Jumaat, September 19, 2008

Yang tu tak boleh tukaq!

Husin kata tukaq spender atau seluaq dalam.

Tok Kadiaq pula kata macam bertukaq-tukaq isteri. Dia dato, patut dengaq dia kata. Tapi no, ishhh ... Tak kan Tok Najib atau Pak Najib, seperti dipanggil arwah Mufti Shuib, sanggup tukaq tu dengan Dolah.



Rugi la dia ...

Misti Jack .... ooi! Anwar dah dak jadi, pink form tak dak.

Dengan yang ni pun tak boleh, dato kadiaq. Betoi dia ustazah, dah ada suami dan anak tapi suami jealous peghikut sana ke maghi.



Kesian Dolah, nak bertukaq pun tak kena gaya.

Itulah lama cakap kat hang, tanak dengaq. Jangan cuba nongkat langit. Berapa lama boleh make do no? Bila dah masa pi, pi juga. Hang buat dono, lama-lama kena serbu ramai-ramai. Malu ...

Jangan hangpa lupa Husin panggei sebagai Pak Najib. Ada sebab tu. Bukan-bukan dia macam Pak Lah.

Lagi air bah lagi pasir berubah.

Hehehe ... Dunia dunia ... Lagi untung jual orang dari jual manusia. Wow!

6 ulasan:

Zubli Zainordin berkata...

Ooo gitu, pertukaran setakat spender jer lah?

Wow!

Piggy Singh berkata...

Tuan Husin ada hati ke kat Ustazah Hadhari, don't worry, Tuan Husin tidak bersendiri, kat luar sana ada ramai lagi.

kluangman berkata...

Tak boleh tukaq, tambah..

Tanpa Nama berkata...

Apa engko ceta ni sin?mcm mengarut je,aku xsekolah tinggi,jadi cuba engkau buat dua versi yg mudah supaya senang aku faham.

SitiRabecca berkata...

Memang la tak boleh tukaq.. Hilang akai apa, nak tukaq-tukaq bini... Kita ada agama, maruah dan tamadun. Jangan jadi macam orang luaq negeri yang boleh tukaq-tukaq bini atau laki...

Tanpa Nama berkata...

bestnyer kalau ada gambar bogel ustazah hadhari tu.. nyammmm.. :p

-"kawan" mak engkau