tak malu!

To malays pendatang from Indonesia, you are also enemy to Indonesia, stupid! Apa? Tak faham English? Makan tahi dan berambus balik ke Jawa! Setia kepada negara Indonesia! So are you, malay pig!

Aren't you a bloody hypocrite? You are not the Orang Asli of this country - you are an immigrant from Jawa, Sulawesi, all elsewhere - why did you come here to this country then?

Why not help your own country (or should I say your dilapidated kampung in Jawa) and improve the situation then? What……….what did you say? Oh you want a better life is it? I see - so what does that make you? A patriotic fake? Or a hypocrite with no substance?

Compare China and Indonesia - then tell me who is faring better in the international stage! You useless malay pig. At the end of the day - you work for me.

Obviously, you are worse than shit. Not pigs, for pigs are really smart animals. Tanah Melayu my ass! Orang Asli were here before your ancestors crept onto this land. Learn some history, ok? Of course, you can always change history! Tak malu kah!

You are sick in the brain, thanks to Mahathir!

Chinese got pissed off as not all Chinese are rich, but all work their asses off to make an honest living, while idiots like you think that you are entitled to riches without sweating. What discontent? After all the handouts all these years, you still couldn't get your acts together, and you want to blame others, the Chinese, the Indians? Where is your dignity?

What anger? You get angry at the Olympics because malays can't run faster than the Americans? The Aussies? The Chinese? (Just imagine some of you jokers made it to the Olympics, although none did!)

If you want to run amok, go ahead, join the apes and chimpanzees, your kind have been doing that at UPM, brainless monkeys they are, and so are you, go flock together.

The reason why malays tend to run "amok" is because of close relative breeding. Just like non-high breed dogs - brother have sex with the mother, and father marry their own sister, and the confusion goes on.

The end result is non-high breed dogs - that are difficult to train and tend to even bite their own master. Unlike the Chinese, they are very careful not to have too close relative marrying one another.

That is why you can see how Chinese excel in different part of the world. The Chinese are indeed a world race now, as China progress with such speed which is unknown off in any other race in the world!

Singapore is a fine example of Chinese superiority! Sad news for the malay race but then again it is the truth!

(Malay extremists racists are going to call you pendatang etc, even hang you upside down by your balls, for socking them in the balls where it hurts most, like you did.

But you have been brave in telling them the truth about the dark side of their race which explains why they are so backward. God be with you……….)

Rich and successful Chinese don't owe you a thing. Not so successful Chinese are working honestly to make ends meet. So, you either work, or go get fed in the ass by Mahathir, ok? He won't charge you for the ecstasy and the service you may receive.

You are nothing but scum. You give fellow malays a bad name. You make your parents lose face. When you look in the mirror, what do you see? A good-for-nothing idiot! That is all there is in you.

You are a babi hutan from either the jungle of Jawa or Sumatra. All you Umno malay pig are in fact pendatang to this Tanah Orang Asli. So get the f*** out of my country!

Tanpa Nama berkata...

Alamak sin,
si bangang mana dah masuk rumah kau sin? padam je cerita mengarut dia ni..merroyan mangkok hayun ni..

Tanpa Nama berkata...

Lepas Kiamat nanti kerajaan kita akan mencadangkan kepada rakyat penubuhan satu Council Perdana bagaimana hendak menjahit semula muka Bumi kita ini yang sudah terbelah.

raksaman

cina atas ni mamat eunuch berkata...

ini lah pertama kali dalam sejarah 3000 tahun bangsa cina yang `dikatakan' kaya dengan budaya dan mempunyai tamadun yang tinggi seorang bangsa cina ni mengamok.

Haiya itu word `amok' came from the malay...

bukan nyanyuk or nyamuk aaa....

if you veli veli angli do what you people alway do la.....

jump from tall building...

p/s

this time dont trouble other people aaa.....

dont call bomba, police, rela, or the ambulance

do it quitely aaa......

just jump!

ex-anon berkata...

goodman, vesewe, cooloc, konek - ni semua orang yang sama.hehe..tukat nick konon. sape pun kau memang mental la..anyway, terima kasih kepada anwar kerana melahirkan orang bangsat yang konon bebas beri pendapat macam ni.tak kenang dek untung.